ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Με την έναρξη της εβδομάδας, αγαπητέ Κριέ, ανανεώνεσαι συναισθηματικά και ηρεμείς κάπως από το άγχος. Μία αποκάλυψη ενός μυστικού θα σε βοηθήσει να πας παρακάτω δυναμικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας έρωτας κρυφός και παρασκηνιακός, σε συναρπάζει! Έρχονται εξελίξεις που αναμένονται καυτές, φίλε Κριέ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικές συμφωνίες και σιγουριά επαγγελματική, βάζει βάσεις σήμερα, Κριέ, σε καριέρα και χρήμα! Απέναντι σε μία πρόταση, άκου την διαίσθηση σου!


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ένας φίλος από τα παλιά επιστρέφει στη ζωή σου σήμερα, Ταύρε και σε βοηθά έμπρακτα και ουσιαστικά σε ένα προσωπικό σου θέμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Νέες συναρπαστικές γνωριμίες, ανανεώνουν την ερωτική σου ζωή Ταύρε! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μία έκπληξη από το ταίρι σου, θα σου δώσει μεγάλη χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, αν διαχειριστείς σωστά τις καταστάσεις φίλε Ταύρε, θα καταφέρεις να εκπληρώσεις ένα μεγάλο επαγγελματικό ή οικονομικό όνειρο σου!


ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα θα αναγκαστείς να επικεντρωθείς Δίδυμε, στην καριέρα, την οικογένεια αλλά και την κοινωνική σου εικόνα! Διόρθωσε τα παλιά λάθη σου, τώρα που έχεις ευκαιρία και φρόντισε να μην ξανακάνεις πάλι τα ίδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μία συγκυρία ή μία επαφή θα σου δώσει σήμερα φίλε Δίδυμε, την σιγουριά που επιθυμείς στην ερωτική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε είναι η ιδανική μέρα για οικονομικές συναλλαγές και επαγγελματικές συμφωνίες! Μην πεις όχι σε μία πρόταση σήμερα!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Μία αισιόδοξη μέρα ξεκινά και ένα μήνυμα θα σε κάνει να ξαναχαμογελάσεις! Πες ναι χωρίς δεύτερη σκέψη σε μία πρόταση για έξοδο σήμερα, φίλε Καρκίνε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένα ξαφνικό μήνυμα σήμερα ή μία τυχαία συνάντηση, θα σου δώσει νέες ευκαιρίες αλλά πολύ χαρά στην ερωτική σου ζωή, Καρκίνε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ένας μεγάλος επαγγελματικός ή οικονομικός στόχος εκπληρώνεται σήμερα, Καρκίνε! Μην φοβηθείς να ρισκάρεις και να τολμήσεις!


ΛΕΩΝ

Γενικά
Η διορατικότητα σου σήμερα, είναι αυξημένη! Μπορείς μέσα από επαφές ή συζητήσεις, να καταλάβεις τις προθέσεις των άλλων απέναντι σου και να λάβεις τα μέτρα σου, φίλε Λέοντα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ερωτισμός, γοητεία και σεξουαλικότητα χαρακτηρίζει αυτήν την ημέρα! Μία παρεξήγηση από το παρελθόν, σήμερα λύνεται Λέοντα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μεγάλη οικονομική τύχη σήμερα, φίλε Λέοντα! Χρήματα που περίμενες ή χρήματα δανεικά, επιστρέφουν σε σένα! Πιθανές αυξημένες αποδοχές από την εργασία σου!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, χαρακτηρίζονται από καλοπροαίρετη διάθεση και άψογη συνεργασία! Σε τυχόν παρεξηγήσεις, βρίσκεις το δίκιο σου, Παρθένε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Συντροφικότητα, αγάπη και ερωτική… συνεργασία, είναι τα χαρακτηριστικά που θα φέρουν εύνοια και βελτίωση στην αισθηματική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μία επαγγελματική συνεργασία που σε απασχολεί Παρθένε, έχει το αποτέλεσμα που θες! Οικονομικές προτάσεις έρχονται και άψογες συναδελφικές σχέσεις!

Like στη σελίδα: https://www.facebook.com/erwtoskopio/

Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή! Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου!

