Άνθρωπο των σπηλαίων δεν με λες;

Εξού και ο Flintstone…

 

Λες ότι είμαι αγενής, νευρικός, απότομος, εγωιστής, χωρίς όρια πάθους, τσαμπουκάς που το μόνο που με νοιάζει είναι πρωτιά.

 

Άκου λοιπόν, γιατί πολύ μου τον ζάλισες τον έρωτα…

 

Αγενής είμαι, γιατί απλά είμαι καθαρός απέναντι σου, γιατί τα λέω χύμα και τσεκουράτα, γιατί θα σου πω την αλήθεια όσο σκληρή κι αν είναι, ακόμα κι αν δεν την αντέχουν τα αδύναμα αυτάκια σου.

 

Νευρικός είμαι, γιατί απλά δεν βρίσκω λόγο να κρατάω μέσα μου αυτό που νιώθω! Με τσάντισες; Θα “τ’ακούσεις”!

 

Απότομος είμαι, γιατί απλά δεν φιλτράρω από το μυαλό μου αυτό που θέλω να πω! Το ξεστομίζω με τη μία. Κι αν αυτό το θεωρείς ελάττωμα, άκου αυτό: Το πολύ “φιλτράρισμα” μας “έφαγε” μωρό μου…

 

Εγωιστής δεν είμαι! Ναι οκ…, χρησιμοποιώ συχνά την λέξη “Εγώ” και συνήθως προτιμώ το υποκειμενικό από το αντικειμενικό… Ε, και; Πιστεύεις πως οι άλλοι που σου χαϊδεύουν τα αυτιά και δήθεν λειτουργούν για το καλό σου, δεν είναι εγωιστές; Που το κάνουν αυτό μόνο και μόνο για να είναι αρεστοί και αποδεκτοί λόγω μιας ηλίθιας ανασφάλειας;

 

Α, ναι… Δεν έχω όρια στο πάθος μου και μαγκιά μου αν θες να ξέρεις! Κι αν καμιά φορά ξεφύγω και… αμαρτήσω, sorry ντε, απλά κατά…πάθος!

 

Τσαμπουκάς ναι! Συμφωνώ! Γιατί δεν γουστάρω να πηγαίνω με τα νερά σου, δεν θα συγκρατηθώ για να με συμπαθήσεις και δεν θα αρχίσω τα… ειρήνη υμίν για να ζήσω και εγώ στην βαρετή σου ησυχία! Το αίμα βράζει και δεν θα σκάσω εγώ για την δική σου δήθεν αρμονία!

Η πρωτιά δεν με νοιάζει να την κερδίσω! Με νοιάζει να την διατηρήσω…

Γιατί έτσι γεννήθηκε! Πρώτος και νικητής!

Προηγούμενο άρθροΚριός και Έρωτας
Επόμενο άρθροΕρωτικές Προβλέψεις Ζωδίων για την Άνοιξη 2021 με ένα Τραγούδι
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.