ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα Τετάρτη αγαπητέ Κριέ και η Αφροδίτη περνάει στο Ζώδιο σου! Ομορφαίνεις και έχεις εύνοια σε έρωτα, φιλία και χρήμα! Εκμεταλλεύσου από τώρα κιόλας την τύχη σου, κάνοντας το καλύτερο για όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και την εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έρχεται η απόλυτη επιτυχία στον έρωτα! Σήμερα είναι η μέρα που πρέπει να βγεις στο προσκήνιο και να διεκδικήσεις χωρίς φόβο, αυτό που επιθυμείς ερωτικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα Κριέ, λόγω των πλανητών στο Ζώδιο σου, οφείλεις να κάνεις τους οικονομικούς προγραμματισμούς σου, ώστε να αυξηθούν τα έσοδα σου! Επαγγελματικά πρέπει να εκμεταλλευτείς την δημιουργικότητα σου!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο Κριό σήμερα, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην αποκάλυψη ενός μυστικού, που θα σε ωφελήσει ιδιαίτερα! Μάθε τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σου, δες την αλήθεια και πράξε ανάλογα! Μην διστάσεις να χρησιμοποιήσεις το ένστικτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ταύρε, σήμερα ένας έρωτας κρυφός και παράνομος σε συναρπάζει! Το πέρασμα της Αφροδίτης στο Κριό, σε ωθεί σε μυστικές αγάπες…

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομική τύχη και άνοδο θα έχεις σήμερα, αλλά και όλη αυτήν την περίοδο Ταύρε! Επαγγελματικά ανακαλύπτεις κάτι που γινόταν εις βάρος σου, αλλά τώρα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις υπέρ σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Δίδυμε, η σημερινή Τετάρτη, με το πέρασμα της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Κριού σε «συμβουλεύει» να βρεις άμεσα συμμάχους και αληθινούς φίλους, που μπορούν τώρα να σε στηρίξουν στην διεκδίκηση και στο κυνήγι των στόχων και των ονείρων σου! Πες όχι στην μοναξιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάτι περίεργο θα συμβεί σήμερα Δίδυμε, με το πέρασμα της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Κριού. Ένας φίλος, ίσως σου κινήσει το ενδιαφέρον πιο ερωτικά και πιθανόν τώρα να γίνει η αρχή για να μετατραπεί μία φιλία σε μεγάλο έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η τάση σου για έξοδα και υπερβολές οικονομικές δεν θα σου βγουν σε καλό! Επαγγελματικά εμπιστεύσου μία νέα ιδέα σου, αλλά μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Καρκίνε από σήμερα με την Αφροδίτη να περνά στο Κριό, οφείλεις να δείξεις το ώριμο, σοβαρό και αξιοθαύμαστο πρόσωπο σου! Η κοινωνική σου εικόνα θέλει φροντίδα και ναι, σήμερα είναι η μέρα που θα έχεις την μεγάλη ευκαιρία να την βελτιώσεις και να βιώσεις το «χειροκρότημα»!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, οφείλεις σήμερα να σταματήσεις τα «παιχνίδια» και να φερθείς συνετά και έντιμα! Αν θες κάτι σοβαρό στη ζωή σου ερωτικά, πρέπει να δείξεις ότι το αξίζεις Καρκίνε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μία μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία ή πρόταση έρχεται σήμερα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό, της οποίας τα αποτελέσματα έρχονται για να μείνουν και μάλιστα με τις ανάλογες αποδοχές!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Πολύ τυχερή η σημερινή ημέρα σε οτιδήποτε είδους στόχο σου! Με την είσοδο της Αφροδίτης στο Κριό, θα έχεις και τύχη αλλά και επικοινωνιακή ικανότητα στις επαφές σου, όπου μέσα από εκεί θα μπορέσεις να εκπληρώσεις όνειρα και επιθυμίες που είχες καιρό τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για τους ελεύθερους Λέοντες, έρχεται μία νέα γνωριμία συναρπαστική και πολλά υποσχόμενα, σήμερα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό. Αν όμως είσαι δεσμευμένος, φρόντισε σήμερα να ανανεώσεις με κάθε τρόπο την σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά αλλά και οικονομικά Λέοντα, η τύχη είναι με το μέρος σου, αφού από σήμερα η Αφροδίτη στο Κριό είναι έτοιμη να σου δώσει τα δώρα της σε δουλειά και χρήμα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ανακάλυψη ενός μυστικού ή αποκάλυψη ενός γεγονότος, θα σου ανοίξει νέους δρόμους στη ζωή σου Παρθένε! Η καθημερινότητα σου μεταμορφώνεται με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό, που θα σου δώσει δύναμη, θα σε παθιάσει και θα ενισχύσει την διορατικότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πλήρης ερωτική τύχη και ικανοποίηση θα έχεις σήμερα Παρθένε! Μην χαλάς το καλό κλίμα με ζήλια και κτητικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα καλό είναι να διευθετήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες ώστε να ξελαφρώσεις! Στον επαγγελματικό τομέα το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό, ίσως φέρει μία αύξηση ή προαγωγή!