 

Κάλεσε στο ☏ 14994 ή στείλε ΑΝ4 στο 54754!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Μία αλλαγή στην εμφάνιση σου σήμερα θα σε ανανεώσει! Φρόντισε επίσης αγαπητέ Ζυγέ, να ξεκουράζεσαι επαρκώς και να μην βιάζεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας έρωτας μέσα από το χώρο της δουλειάς είναι πολύ πιθανός σήμερα, φίλε Ζυγέ! Οι εξελίξεις μπορεί να είναι αργές, αλλά είναι σίγουρα θετικές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για επαγγελματικές αλλά και οικονομικές συμφωνίες! Κάτι πολύ καλό έρχεται, Ζυγέ!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Εκμεταλλεύσου σήμερα την λάμψη και την δημιουργικότητα σου και η αυξημένη σου τύχη, θα σε βοηθήσει να κερδίσεις πολλούς από τους στόχους σου! Ενασχόληση με παιδιά ή επέκταση οικογένειας, ευνοούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ερωτικές κατακτήσεις, επιτυχίες και παθιασμένες ρομαντικές στιγμές, είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας, Σκορπιέ! Μην χάσεις ευκαιρία να καλοπεράσεις σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας είσαι ο πρωταγωνιστής και σήμερα είναι η μέρα που θα ανταμειφτείς με επαίνους αλλά και έμπρακτα! Εύνοια στα τυχερά παιχνίδια!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το σπίτι και η οικογένεια τραβά το ενδιαφέρον σου τώρα! Κλείσε σήμερα εκκρεμότητες και λύσε θέματα στον συγκεκριμένο τομέα, αγαπητέ Τοξότη, σήμερα που έχεις ευκαιρία και εύνοια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ερωτικό παρελθόν σου χτυπάει την πόρτα! Σκέψου πολύ πριν πεις ναι, σε μία ερωτική επιστροφή ή επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματική βελτίωση αλλά και επιτυχίες, έρχονται σήμερα! Οικονομικά ίσως υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή μικρές απώλειες, φίλε Τοξότη!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Πολλές οι επαφές και οι συζητήσεις σήμερα! Μία είδηση ή ένα νέο, θα αλλάξει τα δεδομένα σου, προς το καλύτερο! Μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το μήνυμα ή το τηλεφώνημα, που περίμενες, επιτέλους έρχεται σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε! Φρόντισε να το χειριστείς κατάλληλα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες ναι σε οικονομικές και επαγγελματικές προτάσεις σήμερα, Αιγόκερε! Οι ιδέες σου πέφτουν βροχή και σε βοηθούν, στους στόχους που έχεις θέσει!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα θέλει προσοχή η διατροφή σου και γενικά οι διαιτητικές σου συνήθειες! Καλό θα ήταν σήμερα να αρχίσεις μία υγιεινή δίαιτα, ώστε να αποτοξινώσεις τον οργανισμό και το σώμα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν χρειάζεται να ζηλεύεις, να καταπιέζεις ή να απαιτείς, για να κερδίσεις αυτά που θες στον Έρωτα. Μία ήρεμη και διαλλακτική συζήτηση είναι η λύση Υδροχόε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά άλλαξε άμεσα τους ρυθμούς σου, γιατί θα πελαγώσεις λόγω αργής κινητοποίησης! Οικονομικά η εύνοια θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα!


ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Είσαι αποφασισμένος να προχωρήσεις μπροστά, να κλείσεις πληγές του παρελθόντος και να ξεχάσεις τα παλιά! Ναι σήμερα νέα ξεκινήματα και αποφάσεις ζωής, ευνοούνται, αγαπητέ Ιχθύ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα του παρελθόντος διορθώνονται, θέματα επιλύονται και σίγουρα η ερωτική σου ζωή, έχει να σου δώσει μόνο χαρά σήμερα! Μην επιμένεις στο παρελθόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν προσέξεις τα περιττά έξοδα, θα διαπιστώσεις πως σήμερα είναι μία ημέρα με ξαφνική αύξηση εσόδων! Εκμεταλλεύσου το! Επαγγελματικά τα πράγματα είναι ακόμα στάσιμα.

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων 5 έως 11 Μαρτίου 2018
Επόμενο άρθροΗμερήσιες Προβλέψεις 6 Μαρτίου 2018
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here