Οι θετικές όψεις (Σύνοδος, Τρίγωνο, Εξάγωνο)  μεταξύ της Σελήνης και της Αφροδίτης , προδίδουν σίγουρα μία σχέση με συναισθηματική ισορροπία που θα μπορούσε εύκολα να καταλήξει σε ένα όμορφο και αρμονικό σπιτικό περιβάλλον και την δημιουργία οικογένειας.

Το ζευγάρι αυτό χαρακτηρίζεται από ευγένεια , δικαιοσύνη και αλληλοκατανόηση.  Μπορούν εύκολα να ξεπεράσουν και να διορθώσουν περιόδους εντάσεων και συγκρούσεων, οι οποίες είναι και ελάχιστες.

Ο αμοιβαίος θαυμασμός προκαλεί την συμπάθεια και τον θαυμασμό των τρίτων προς την σχέση αυτή.

Υπάρχει πραγματική αγάπη ο ένας τον άλλον, ρομαντισμός και γλυκύτητα στη σχέση.

 

Οι αρνητικές όψεις (Τετράγωνο, Αντίθεση) μεταξύ της Σελήνης και της Αφροδίτης , δυστυχώς, μπορεί να πληγώσουν και τα δύο άτομα της σχέσης.

Το να θεωρεί ο ένας τον άλλον δεδομένο και δεν  υπάρχουν αμοιβαίοι έπαινοι ή συναισθηματική είναι το κύριο ζήτημα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει το ζευγάρι.

Το άτομο της Σελήνης έχει πιο πολλές συναισθηματικές πληγές παρά χαρές από αυτά που του προσφέρει η Αφροδίτη και το άτομο της Αφροδίτης στεναχωριέται που ενώ προσφέρει, δεν καλύπτει το άτομο της Σελήνης.

Προηγούμενο άρθροΌψεις Αφροδίτης-Ήλιου στην Συναστρία
Επόμενο άρθροΤι θες Πλανήτη μου; Αν οι Πλανήτες είχαν φωνή!
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.