1ο δεκαήμερο: Ένας μήνας, που παρά τις πολλές υποχρεώσεις και την μπόλικη δουλειά, θα αποδειχθεί απόλυτα ερωτικός για σένα! Ο Μάρτης σου προσφέρει λάμψη, κατακτήσεις, φλερτ, ερωτικές επιτυχίες και ξαφνικές εξομολογήσεις! Προσοχή μόνο στην Πανσέληνο, τέλος του μήνα, διότι θα φέρει απογοητεύσεις και αποκαλύψεις, ιδίως αν έχεις ερωτικά μυστικά ή αν είσαι μπλεγμένος σε παρασκηνιακή σχέση!

2ο δεκαήμερο: Πέρα από ερωτική καλοπέραση, θαυμαστές, ερωτική τύχη και πραγματοποίηση επιθυμιών, ο Μάρτης θα σου προσφέρει και σεξουαλικότητα, καυτές στιγμές και ερωτική διορατικότητα! Βέβαια όλη αυτή η εύνοια, θα διακοπεί πολλές φορές από επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα, που τώρα σε απασχολούν.

3ο δεκαήμερο: Ο καλύτερος μήνας για τα ερωτικά σου! Ανοίγεται μπροστά σου μία περίοδος, γεμάτη ερωτικές ευκαιρίες, χαρές και επιτυχίες! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για κατακτήσεις και ίσως ένας μεγάλος έρωτας ξεκινήσει τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα χορτάσεις ρομαντισμό και πάθος με το ταίρι σου, το οποίο στην κυριολεξία θα σε κακομάθει, πιο πολύ από ποτέ!

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαρτίου 2021 για τον Ζυγό!
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαρτίου 2021 για τον Τοξότη!
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here