ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Με τον Ερμή στο Ζώδιο σου από σήμερα, είσαι επικοινωνιακός, οξυδερκής και με αξιοθαύμαστη πειθώ! Σήμερα ξεκινά μία περίοδος επικοινωνιών και επαφών που θα σε ευνοήσουν ιδιαίτερα, σε όλους τους τομείς, φίλε Κριέ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με αφορμή  την είσοδο του Ερμή στο δικό σου Ζώδιο, οργάνωσε σήμερα ένα ταξιδάκι ανοιξιάτικο με το ταίρι σου, διαφορετικά τόλμησε να κάνεις το πρώτο βήμα και να στείλεις ένα μήνυμα στο άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με τον Ερμή να κινητοποιεί το Ζώδιο σου από σήμερα, άρπαξε την ευκαιρία και κάνε νέα επαγγελματικά σχέδια ή και οικονομικές συμφωνίες!

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Κριό, από σήμερα σε κλείνει στον εαυτό σου και σου μειώνει την διάθεση για επαφές και επικοινωνίες, Ταύρε. Ωστόσο σου δίνει την ευκαιρία να τα «βρεις» με τον εαυτό σου και να ανανεωθείς ψυχικά και συναισθηματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κρυφές ερωτικές επικοινωνίες και μηνύματα θα φέρει σήμερα η είσοδος του Ερμή στο Κριό! Προστάτεψε αυτήν την περίοδο τα μυστικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρχίζει μία νέα εποχή για σένα σήμερα στα επαγγελματικά σου, αφού δουλεύεις αποδοτικότερα αλλά κάνεις ωφέλιμες οικονομικές συμφωνίες!

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα είναι η μέρα που οι φιλικές σου σχέσεις, μπαίνουν σε μία νέα θετικότερη τροχιά! Ο Ερμής στον Κριό σε ωθεί να ενισχύσεις τις φιλίες σου, να τις ενδυναμώσεις αλλά και να κατακτήσεις ένα μεγάλο όνειρο σου, αγαπητέ Δίδυμε!  Μην φοβηθείς να κάνεις τώρα μία αλλαγή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φίλε Δίδυμε, η μέρα ενδείκνυται για ερωτικές επικοινωνίες και επαφές! Ο Ερμής στον Κριό από σήμερα σε συμβουλεύει να μην φοβηθείς να κάνεις πράξεις τις ερωτικές σου ιδέες, ακόμα κι αν είναι τολμηρές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά ξεκινά μία περίοδος ανανεωτική με στόχους και όνειρα να κατακτώνται! Προσοχή μόνο στα περιττά και τα υπερβολικά έξοδα!

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Κριό από σήμερα σε κάνει αρκετά παρορμητικό και αυθόρμητο επικοινωνιακά και σε ρίχνει σε λάθη που πλήττουν την καλή κοινωνική σου εικόνα! Σκέψου πολύ πριν μιλήσεις, τι θα πεις και σε ποιον, Καρκίνε, ιδίως σε δουλειά, έρωτα και οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αλλά και γενικά αυτή την περίοδο, φίλε Καρκίνε, μπορείς μέσα από ήρεμη συζήτηση, να καταφέρεις να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου ζωή ή να πετύχεις ακόμα και μία επισημοποίηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξεκινά μία περίοδος Καρκίνε, από σήμερα με τον Ερμή στον Κριό, επαγγελματικής επιτυχίας αλλά και πολλών ευκαιριών για αύξηση ή προαγωγή! 

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Μάζεψε ενέργεια Λέοντα, γιατί η σημερινή Τρίτη σου δίνει άπειρες ευκαιρίες! Με τον Ερμή να μπαίνει στο φιλικό Ζώδιο του Κριού, είσαι πανέτοιμος για γνωριμίες, επαφές, συναντήσεις αλλά και ταξίδια! Διατήρησε και τις επόμενες μέρες την αυξημένη σου αισιοδοξία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μία νέα γνωριμία ή ένα ξαφνικό μήνυμα που περίμενες εδώ και καιρό, έρχεται σήμερα με το πέρασμα του Ερμή στον Κριό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι πολυέξοδος σήμερα και πιθανόν να μετανιώσεις κάποιες αγορές ή σπατάλες που θα κάνεις σήμερα! Επαγγελματικά πετυχαίνεις έναν ή και περισσότερους στόχους σήμερα!

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ήρθε η ώρα να μην βασίζεσαι μόνο στην αλάνθαστη λογική σου, αλλά και στο ένστικτό σου! Ο Ερμής στον Κριό από σήμερα ενισχύει την διορατικότητα αλλά και την εμβάθυνση των σκέψεων σου!  Μην διστάσεις να ζητήσεις κάτι σήμερα! Έχεις την πειθώ που χρειάζεσαι Παρθένε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα Τρίτη, με το πέρασμα του Ερμή στο Κριό, διαπιστώνεις ότι το πάθος και ο ερωτισμός στην αισθηματική σου ζωή, είναι το Α και το Ω! Απόλαυσε καυτές ερωτικές στιγμές, χωρίς δισταγμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην πιέζεις σήμερα τις καταστάσεις επαγγελματικά, γιατί ίσως το παρακάνεις! Ωστόσο με τον Ερμή να περνά στο Κριό, οι οικονομικές σου απολαβές, όλο και αυξάνονται, χάρη στις ιδέες σου!

