Αλήθεια, πως είναι να ζεις με Stellium στον αστρολογικό σου χάρτη;
Χμμ… Εγώ θα σας πω…

-Γεια, είμαι Ανδριάννα!
-Γεια σου Ανδριάννα! Τι ζώδιο είσαι;
–Ταύρος! Αλλά επίσης είμαι και Αιγόκερως και Λέων!
-Ορίστε; Τι εννοείς;
-Stellium στον 10ο και 5ο οίκο εννοώ!

Stellium λοιπόν! Ή Πολυαστρία αν προτιμάτε!
Ένα
αστρολογικό χαρακτηριστικό του ωροσκοπίου μας, εξίσου σημαντικό με το Ζώδιο, τον Ωροσκόπο κτλ, που δείχνει πολλά (περισσότερα από όσο πιστεύουμε) για τον χαρακτήρα μας, την προσωπικότητα μας, αλλά και την επιρροή που έχουν οι διελεύσεις των πλανητών , στην πορεία της ζωής μας!

Stellium, είναι η συγκέντρωση 3 ή περισσότερων πλανητών (ή ακόμα και αστεροειδείς όπως Δήμητρα-Ceres, Χείρωνας κ.α. και αστρολογικά-ουράνια σημεία όπως Vertex, Δεσμοί Σελήνης, Μαύρη Σελήνη-Lilith, Κλήρος της Τύχης κ.α.), σε έναν αστρολογικό χάρτη, στον ίδιο οίκο ή ζώδιο!

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ, γιατί ενώ είσαι π.χ. Παρθένος με ωροσκόπο Σκορπιό, μοιάζεις περισσότερο με Λιοντάρι; Ω, ναι, η πολυαστρία σου στον 5ο οίκο ή στον Λέοντα, πιθανόν να ευθύνεται γι’αυτό!

Έχεις απορήσει γιατί σου “βγαίνουν” προβλέψεις άλλου ζωδίου και όχι τόσο του δικού σου; Ναι, ναι… Και πάλι μπορεί να φταίει το Stellium σου!

Δες λοιπόν αν και που έχεις Stellium στο ωροσκόπιό σου ΕΔΩ>> και μάθε την ερμηνεία του παρακάτω!

Stellium στον 1ο οίκο ή στον Κριό: Η Ιστορία γράφεται από τους νικητές.~Ναπολέων Βοναπάρτης
Σίγουρα δεν περνάς αδιάφορος και προκαλείς “θόρυβο” στο πέρασμα σου! Δεν είσαι καθόλου απλός άνθρωπος, θες να σε προσέχουν και να είσαι πάντα νικητής! Έχεις μία φλογερή προσωπικότητα και οποιαδήποτε αποτυχία, μπορεί να σε διαλύσει. Έχεις ζωντάνια, ενέργεια, δυναμικότητα, αλλά ενδεχομένως και παρορμητισμό, εγωισμό, νεύρα και ενίοτε επιπολαιότητα! Είσαι πρωτοπόρος, γεννημένος ηγέτης και ανεξάρτητος! Δύσκολα παραδέχεσαι τα λάθη σου και υποστηρίζεις σθεναρά την γνώμη σου, με όποιο τίμημα, μπορεί να έχει η στάση σου αυτή!


Stellium στον 2ο οίκο ή στον Ταύρο: Είναι καλύτερο να έχεις ένα σταθερό εισόδημα από το να είσαι υπέροχος. ~Oscar Wilde
Ναι, η ασφάλεια των υλικών αγαθών και των χρημάτων, είναι απαραίτητα στην ζωή σου Δεν είσαι ακριβώς φιλοχρήματος, άπληστος ή τυχοδιώκτης, όμως σίγουρα η κατάσταση των οικονομικών σου και ο τρόπος για να αυξήσεις τα έσοδα σου, είναι ένα από τα κύρια μελήματα σου! Απολαμβάνεις τις μικρές αλλά και ταυτόχρονα πολυτελείς χαρές της ζωής, αγαπάς την καλαισθησία, το ποιοτικό σεξ, τους αργούς ήρεμους ρυθμούς και το καλό φαγητό, δεν σου αρέσουν οι αλλαγές και προτατεύεις τα κεκτημένα σου. Ωστόσο, ορισμένες φορές κατηγορείσαι για ξεροκεφαλιά, κτητικότητα, ισχυρογνωμοσύνη, κλειστό μυαλό και αδιαλλαξία!

