«Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή, δεν είναι πράγματα» λες, και γελάει ο κόσμος!

Για μένα τα ωραιότερα πράγματα είναι και τα… πράγματα! Αγαπώ την ύλη όσο αγαπώ και την αίσθηση και δεν το βρίσκω καθόλου κακό αυτό!

Εσύ, ο δήθεν ιδεαλιστής και υπεράνω χρημάτων, είσαι ο υποκριτής!
Εγώ αγάπη μου είμαι ο τίμιος, που εκτιμώ ότι εγώ, αλλά και εσύ, χρησιμοποιούμε…

Όταν μια ιδέα δεν γίνεται πράξη μωρό μου, είναι άχρηστη… Και, αχ, πόσο σιχαίνομαι τα άχρηστα!

Το ωραιότερο πράγμα λοιπόν στη ζωή είναι η απόλαυση της με κάθε τρόπο!
Και ένας είναι ο τρόπος για να πετύχεις την απόλυτη απόλαυση:
Επιστρατεύεις όλα τα 2 σε 1 και έχεις….

…Δυναμισμός & Γλυκύτητα
…Πλεονεξία & Ολιγάρκεια
…Σεξουαλική  απληστία & Σεξουαλική αυτοσυγκράτηση
…Υλισμός & Αξίες
…Λογική & Συναίσθημα
…Παράδοση & Μόδα
…Αλήθεια & Ευγένεια
…Απλότητα & Πολυτέλεια
…Ηρεμία & Μαχητικότητα
…Λαιμαργία & Επιλεκτικότητα

Κι όταν χρυσό μου, έχεις όλους τους παραπάνω συνδυασμούς, All-in-One, απολαμβάνεις στο έπακρο την ζωή και ναι, δεν χρειάζεται να βιαστείς για τίποτα… Και εγώ όλα αυτά τα έχω ΔΙΚΑ ΜΟΥ!

Καρβουνιάρης λοιπόν… Σταθερή, κλασσική αξία (3 αγαπημένες λέξεις) !

Κι όλα θα έρθουν μόνα τους! Υπομονή! Επιμένω σε αυτό!

Προηγούμενο άρθροΤαύρος: Η προσωπικότητα σου, σύμφωνα με τα γενέθλια σου
Επόμενο άρθροΤο Αλφαβητάρι του Ταύρου
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.