Αφροδίτη στον Κριό από 20 Φεβρουαρίου έως 16 Μαρτίου 2023:

Σύνοδος Αφροδίτης-Δία 2/3: Αν είσαι δεσμευμένος, μην σου φανεί περίεργο, αν ο έρωτας σου εκφράζεται, όπως ο έρωτας Βανδή-Μπισμπίκη! Όλα στην υπερβολή, όλα παρορμητικά και όλα τα χαίρεσαι σαν μικρό παιδί στα ερωτικά σου! Μπορείς επίσης, να περιμένεις και δωράκια! Οι ελεύθεροι, θα έχουν σίγουρα μία νέα συναρπαστική γνωριμία, που υπόσχεται πολλά ή (επιτέλους) μήνυμα από το άτομο που τους ενδιαφέρει! Γιορτή ερωτική! Ετοιμαστείτε τυχεροί της Φωτιάς, αλλά και του Αέρα, του 2ου δεκαημέρου!

Σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα 3/3: Τα κακώς κείμενα, λαμβάνουν τέλος! Βελτιώνω την εμφάνιση μου, κλείνω πληγές του παρελθόντος, θεραπεύω “’αρρωστες” καταστάσεις στον έρωτα, διορθώνω τα λάθη μου! Διαλέγω την ηδονή, την απόλαυση και την ευχαρίστηση, γυρνώντας πλάτη στον πόνο! Επαναφορά προσώπων για τους ελεύθερους, ρομαντισμός και συναισθηματική ικανοποίηση, για τους δεσμευμένους! Ευνοημένοι, οι Πύρινοι και Αέρινοι του 2ου δεκαημέρου!

Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη 11/3: Πάθος, ομορφιά, σεξουαλικότητα, γοητεία, επίτευξη στόχων, πραγματοποίηση επιθυμιών, νέοι έρωτες, απολαύσεις και επιτυχίες ερωτικές! Αν είσαι Ζώδιο της Φωτιάς ή του Αέρα του 3ου δεκαημέρου, απολαμβάνεις την πιο καυτή περίοδο ever!

Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα 16/3: Όταν ο έρωτας γίνεται τοξικός, το σώμα καίγεται και η καρδιά ματώνει… Οι Παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου, πρέπει να είναι προετοιμασμένοι, για μεγάλα αλλά καταστροφικά πάθη, αρρωστημένες εντάσεις, ζήλια, κτητικότητα, χειραγώγηση, παιχνίδια εξουσίας και κρυφή -ή και φανερή- τοξικότητα! Προσοχή, ψυχραιμία και ταπεινότητα, λοιπόν!

Προηγούμενο άρθροΑφροδίτη στους Ιχθύες έως 20 Φεβρουαρίου: Ερωτικές Προβλέψεις
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.