Η Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου.

Τιμά και υμνεί την αξιοθαύμαστη εκδήλωση διαμαρτυρίας που έγινε στις 8 Μαρτίου 1857 από απλές εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας, στη Νέα Υόρκη, για καλύτερες συνθήκες εργασίας!

Οι γυναίκες περιορίστηκαν πολύ, αλλά η ιστορία, και όχι μόνο η παραπάνω διαμαρτυρία, αποδεικνύει πόσο δυνατά πλάσματα είναι!
Κέρδισαν τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ θα έπρεπε ήδη να τα κατείχαν!

Δικαίωμα ισότητας, δικαίωμα άρνησης, δικαίωμα γνώμης, δικαίωμα δίκαιου συναγωνισμού αλλά και ανταγωνισμού, δικαίωμα να εξουσιάζει η ίδια τις ανάγκες και τις επιθυμίες της, δικαίωμα να αντιμετωπίζεται ως ικανό, έξυπνο, δυνατό και υπεύθυνο άτομο!
Το δικαίωμα να είναι ανεξάρτητη και να στηρίζεται στις δικές της αδιαμφισβήτητες δυνάμεις.


Επιτυχημένη γυναίκα Κριός

Επιτυχημένη γυναίκα Ταύρος

Επιτυχημένη γυναίκα Δίδυμος

Επιτυχημένη γυναίκα Καρκίνος

Επιτυχημένη γυναίκα Λέων

Επιτυχημένη γυναίκα Παρθένος

Επιτυχημένη γυναίκα Ζυγός

Επιτυχημένη γυναίκα Σκορπιός

Επιτυχημένη γυναίκα Τοξότης

Επιτυχημένη γυναίκα Αιγόκερως

Επιτυχημένη γυναίκα Υδροχόος

Επιτυχημένη γυναίκα Ιχθύς

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 7 έως 13 Μαρτίου 2022
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 14 έως 20 Μαρτίου 2022
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.