1ΚΡΙΟΣ

Ερωτική τύχη, ρομαντισμός, μηνύματα από το παρελθόν, επανασυνδέσεις, λύσεις, αλλά και καυγαδάκια! Ε, γενικά το Φθινόπωρο 2022 για εσένα, θα πάρει ένα 9άρι και θα το απολαύσεις!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Φθινόπωρο 2022, είναι:  «Αγάπη μου, αγαπημένη μου, έχω λαχταρήσει το άγγιγμά σου, εδώ και πολύ καιρό»

 

 

2ΤΑΥΡΟΣ

Καυγάδες για θέματα κτητικότητας, προβλήματα στην δουλειά και αρκετές ρήξεις… Ωστόσο θα έχει και τα καλά του το φετινό Φθινόπωρο! Αλλαγές, ερωτικές επιστροφές, τρυφερές στιγμές και γενικά ερωτική καλοπέραση! Μωρέ καλά είναι όλα αυτά, αλλά εσύ θέλεις σταθερότητα και σιγουριά! Η βαθμολογία σου, 7άρι!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Φθινόπωρο 2022, είναι:
  «Πόσο βαθιά είναι η αγάπη σου; Πραγματικά χρειάζομαι να μάθω, γιατί ζούμε σε ένα κόσμο ανόητων, που μας διαλύουν, ενώ όλοι θα έπρεπε να μας αφήνουν να είμαστε μαζί! Ανήκουμε ο ένας στον άλλον!

 

 

3ΔΙΔΥΜΟΣ

Δύσκολο το Φθινόπωρο! Λάθος ερωτικές επιστροφές, καυγάδες, ρήξεις, αναποδιές και πληγές! Ευτυχώς ο Δίας στον Κριό, πριν αλλάξει ζώδιο, θα σου προσφέρει ευκαιρίες να τα αλλάξεις όλα! Η βαθμολογία για τα αισθηματικά σου, είναι 7!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Φθινόπωρο 2022, είναι:
  «Μου λες ότι με χρειάζεσαι. Μετά φεύγεις και με σκοτώνεις. Αλλά περίμενε. Μου ζητάς συγνώμη. Δεν σκέφτηκες ότι θα άλλαζα τελείως! »

 

4ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όχι κι άσχημα! Τύχη ερωτική, ευκαιρίες, εύνοια για έρωτες από απόσταση ή για γνωριμίες μέσα από ταξίδια, φλερτ, μηνύματα από πρώην και ρομαντισμός! Μακριά μόνο από απατηλούς έρωτες ανεκπλήρωτους, αλλά και από ερωτικές παρανομίες! Ο βαθμός σου είναι 9!  

Ο ερωτικός στίχος σου για το Φθινόπωρο 2022, είναι:
  «Μόλις ξύπνησα από ένα περίεργο όνειρο. Δεν θα πίστευες ποτέ τα πράγματα που είδα. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη, και είδα το πρόσωπο σου. Κοίταξες μέσα μου: ήσουν χιλιόμετρα μακριά.»

 

5ΛΕΩΝ

Από θέμα καλοπέρασης, ο έρωτας καλά κρατεί το φετινό Φθινόπωρο! Αλλαγές, επανασυνδέσεις, φλερτ, τύχη, γνωριμίες, εκπλήξεις! Από θέμα συντροφικότητας και σταθερότητας ωστόσο, δυσκολεύουν κατά πολύ τα πράγματα! Η βαθμολογία σου, είναι 8!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Φθινόπωρο 2022, είναι:  «Τα κορίτσια που αγαπούν τα πάρτι δεν πληγώνονται. Δεν νιώθω τίποτα, πότε θα μάθω; Καταπιέζω τα συναισθήματά μου, τα καταπιέζω!»

6
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανάδρομος Άρης και Ποσειδώνας, θα φέρουν αρκετές ανατροπές και απογοητεύσεις στον έρωτα! Σίγουρα θα απολαύσεις πάθος, ερωτικές επιστροφές και συντροφικότητα, αυτό το Φθινόπωρο, αλλά μήπως πάλι εξιδανικεύεις καταστάσεις και βιάζεσαι; Από βαθμολογία, θα πάρεις ένα 7άρι!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Φθινόπωρο 2022, είναι:  «Αλλά δε με νοιάζει τι λένε. Σ’ έχω ερωτευτεί. Προσπαθούν να με απομακρύνουν, αλλά δεν ξέρουν την αλήθεια. Η καρδιά μου έχει σακατευτεί μέχρι τη φλέβα που συνεχίζω να έρχομαι. Μ’ έκοψες στη μέση κι εγώ συνεχίζω να αιμορραγώ, αγάπη μου»

 

7ΖΥΓΟΣ

Η βαθμολογία σου αυτό το Φθινόπωρο, είναι σίγουρα 10, γιατί θα απολαύσεις ερωτικές επικοινωνίες, επανασυνδέσεις, νέες γνωριμίες, συντροφικότητα, ομορφιά, ρομαντισμό και πάθος! Όλα σούπερ!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Φθινόπωρο 2022, είναι:  «Δύο καρδιές, δύο καρδιές που χτυπούν σαν μια! Οι ζωές μας μόλις ξεκίνησαν!»