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η ημέρα φέρνει χαρμόσυνα μηνύματα και τηλεφωνήματα! Κάποιες συμφωνίες ή συνεργασίες, τώρα με τον Ερμή στον Κριό, θα είναι σίγουρα επιτυχημένες, για σένα Ζυγέ! Βρίσκεις τον εαυτό σου, τον αγαπάς ξανά, αλλά δέχεσαι και αγάπη από τους άλλους λόγω του καλοπροαίρετου χαρακτήρα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σου βελτιώνονται στο έπακρο! Σήμερα με την είσοδο του Ερμή απέναντι σου, θα έχεις προτάσεις, εξομολογήσεις και άπειρες λύσεις σε ότι σε απασχολούσε έως σήμερα στο συντροφικό τομέα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μία συνεργασία που θα προκύψει σήμερα, φίλε Ζυγέ, θα ευνοήσει σημαντικά τον εργασιακό σου τομέα! Μην χάσεις ευκαιρία!

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η καθημερινότητα από σήμερα αλλάζει με την είσοδο του Ερμή στον Κριό! Θα διαπιστώσεις ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου, να κάνεις  αλλαγές στην εμφάνιση σου ή να φροντίσεις για την καλή σου υγεία, αγαπητέ Σκορπιέ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σκορπιέ, ένα άτομο μέσα από τον χώρο εργασίας σου, εκδηλώνει ερωτικό ενδιαφέρον εκεί που δεν το περιμένεις, μέσω της επικοινωνιακής οδού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματική επιτυχία και εκπληκτική απόδοση σε χαρακτηρίζει αγαπητέ Σκορπιέ! Η οικονομική σου σωστή διαχείριση, θα έχει και την ανάλογη ανταμοιβή!

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, η σημερινή Τρίτη ανοίγει για σένα μία δημιουργική και κεφάτη περίοδο, με την είσοδο του Ερμής το Κριό! Σήμερα μπορείς να λάμψεις και επιτύχεις σε ότι κι αν έχει κατά νου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα Τοξότη είναι ιδανική για τις ερωτικές σου εξελίξεις! Φλερτ, γνωριμίες, πάθη και ρομαντικές στιγμές σε περιμένουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην αμελείς επαγγελματικές υποχρεώσεις λόγω ψυχαγωγίας ή ερωτικών υποθέσεων και φρόντισε από δω και πέρα Τοξότη, να μην κάνεις αλόγιστα έξοδα!

 

 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα με το πέρασμα του Ερμή στον Κριό, ίσως το μυαλό σου νοσταλγήσει πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν. Πρόσεξε και σήμερα αλλά και το επόμενο διάστημα την προσκόλληση σου με το παρελθόν και τις λάθος παρορμητικές κινήσεις προς αυτό, φίλε Αιγόκερε!

Αισθηματικές Προβλέψεις}
Οι επικοινωνία με το ερωτικό παρελθόν, τώρα ξεκινά! Μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις με πρώην συντρόφους σου είναι πιθανά τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μετά από πολλούς κόπους, επιτέλους έχεις επιτυχία και αναγνώριση επαγγελματικά, Αιγόκερε, ακόμα και με αύξηση των αποδοχών σου σήμερα!

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα μην κάτσεις στιγμή! Το πέρασμα του Ερμή στον Κριό, σε κινητοποιεί επικοινωνιακά αλλά και για μετακινήσεις! Μία πρόταση ή μία πρόσκληση θα σε ανανεώσει φίλε μου Υδροχόε, ακριβώς έτσι όπως καιρό τώρα, ήθελες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένα μήνυμα από το άτομο που επιθυμείς θα σου δώσει ξανά πίσω το χαμόγελο σου, Υδροχόε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μία επαγγελματική ή οικονομική συμφωνία την σημερινή Τρίτη, αλλάζει προς το καλύτερο την ζωή σου, Υδροχόε!

 

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Την σημερινή Τρίτη, νιώθεις πιο σίγουρος, πιο σοφός και ξέρεις ακριβώς τι ζητάς και τι πρέπει να κάνεις! Με το πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Κριού, σφύζεις από αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα και αυτό λειτουργεί υπέρ σου Ιχθύ, σε όλους τους τομείς της ζωής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα παίρνει το σοβαρό του πρόσωπο και έτσι αγαπητέ Ιχθύ, εσύ μπορείς και νιώθεις βέβαιος για τις βάσεις που έχεις βάλει. Επιπλέον αισθησιασμός αλλά και ζήλια, χαρακτηρίζουν τις σχέσεις σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με τον Ερμή στο Κριό, από σήμερα θα διαπιστώσεις ότι επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου στη δουλειά και αυτό λειτουργεί κατά σου! Ωστόσο τα έσοδα σου, αυξάνονται σημαντικά!

Προηγούμενο άρθροΗμερήσιες Προβλέψεις 5 Μαρτίου 2018
Επόμενο άρθροΗμερήσιες Προβλέψεις 7 Μαρτίου 2018
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.