Γνωρίζουμε φυσικά, πως οι φαινομενικά ανάδρομες πορείες των πλανητών, πέρα από τις δυσκολίες, μπερδέματα, αναποδιές, αποσυντονίσεις, ανακατωσούρες και καθυστερήσεις, προκαλούν και επιστροφές προσώπων από το παρελθόν μας.

Την φετινή χρονιά, το 2023, οι Ανάδρομοι πλανήτες θα «δώσουν πόνο», εμείς όμως, θα επικεντρωθούμε σε ΕρμήΑφροδίτη και Άρη και τις φαινομενικά ανάδρομες πορείες τους!

Ο Ερμής, φαινομενικά ανάδρομος, προσφέρει επαφές, επικοινωνίες, τηλεφωνήματα, μηνύματα και συναντήσεις με παρελθοντικούς έρωτες, αλλά και ευκαιρίες για επανασύνδεση!

Η Αφροδίτη, σε φαινομενική ανάδρομη πορεία, προειδοποιεί για αποφυγή αλλαγών ή αποφάσεων σε θέματα εμφάνισης, αλλά και προβλήματα στα οικονομικά μας ζητήματα!
Ωστόσο, στα αισθηματικά μας, φέρνει επαφές με το παρελθόν και επανασυνδέσεις!

Ο Άρης ανάδρομος, χρειάζεται προσοχή!
Θα φέρει ρήξεις και ισχυρούς καυγάδες στον έρωτα! Βέβαια δεν θα λείψουν και πολλά παθιασμένα πισωγυρίσματα, που αν χειριστούμε σωστά και με σύνεση την ερωτική αυτή επιστροφή, μπορεί να πετύχουμε ακόμα και επανασύνδεση!

>>ΔΕΣ ΕΔΩ<< αν θα έχεις επανασύνδεση το 2023!

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 19 έως 25 Σεπτεμβρίου 2022
Επόμενο άρθροΤαρώ Lenormand:Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων Οκτωβρίου 2022
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.