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα μπορούν όλα να αλλάξουν και να έρθουν στα μέτρα σου αγαπητέ Ζυγέ, με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό! Συντροφικότητα, συμφωνίες και ωφέλιμες συνεργασίες είναι σίγουρες σήμερα, όπως και τις υπόλοιπες μέρες του Μάρτη, άλλωστε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φίλε Ζυγέ, αν είσαι ελεύθερος μία γνωριμία ή μία είδηση, θα σου δώσει το βήμα για να βάλεις τις σωστές βάσεις σε μία νέα ουσιαστική και πολλά υποσχόμενη σχέση. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχα σήμερα με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά παρασύρεσαι σε σπατάλες καλλωπισμού ή καλοπέρασης και πρέπει να προσέξεις! Επαγγελματικά έρχεται σήμερα μία ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό, τόλμησε σήμερα μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση σου και δεν θα το μετανιώσεις! Βρες χρόνο και ασχολήσου με την εξωτερική σου εμφάνιση αλλά και φρόντισε για την επαρκή ξεκούραση σου, από τα «τρεξίματα» της προηγούμενης έντονης περιόδου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ερωτικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εξελίξεις για σένα σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ! Η ενασχόληση σου με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις, δεν σου αφήνει ελεύθερο χρόνο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ναι! Σήμερα με το πέρασμα της Αφροδίτης στο Κριό, θα έχεις μία μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία για την επιτυχία που ήθελες εδώ και καιρό! Οικονομικά είσαι μάλλον λίγο αγχωμένος με κάποιο θέμα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Υπέροχη η ημέρα η σημερινή, φίλε Τοξότη με το πέρασμα της Αφροδίτης στο Κριό! Καλοπέραση, διασκέδαση, φήμη, λάμψη και δημιουργικότητα, σου χαρίζουν και πάλι το χαμόγελο και την αισιοδοξία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα είναι η ημέρα-έναρξη μίας απόλυτα ρομαντικής περιόδου, γεμάτη έρωτα και πάθος! Οι ευκαιρίες αλλά και οι κατακτήσεις είναι πολλές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά η τύχη είναι με το μέρος σου, όμως οι σπατάλες σου σήμερα, δεν σε βοηθούν να την γευτείς! Επαγγελματικά δεν έχεις διάθεση για δουλειά και μάλλον «λουφάρεις».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Άγχος, εσωστρέφεια και προβληματισμό κρύβει η σημερινή ημέρα για σένα Αιγόκερε, με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό. Ωστόσο άνθρωποι που σε αγαπούν είναι δίπλα σου και σε βοηθούν αποτελεσματικά σε ότι σε απασχολεί και σου δίνουν πολύτιμες συμβουλές και λύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος επιστρέφει μετανιωμένο και θέλει μία νέα αρχή. Σκέψου πολύ πριν απαντήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά υπάρχει μόνο επιτυχία σήμερα Αιγόκερε, ωστόσο οικονομικά ίσως κάποιος δικός σου άνθρωπος χρειαστεί την βοήθεια σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Υδροχόε η μεγάλη αλλαγή έρχεται σήμερα! Επαφές, μετακινήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα, σου δίνουν μόνο χαρά και ευκαιρία για να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει! Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό, αποπνέει αέρα κοινωνικής και επικοινωνιακής ανανέωσης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μία νέα γνωριμία θα σε συναρπάσει σήμερα φίλε Υδροχόε και θα αποδειχτεί πολλά υποσχόμενη! Αν είσαι ήδη με κάποιον, ετοιμάσου για μία πρόταση από εκείνον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ιδέες και κινητικότητα στην εργασία, σε οδηγούν στην επιτυχία, αλλά και σε άριστες συναδελφικές σχέσεις! Προσοχή μόνο στα υπερβολικά έξοδα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αυτό που αναζητούσες εδώ και καιρό Ιχθύ, σιγουριά και σταθερότητα, έρχεται σήμερα και μάλιστα έρχεται για να μείνει!Η Αφροδίτη στον Κριό σου δίνει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό να εκπληρώσεις τις επιθυμίες και τους ουσιαστικούς σκοπούς σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ήδη με κάποιον Ιχθύ, μπορείς σήμερα να είσαι σίγουρος για την εντιμότητα και την αφοσίωση του συντρόφου. Αν είσαι ελεύθερος, μείνε σοβαρός και ώριμος στις γνωριμίες που έρχονται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Νιώθεις λίγο κουρασμένος στον τομέα της εργασίας Ιχθύ, ωστόσο η Αφροδίτη στον Κριό, θα αυξήσει τα έσοδα σου!

Προηγούμενο άρθροΗμερήσιες Προβλέψεις 6 Μαρτίου 2018
Επόμενο άρθροΗ Αφροδίτη στον Κριό έως 31 Μαρτίου 2018 και η Ερωτική Ζωή των Ζωδίων
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here