Stellium στον 3ο οίκο ή στους Διδύμους: Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά. ~Ρήγας Φεραίος
Δίνεις αρκετή βαρύτητα στις κοινωνικές σου επαφές και δραστηριότητες. Είσαι ευέλικτος, οξυδερκής και ρουφάς τις γνώσεις σαν σφουγγάρι! Τα αδέρφια σου ή τα σχολικά σου χρόνια, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της προσωπικότητας σου και στις επιλογές σου! Έχεις έντονα την ανάγκη να είσαι δημοφιλής και συμπαθητικός. Έχεις αίσθηση του χιούμορ και την μοναδική ικανότητα να καταπιάνεσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα! Αξιοσημείωτο είναι το ταλέντο σου στην συγγραφή, αλλά και στα… κουτσομπολιά! Πληγώνεσαι αρκετά, αν τυχόν δεν γίνεις αποδεκτός από τους άλλους και συχνά χαρακτηρίζεσαι πολυλογάς, ξερόλας, ψεύτης και επιφανειακός!

Stellium στον 4ο οίκο ή στον Καρκίνο: Ό,τι είναι παρελθόν, είναι πρόλογος. ~William Shakespeare 
Οι εμπειρίες, οι αναμνήσεις, η ανατροφή, τα παιδικά σου χρόνια και το παρελθόν σου, είναι ότι πιο σημαντικό για σένα και πορεύεσαι, έχοντας αυτά ως συμβουλευτική βάση. Ε
πικεντρώνεται στον τομέα της οικογένειας και οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη που την αφορά, σε επιβαρύνει πολύ ψυχολογικά! Έχεις ευαισθησίες και προσπαθείς συνεχώς να “γυμνάζεις” την διαίσθηση σου, αφού την συμβουλεύεσαι συχνά! Η μητέρα παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή σου, είτε θετικά, είτε αρνητικά! Μπορεί να μην είσαι ο τύπος του καριερίστα, ωστόσο η εργασία είναι ένας σημαντικός τομέας, για σένα. Ενδεχομένως, συχνά να σε χαρακτηρίζουν εύθικτο, γραφικό, γκρινιάρη και οπισθοδρομικό.

 

Stellium στον 5ο οίκο ή στον Λέοντα: Δεν θα είμαι ευχαριστημένη μέχρι να γίνω τόσο διάσημη όσο ο Θεός. ~Madonna
Είσαι ένας τυχερός άνθρωπος, γενναιόδωρος, ζεστός, παθιασμένος, ρομαντικός, ερωτεύσιμος, λαμπερός, που τραβάς πανεύκολα τα βλέματα και τον θαυμασμό των άλλων! Αγαπάς τις διασκεδάσεις, την πολυτέλεια, τα θεάματα, την γκλαμουριά και φυσικά δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς έρωτα! Ακόμα κι αν είσαι απόλυτα πιστός σε μία σχέση, αποζητάς συνεχώς το φλερτ, απλά και μόνο για επιβεβαίωση! Έχεις καλή σχέση με τα παιδιά και με ό,τι τα αφορά και παράλληλα, όσο χρονών και να φτάσεις, θα σε χαρακτηρίζει μία μοναδική παιδικότητα, με την θετική αλλά και αρνητική έννοια! Έχεις (εμμονικά ορισμένες φορές) την ανάγκη να είσαι το επίκεντρο της προσοχής και αδιαφορία των άλλων, μπορεί να σε “σκοτώσει”! Επιπλέον, συχνά κατηγορείσαι για εγωκεντρισμό, θεατρινισμό, υπερβολή, δραματικότητα, αλλά και… κιτς επιλογές σε ντύσιμο ή styling!

Stellium στον 6ο οίκο ή στην Παρθένο: Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία.~Έρασμος
Είσαι ένας αναλυτικός, εργατικός, ορθολογιστής άνθρωπος, που αρέσκεται στο να δίνει λύσεις, εξυπηρετώντας τους άλλους! Δίνεις αρκετή σημασία στις λεπτομέρειες και γι’αυτό έχεις το μοναδικό ταλέντο να αντιλαμβάνεσαι και να κατανοείς, τι πραγματικά έχει ο άλλος ανάγκη. Είσαι ο άξιος υποστηρικτής του “Νους υγιής εν σώματι υγιεί”. Ο τομέας της εργασίας, αλλά και η υγεία σου , είναι οι προτεραιότητες σου! Συχνά σε χαρακτηρίζουν υποχόνδριο, επικριτικό, ψυχρό, ψυχαναγκαστικό, ιδιότροπο και τελειομανή.

