Καλά και Ερωτικά Χριστούγεννα σε όλους!

Παραμονή Χριστουγέννων 24/12/2022: Σελήνη σύνοδο με Ερμή και Εξάγωνο με Ποσειδώνα; Σίγουρα, το συναίσθημα κατακλύζει την ημέρα! Ωστόσο, με το να είναι το Φεγγάρι στον Αιγόκερω, παρασύρεσαι σε τσιγκουνιές σε δώρα και κάλαντα! Ε, όχι! Τυχεροί της ημέρας, Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ιχθύς, οι οποίοι θα απολαύσουν μία ημέρα, γεμάτη ροματισμό και τρυφερότητα!

Ημέρα Χριστουγέννων 25/12/2022: Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και σίγουρα θα έχουμε μήνυμα και ευχές από το άτομο που επιθυμούμε! Τυχεροί της ημέρας, Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ιχθύες!

2η ημέρα Χριστουγέννων 26/12/2022: Σελήνη στον Υδροχόο! Πέρα από ιδανική ημέρα, για συναντήσεις με φίλους, έξοδο, αλλαγές, χαρούμενες ανέμελες στιγμές, αλλά και φιλαθρωπίες, η δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, είναι τυχερή ημέρα για τα ερωτικά των Κριών, Διδύμων, Λεόντων, Ζυγών, Τοξοτών και Υδροχόωνν!

Προηγούμενο άρθροΟ Έρωτας το 2023: Αναλυτικές Ετήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
Επόμενο άρθροΕτήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων 2023 με τα Ταρώ Lenormand
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.