1ο δεκαήμερο: Μπορεί ο μήνας να έχει πολλές εργασιακές υποχρεώσεις και θέματα καθημερινότητας να σε τρέχουν, αλλά τις τελευταίες ημέρες, σίγουρα θα σου προσφέρει αρκετές στιγμές ερωτικής ικανοποίησης στην συντροφική ζωή. Όλα αυτά βέβαια, μόνο αν δεν κάνει ζημιά η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, φέρνοντας καυγάδες και ρήξεις! Ψυχραιμία λοιπόν και αυτοσυγκράτηση!

2ο δεκαήμερο: Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη λένε, αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς αυτόν τον μήνα! Βέβαια, δεν θα λείψουν, ούτε τα φλερτ, ούτε οι κατακτήσεις, ούτε οι ευχάριστες ερωτικές επικοινωνίες, ούτε οι ευκαιρίες για νέα σχέση ή επισημοποίηση! Ιδίως ο συντροφικός τομέας, ευνοείται απόλυτα, τα τέλη του μήνα!

3ο δεκαήμερο: Δεν τον λες και ερωτικό τον Μάρτη, δυστυχώς. Πολλά τα εργασιακά σκαμπανεβάσματα και οι υποχρεώσεις για καθημερινότητα ή για πρακτικά θέματα! Στα καλά νέα του μήνα, είναι σαφώς η εμφάνιση σου, αφού σίγουρα ανανεώνεσαι, ομορφαίνεις και χορταίνεις τον θαυμασμό των γύρω σου! Έρωτας μέσα από την δουλειά, είναι πολύ πιθανός τώρα!

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαρτίου 2021 για τον Παρθένο!
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαρτίου 2021 για τον Σκορπιό!
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here