Stellium στον 7ο οίκο ή στο Ζυγό: Ο έρωτας είναι θέμα φυσικής, ο γάμος είναι θέμα
χημείας.~Αλέξανδρος Δουμάς
Είσαι ένας άνθρωπος ευγενικός, διπλωμάτης, συμπαθής και διακριτικός. Αργείς να πάρεις αποφάσεις, όμως το αίσθημα της διακιοσύνης και της ισότητας, βοηθά πολύ στις επιλογές σου, ώστε να είναι σωστές! Έχεις ανάγκη να τα πηγαίνεις καλά με όλους και γι’αυτό ορισμένες φορές προσαρμόζεσαι σε καταστάσεις που δεν σου αρέσουν ή υποδύεσαι κάτι διαφορετικό από αυτό που όντως είσαι, προκειμένου να είσαι αρεστός και αποδεκτός από τους άλλους. Πληγώνεσαι πολύ όταν σε απορρίπτουν ή σε αντιπαθούν, ακόμα και άτομα που δεν σημαίνουν για σένα τίποτα. Ερωτικά, είσαι εξαρτημένος από αυτό που λέμε “ταμπέλα σχέσης” και δεν αντέχεις την μοναξιά. Ο σύντροφος μπορεί πολύ εύκολα να σε χειραγωγήσει ή ακόμα και να σου ορίζει προσωπικές επιλογές, αφού εσύ του ανοίγεις αυτόν τον δρόμο, ιδίως αν συμμετέχουν στο Stellium, “συναισθηματικοί” πλανήτες, όπως Αφροδίτη ή Σελήνη.

 

Stellium στον 8ο οίκο ή στον Σκορπιό: Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό. ~Friedrich Nietzsche
Είσαι ιδιαίτερα γοητευτικός, με έναν ανεξήγητο μαγνητισμό, καχύποπτος, μυστήριος, διορατικός, αινιγματικός και βάζεις προτεραιότητα το σεξ και το χρήμα στην ζωή σου! Διαβάζεις εύκολα τους ανθρώπους, στηρίζεσαι στην “γλώσσα του σώματος”, ξέρεις σχεδόν πάντα τις προθέσεις των άλλων και μπορείς πανεύκολα να τους επηρεάσεις και να τους πείσεις για το οτιδήποτε! Ξοδεύεις ενέργεια και αρκετό από το χρόνο σου, σε επίμονες συνεχείς σκέψεις και εμμονές.Είσαι υποστηρικτής του “ο σκοπός, αγιάζει τα μέσα” και θέματα που αφορούν μυστικισμό, αποκρυφισμό, ακόμα και τον θάνατο, σε γοητεύουν. Θεωρείς πως η προδοσία, πρέπει πάντα να πληρώνεται με το ίδιο νόμισμα, ακόμα κι αργά! Παρ’όλ’αυτά, όσα “χτυπήματα” κι αν δεχτείς από ανθρώπους, έχεις απίστευτες αντοχές, επανέρχεσαι πάντα αγωνιζόμενος και σπάνια βιώνεις την ήττα! Πολλές φορές κατηγορείσαι από τους άλλους με τα χαρακτηριστικά πονηρός, αδίστακτος, εκμεταλλευτής και περίεργος. Η εμμονή σου με το σεξ, μπορεί να σε κάνει να πάρεις πολύ βαριά μία τυχόν σεξουαλική αποτυχία, η οποία θα αφήσει ανεξίτηλο σημαδί στην ψυχή και την μετέπειτα πορεία σου. Η σχέση σου με το χρήμα, είναι εξίσου περίεργη, αφού δεν σε ενδιαφέρει απλά να αυξήσεις το εισόδημά σου, αλλά κυρίως να βρεις πλάγιους ή έμμεσους τρόπους να βγάλεις κέρδος. Γι’αυτό το λόγο και είναι πολύ πιθανόν, να ψάχνεις ταίρι με… προίκα!

Stellium στον 9ο οίκο ή στον Τοξότη: Ό,τι δεν με συναρπάζει, με σκοτώνει.~Λόρδος Βύρων
Είσαι ένας άνθρωπος ιδεαλιστής, επαναστάτης και ανεξάρτητος, που ο σκοπός της ζωής του, είναι να ανοίγει συνεχώς τους ορίζοντες του, κυριολεκτικά μέσα από εμπειρίες και ταξίδια, αλλά και πνευματικά, μέσα από επαφές και γνωριμίες! Είσαι γενικά τυχερός στην ζωή σου, γι’αυτό και σε χαρακτηρίζουν κέφι, αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και ενέργεια! Έχεις ανοιχτό μυαλό και δίψα για περιπέτεια κάθε είδους! Η ιδεολογία σου, οι αξίες σου και η φιλοσοφία σου, αλλάζουν συνεχώς, πρώτον γιατί βαριέσαι εύκολα και δεύτερον γιατί κάνεις συλλογή από πληροφορίες και διαφορετικές γνώμες! Σε ελκύει το διαφορετικό, αλλά και ο κίνδυνος! Ωστόσο, ορισμένες φορές ίσως παραείσαι ενθουσιώδης, επιπόλαιος, ριψοκίνδυνος, αλλά και επιφανειακός.

