1Δευτέρα = Σελήνη

Ιδανική ημέρα για να ασχοληθούμε με συναισθηματικά θέματα και σίγουρα με οικογενειακά ή και γυναικολογικά ζητήματα!
Ενισχύεται η διαίσθηση μας και η ανάγκη μας για τρυφερότητα και φροντίδα!
Έχουμε ευκαιρίες να έρθουμε πιο κοντά στην μητέρα μας, σε άτομα από το παρελθόν και γενικά με γυναίκες του περιβάλλοντος μας! Κατάλληλη στιγμή, για απόφαση συγκατοίκησης ή αγορά ακινήτου!
Ακατάλληλη η Δευτέρα, για κόντρες, ιδίως αν θέλουμε να βγούμε από πάνω, για επαφές με προϊστάμενους και αφεντικά και βιαστικές αποφάσεις κάθε είδους!

Τυχεροί: Καρκίνοι, Ταύροι, Ιχθύες
Άτυχοι: Αιγόκεροι, Σκορπιοί, Παρθένοι

 

 

 

2Τρίτη = Άρης

Μία φλογερή ημέρα, που υπόσχεται πάθος, δύναμη, εγρήγορση, αλλά ταυτόχρονα προειδοποιεί για κόντρες και καυγάδες! Καλό θα είναι λοιπόν, να αποφύγουμε κάθε φιλονικία την σημερινή ημέρα!
Ακατάλληλη ημέρα για εκκίνηση ταξιδιού, νομικές υποθέσεις, γάμο και χειρουργικές επεμβάσεις.
Ιδανική ημέρα για γυμναστική και γενικά σπορ, σεξ, διεκδικήσεις στόχων, νέα δυναμικά ξεκινήματα και ιατρικές εξετάσεις, ιδίως αιματολογικές.

Τυχεροί: Κριοί, Αιγόκεροι, Σκορπιοί
Άτυχοι: Ζυγοί, Καρκίνοι, Ταύροι

 

 

3Τετάρτη = Ερμής

Ιδανική ημέρα, για κοινωνικοποίηση, ταξίδια, εκδρομές, αγορά οχήματος, πνευματικές επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις, αποφάσεις, διάβασμα, γράψιμο, αγορά γυαλιών όρασης ή ήλιου, αγορά ρολογιού, συμβόλαια, συμφωνίες, υπογραφές, έκφραση απόψεων και κάθε είδους ανάλυση!
Σε περίπτωση ωστόσο, που ο Ερμής είναι φαινομενικά Ανάδρομος, οι παραπάνω δράσεις, δεν ενδείκνυνται!

Τυχεροί: Δίδυμοι, Παρθένοι, Υδροχόοι
Άτυχοι: Τοξότες, Ιχθύες, Λέοντες

 

 

 

 

4Πέμπτη = Δίας

Μία ιδιαίτερα τυχερή ημέρα, γεμάτη αφθονία και ευκαιρίες επέκτασης, κάθε είδους!  Κατάλληλη ημέρα, να ασχοληθούμε με τα υψηλά ιδανικά και τις ηθικές μας αξίες! Ενδείκνυνται ταξίδια, σπουδές, μάθηση, φιλοσοφικές συζητήσεις, τόλμη, ρίσκο, σπορ, επαφές με το εξωτερικό ή γενικά με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά!
Όχι και τόσο ιδανική ημέρα, για έναρξη δίαιτας, υπερεκτίμηση των δυνάμεων μας, αλλά και των άλλων και αγορές με μεγάλα χρηματικά ποσά.

Τυχεροί: Τοξότες, Καρκίνοι, Κριοί
Άτυχοι: Δίδυμοι, Αιγόκεροι, Ζυγοί

 

 

 

5Παρασκευή = Αφροδίτη

Η ημέρα είναι κατάλληλη για ερωτικά ζητήματα, θέματα ομορφιάς, καλλωπισμούς, ενασχόληση με χρηματικές υποθέσεις, φιλικές και αισθηματικές συναναστροφές, γάμο, σεξ, φλερτ, ψώνια και γενικά αγορές, επίσκεψη σε ΩΡΛ, διασκέδαση, κοινωνικοποίηση και εξομάλυνση διαπροσωπικών σχέσεων!
Σε περίπτωση ωστόσο, που η Αφροδίτη είναι φαινομενικά Ανάδρομη, οι παραπάνω δράσεις, δεν ενδείκνυνται!

Τυχεροί: Ταύροι, Ζυγοί, Ιχθύες
Άτυχοι: Σκορπιοί, Κριοί, Παρθένοι

 

 

 

6Σάββατο = Κρόνος

Μία ημέρα ιδανική, για να ασχοληθούμε με πρακτικά ζητήματα, να τακτοποιήσουμε υποχρεώσεις, να προσεγγίσουμε ρεαλιστικά και ώριμα σοβαρές υποθέσεις, να πετύχουμε μακροπρόθεσμους στόχους, να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις, να κουρευτούμε, να φυσικοθεραπεία, να έρθουμε σε επαφή με προϊσταμένους, αφεντικά, αλλά και μεγαλύτερα άτομα της οικογένειας μας, όπως τον πατέρα μας!
Ακατάλληλη ημέρα, για ερωτικές περιπτύξεις ή έναρξη ερωτικής σχέσης,  για αλλαγές στην εμφάνιση, για γάμο, για αλλαγή στην διακόσμηση του σπιτιού και για να ζητήσουμε δανεικά.

Τυχεροί: Αιγόκεροι, Υδροχόοι, Σκορπιοί
Άτυχοι: Καρκίνοι, Λέοντες, Ταύροι

 

 

 

 

7Κυριακή = Ήλιος

Μία λαμπερή ημέρα, κατάλληλη για διασκέδαση, για ανάκτηση αυτοπεποίθησης, για αναζωπύρωση κοινωνικών και διαπροσωπικών σου σχέσεων, για έρωτα, φλερτ, γάμο, ενασχόληση με παιδιά, δημιουργικές ιδιότητες, για να εκμεταλλευτούμε την τύχη, για να προσφέρουμε στους άλλους, για καρδιολογικές εξετάσεις, για να αφήσουμε πίσω τοξικές καταστάσεις και να διορθώσουμε αρνητικές καταστάσεις!
Προσοχή μόνο στην τάση μας για έπαρση και εγωκεντρισμό!

Τυχεροί: Λέοντες, Κριοί, Αιγόκεροι
Άτυχοι: Υδροχόοι, Ζυγοί, Καρκίνοι

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 18 έως 24 Απριλίου 2022
Επόμενο άρθροΤαρώ Lenormand: Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων Μαΐου 2022
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.