Οι θετικές όψεις (Σύνοδος, Τρίγωνο, Εξάγωνο)  μεταξύ του Ήλιου και της Αφροδίτης είναι χρήσιμες πτυχές σε οποιαδήποτε ερωτική σχέση. Δημιουργούν μια αίσθηση αρμονίας, ευχαρίστησης και ικανοποίησης κοινών συμφερόντων του ζευγαριού!

Το πρόσωπο του Ήλιου αισθάνεται πλήρες συναισθηματικά και αισθητικά από το πρόσωπο της Αφροδίτης.

Το πρόσωπο της Αφροδίτης βρίσκει το πρόσωπο του Ήλιου αρκετά γοητευτικό, ελκυστικό και άκρως ενδιαφέρον. Τον  θαυμάζει και προσπαθεί συνεχώς να τον ευχαριστεί και να τον ικανοποιεί. Υπάρχει αμοιβαία ήρεμη έλξη, που φέρνει αρμονία, αποδοχή, ανοχή, συνεργασία και ικανοποίηση μεταξύ του ζευγαριού.

Συμφωνούν επίσης στην αισθητική τους αλλά και στον τρόπο που διαχειρίζονται τα χρήματα!

Ο άνθρωπος του Ήλιου έχει την ικανότητα να τραβήξει το ενδιαφέρον αλλά και να ξυπνήσει τον έρωτα του ατόμου της Αφροδίτης.

 

Οι δύσκολες όψεις (Αντίθεση, Τετράγωνο) μεταξύ του Ήλιου και της Αφροδίτης επισημαίνουν αρκετές διαφορές μεταξύ του ζευγαριού! Ανάμεσα τους υπάρχουν κατά περιόδους κόντρες, διαφωνίες, επιθετικότητα ενεργητική από το πρόσωπο του Ήλιου και παθητική από το πρόσωπο της Αφροδίτης.

Ο άνθρωπος της Αφροδίτης δεν  καλύπτεται συναισθηματικά από το πρόσωπο του Ήλιου και το πρόσωπο του Ήλιου χάνει την αυτονομία του, εξαιτίας των απαιτήσεων του ατόμου της Αφροδίτης, το οποίο κατά τ’ άλλα δίνει πολλά περισσότερα από τον Ήλιο.

Το πρόσωπο του Ήλιου συχνά θεωρεί δεδομένο το άτομο της Αφροδίτης και ξέρει ότι και να τον «ταλαιπωρήσει» δεν θα τον χάσει και δυστυχώς, σπάνια αναγνωρίζει την προσφορά του.

Το άτομο της Αφροδίτης αν και προσπαθεί να πάει με τα «νερά» του Ήλιου, δεν ανέχεται από την πλευρά της την αισθητική και την οικονομική προσωπικότητα του ατόμου του Ήλιου.

Ωστόσο, η μεταξύ τους έλξη είναι πολύ πιο δυνατή και έντονη από ένα ζευγάρι Ήλιου-Αφροδίτης με θετικές όψεις.

Προηγούμενο άρθροΟι γυναίκες του Ζωδιακού τις… δύσκολες μέρες του μήνα!
Επόμενο άρθροΌψεις Αφροδίτης-Σελήνης στην Συναστρία
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.