Stellium στον 10ο οίκο ή στον Αιγόκερω: Έναν ηγέτη πρέπει να τον φοβούνται και να τον αγαπούν. Αν δεν γίνεται και τα δύο, τότε καλύτερα μόνο να τον φοβούνται. ~Niccolò Machiavelli
Είσαι γεννημένος ηγέτης και διψάς για εξουσία και καταξίωση. Αν και δεν είναι άμεσα προφανές, εξαρτάσαι από την γνώμη των άλλων και την θέση σου στην κοινωνία. Εμπνέεις (και απαιτείς) σεβασμό και θαυμασμό και αν ποτέ τα χάσεις, νιώθεις ότι ήρθε η καταστροφή! Θέλεις να αναγνωρίζεται η σκληρή δουλειά σου, γι’αυτό και δεν κουράζεσαι ποτέ να παλεύεις για την επιτυχία! Παρόλο που δίνεις αρκετή σημασία στο χρήμα, είσαι ικανός, ανάμεσα σε μία προαγωγή ή μία αύξηση, να επέλεγες την προαγωγή, απλά και μόνο για τον τίτλο. Αγαπάς την ιστορία και τις παραδόσεις. Είσαι ώριμος, λογικός, υπεύθυνος, αλλά ορισμένες φορές υπερβολικά αυταρχικός, κλειστόμυαλος, εγωιστής, ψυχρός, σνομπ, δογματικός, σκληρός και ικανός να “πατήσεις επί πτωμάτων” για να πετύχεις. Ο πατέρας έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ζωή σου, είτε θετικά, είτε αρνητικά!

Stellium στον 11ο οίκο ή στον Υδροχόο: Όλοι για έναν κι ένας για όλους. ~Αλέξανδρος Δουμάς
Είσαι ένας άνθρωπος που επιδιώκεις και υποστηρίζεις συνεχώς την προσωπική ελευθερία και ανεξαρτησία, όχι μόνο για σένα, αλλά και για τους άλλους! Οι φίλοι είναι πολύ σημαντικοί για σένα και γεγονότα που τους αφορούν, πραγματικά σε σημαδεύουν! Είσαι ανθρωπιστής και ιδεαλιστής! Ακόμα κι αν συνήθως περιστοιχίζεσαι από πολλούς ανθρώπους, δύσκολα δένεσαι συναισθηματικά! Σου τραβούν το ενδιαφέρον οι κοινωνικές ομάδες, το κοινό καλό, οι φιλανθρωπικές ή/και ζωοφιλικές δραστηριότητες, η αστρολογία, όπως και η πολιτική. Οι ιδέες σου, η δοτικότητα, η φιλικότητα και το ανοιχτό μυαλό σου, είναι χαρακτηριστικά που προκαλούν τον θαυμασμό, ενώ αντίθετα η έλλειψη ουσιαστικού συναισθήματος, η τάση σου να πηγαίνεις κόντρα στα πάντα, η προκλητικότητα στην συμπεριφορά σου και οι ενίοτε σοκαριστικές εκκεντρικές απόψεις σου, δημιουργούν αντιπάθειες προς το πρόσωπο σου!

Stellium στον 12ο οίκο ή στον Ιχθύ: Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση. ~Albert Einstein
Είσαι σίγουρα ένας άνθρωπος γεμάτος μυστικά, που ίσως δεν τα μοιραστεί ποτέ με κανέναν, αφού δύσκολα ανοίγεσαι μέχρι και στον ίδιο σου τον εαυτό! Η συνείδηση με το ασυνείδητο, έρχονται πολλές φορές σε κόντρα και έτσι είσαι σε μία συνεχή ενδοσκόπηση, προσπαθώντας να καταλάβεις “ποιος είσαι” και τις πραγματτικές σου ανάγκες. Είσαι σίγουρα δημιουργικός, ευαίσθητος, τρυφερός και διαισθητικός! Έχεις ταλέντο στην εξαπάτηση και συχνά μπαίνεις στον πειρασμό να ξεγελάς τους άλλους. Παράλληλα όμως, είσαι και εσύ συχνά θύμα απάτης των άλλων, αλλά και αυταπάτης, αφού ενίοτε επιλέγεις τον δρόμο της ψευδαίσθησης! Η έννοια “βοήθεια” είναι πολύ σημαντική για σένα, είτε όταν την προσφέρεις εσύ ή οι άλλοι σε σένα! Έχεις αρκετές ψυχολογικές μεταπτώσεις και αν οι όψεις εδώ είναι αρνητικές, χρειάζεται να προσέξεις πολύ την ψυχική σου υγεία, γιατί αν υπάρξει πρόβλημα, δεν υπάρχει περίπτωση να το διαπιστώσεις εσύ ή οι άλλοι αμέσως!

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο από 14 έως 20 Ιανουαρίου 2019
Επόμενο άρθροΤα Soundtrack του 2019 για την Ερωτική ζωή των Ζωδίων
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.