 

8ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικογενειακά και εργασιακά ζητήματα σε ξενερώνουν, αλλά οκ! Παθιασμένες στιγμές, σεξουαλικότητα, μυστήριο, ερωτικές επιστροφές, επιτυχίες και ευχάριστες αλλαγές, θα σε ανανεώσουν αυτό το Φθινόπωρο! Βαθμολογία; 8!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2022, είναι:  «Ένιωσα να με διαπερνάει ένας πυρετός, ντροπαλή μπροστά στο πλήθος. Ένιωσα σαν να βρήκε τα γράμματά μου και να τα διαβάσει όλα ένα-ένα δυνατά. Προσευχόμουν να τελειώσει, αλλά εκείνος συνέχιζε.»

 

9ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλει υπομονή το φετινό Φθινόπωρο και σίγουρα μπόλικη προσοχή! Καυγάδες, αποκαλύψεις, απογοητεύσεις, προδοσίες, εξαπατήσεις, ρήξεις, κόντρες, θα σε εξαντλήσουν! Ευτυχώς, η τύχη που θα σου δώσει ο Δίας, υπόσχεται και χαρές!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Φθινόπωρο 2022, είναι:
  «μην πεις ποτέ ότι απλά έφυγα. Πάντα θα σε θέλω. Δεν μπορώ να ζήσω ένα ψέμα, τρέχοντας από την ζωή μου. Πάντα θα σε θέλω! Ήρθα σαν μια σφαίρα κατεδάφισης! Ποτέ δεν χτυπάω τόσο σκληρά στον έρωτα! Το μόνο που ήθελα ήταν να ρίξω τους τοίχους σου. Το μόνο που έκανες ήταν να με καταστρέψεις!»

 

10ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να… «σκοτώνεσαι» στην δουλειά, αλλά τα ερωτικά σου, θα πάνε σούπερ! Ερωτικές επιτυχίες, πρώην που επιστρέφουν σε εσένα, ρομαντισμός και σταθερότητα! 10 η βαθμολογία σου!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Φθινόπωρο 2022, είναι:  «Μωρό μου, σε συγκρίνω μ’ ένα φιλί από τριαντάφυλλο στο γκρίζο. ‘Όσο περισσότερο παίρνω από εσένα, τόσο πιο παράξενα νιώθω και τώρα που το ρόδο σου ανθίζει, ένα φως χτυπά τη σκοτεινιά πάνω στο γκρι.»

 

11ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα προβλήματα, οι δυσκολίες και οι ανατροπές, δεν θα λείψουν! Ωστόσο, μπορείς να αναμένεις πάθος, ερωτικές επιστροφές, κατακτήσεις, ερωτικές επικοινωνίες και αλλαγές ευχάριστες! Από βαθμό, θα πάρεις 8!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Φθινόπωρο 2022, είναι:  «Οι σοφοί άνθρωποι λένε πως μόνο οι κουτοί βιάζονται. Αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να σε ερωτεύομαι! Μπορώ να μείνω; Θα ήταν αμαρτία αν δεν μπορούσα να σταματήσω να σε ερωτεύομαι;»

 

12ΙΧΘΥΣ

Γιατί μωρέ, κολλάς πάλι και επιμένεις σε έρωτες που σε απογοητεύουν και σε πληγώνουν; Ανάδρομος Άρης και Ποσειδώνας, προειδοποιούν για μεγάλα προβλήματα στον έρωτα! Κι επειδή πολλοί παρελθοντικοί έρωτες, θα ξαναμπούν στην ζωή σου, φρόντισε να μην γυρίσεις σε κάποιον που θα σε εκμεταλλευτεί! Καλύτερα ένα νέο ξεκίνημα! 7 ο βαθμός σου!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Φθινόπωρο 2022, είναι:
  «Δεν πειράζει, θα βρω κάποιον σαν εσένα. Σου εύχομαι μόνο τα καλύτερα και σε σένα. Μην με ξεχάσεις, σε εκλιπαρώ. Θυμάμαι ό,τι είπες: “Μερικές φορές διαρκεί σε αγάπη αλλά μερικές φορές πονάει, αντιθέτως.»

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 22 έως 28 Αυγούστου 2022
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων 29 Αυγούστου – 4 Σεπτεμβρίου 2022
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.