Ήλιος: Θέλω να φαίνομαι, να δημιουργήσω, να ξεχωρίσω , να δείξω και να δειχτώ! Θέλω να χαμογελάνε όλοι, επειδή υπάρχω. Θέλω γεμίσω θέρμη, πάθος, ζωτικότητα και ενέργεια και να διοχετεύσω όπως μπορώ και όπου μπορώ, αρκεί να φανώ ΕΓΩ! Θέλω την ατομικότητα μου, αλλά θέλω εσύ να με θες δίπλα σου!

Σελήνη: Θέλω να θυμάμαι, να έχω αναμνήσεις, να νιώθω, να αισθάνομαι, να διαισθάνομαι και κάποιες φορές να νοσταλγώ! Θέλω οικογένεια , θέλω εστία, θέλω ισχυρό πρόγονο. Θέλω προστασία, αγάπη και κατανόηση.

Ερμής: Θέλω να με διδάξεις, αλλά κυρίως να σε διδάξω. Θέλω να σου πω, να σου μεταφέρω, να σε βοηθήσω, να κινηθώ, να αλλάξω και να βελτιωθώ. Θέλω να αλλάζω γνώμη και τα λεγόμενα μου, προκειμένου να καλυτερεύσω το ίδιο μου το μυαλό. Θέλω να μελετήσω και να αφομοιώσω, να προσέξω τα πάντα και να μην τα ξεχάσω ποτέ.

Αφροδίτη: Θέλω να απολαύσω αλλά και να με απολαύσουν… Θέλω έρωτα, γαλήνη και αρμονία. Θέλω ηρεμία και όχι βιασύνη. Αγαπώ τους καλλιτέχνες, τους διακοσμητές, την μουσική! Θέλω να γευτώ καθετί γήινο, ολοκληρωτικά και με τις 5 μου αισθήσεις.  Δεν θέλω να με θαυμάζεις, θέλω να με αποδέχεσαι! Δεν θέλω να προσκυνάς, θέλω να βλέπεις τι αξίζω! Θέλω χρόνο, ειρήνη και το «μαζί»!

Άρης: Θέλω να ορμήσω, να εκραγώ, να παθιαστώ, να εξωτερικεύσω όλη μου την φλόγα! Θέλω να μην σκέφτομαι όταν οργίζομαι, όταν νιώθω και όταν μιλάω. Θέλω να μην χάνω δευτερόλεπτο από την ζωή μου, να παίζω και πάντα να κερδίζω. Να διεκδικώ και να κατακτώ. Θέλω να πηγαίνω «μπροστά», αλλά με παραδοσιακό τρόπο. Θέλω να μην φοβάσαι την επιθετικότητα μου αλλά την αστείρευτη ενέργεια μου. Θέλω να δεις την καθαρή Αλήθεια μου!

Δίας: Θέλω να καταργήσω όλα τα όρια, να επαναστατήσω με χαμόγελο, να ταξιδεύω παντού και συνέχεια, να γνωρίσω το αλλιώτικο, το περίεργο, το διαφορετικό, το ρίσκο. Να έχω κάθε μέρα όλο και μεγαλύτερους στόχους. Θέλω να επεκταθώ για να με βλέπεις. Θέλω να έχω τύχη, να εξελιχθώ, να «πετύχω κέντρο», να μορφωθώ με τρόπο εκκεντρικό και αλλιώτικο. Θέλω να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο όπως εσύ!

Κρόνος: Θέλω να μην έχω απατηλές ελπίδες, να μην αισιοδοξώ επιπόλαια και να μην χαραμίζομαι σε επιφανειακές καταστάσεις. Δεν θέλω να με ξέρεις, αλλά αν με μάθεις, ΠΡΕΠΕΙ να με σέβεσαι. Θέλω ιστορία, σοφία και θεμέλια στη ζωή μου. Δεν πατάω απλά τα πόδια μου στη γη, αλλά έχω βγάλει ρίζες μέσα σε αυτή. Θέλω να προσπαθήσω, να αγωνιστώ ακούραστα, να επιμείνω, να πατήσω «επί πτωμάτων», να πονέσω, να γεμίσω πληγές, μέχρι να πετύχω!

Ουρανός: Θέλω να τα αλλάξω όλα… και εσένα και τον κόσμο. Να κάνω γρήγορα τις ιδέες μου πράξη, να σε ξαφνιάσω, να ανατρέψω τα πάντα, να σε τρομάξω με τις σύντομες εκρήξεις μου! Θέλω να σε σοκάρω! Θέλω να είμαι ανεξάρτητος αλλά και με όλο τον κόσμο συνάμα! Θέλω να είμαι ελεύθερος, εκκεντρικός, προκλητικός και να εφεύρω εγώ, αυτό που εσύ θεωρείς ταμπού!

Ποσειδώνας: Θέλω να οραματιστώ έναν κόσμο αλλιώτικο, ιδανικό και να ζήσω εκεί. Θέλω στον δικό μου κόσμο, αγάπη, αλληλοβοήθεια, συμπόνια, συναίσθημα, ευαισθησία. Θέλω να με αγαπάς κι ας με πληγώνεις. Θέλω να σου κρατήσω μυστικά, να σε εξαπατήσω, να σου θολώσω το τοπίο, για να σε ευχαριστήσω. Κι αν εσύ μου πεις ψέματα, θέλω και εγώ να πιστέψω, να στηριχτώ στο ψέμα σου… Δεν υπάρχει το ψέμα στον κόσμο τον δικό μου…

Πλούτωνας: Θέλω να νιώσω κάθε πιθαμή της σάρκας σου, να την διαπεράσω και να δω την ψυχή σου. Θέλω να τα μάθω όλα και εσύ να μην ξέρεις τίποτα. Θέλω να είμαι ο παρατηρητής και εσείς όλοι γύρω μου, οι μαριονέτες μου. Θέλω να μου το παίζεις αρχηγός και εγώ ταυτόχρονα να σε εξουσιάζω υπόγεια. Θέλω να καταλάβω τα πάντα για τη ζωή, το σεξ και το θάνατο. Θέλω να τα συνδυάσω όλα μαζί στο μυαλό μου. Θέλω να σε εκμεταλλευτώ, να σε τιμωρήσω, να σε βάλω και εσένα στο σκοτάδι μου, να καούμε αγκαλιά και να αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας σαν τον Φοίνικα…

Προηγούμενο άρθροΌψεις Αφροδίτης-Σελήνης στην Συναστρία
Επόμενο άρθροΤα 5 Ζώδια που δεν μπορούν να σταματήσουν να σκέφτονται το Σεξ!
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.