1ο δεκαήμερο: Στις αρχές του μήνα, αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις ένα ξαφνικό μήνυμα από το ερωτικό σου παρελθόν! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σου και απολαμβάνετε ρομαντικές στιγμές! Τα μέσα του μήνα υπόσχονται πάθος, ενώ τα τέλη του μήνα, κατακτήσεις, ερωτικές επιτυχίες και μόνο χαρούμενες εξελίξεις για τα ερωτικά σου!

2ο δεκαήμερο: Οι πρώτες δεκαπέντε ημέρες του Μάρτη, σου προσφέρουν επικοινωνιακή χαρά για τα ερωτικά σου, είτε από το άλλο σου μισό, είτε από άτομο από το ερωτικό παρελθόν, είτε από μία νέα γνωριμία! Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, είναι ό,τι καλύτερο ωστόσο! Ερωτική τύχη, λάμψη, ερωτική σταθερότητα, πάθος και απανωτές επιτυχίες, σε ό,τι κι αν θελήσεις!

3ο δεκαήμερο: Πέρα από κάποια επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα που θα προκύψουν, θα έχεις να αντιμετωπίσεις και ζητήματα από τον παρελθόν, στην αισθηματική σου ζωή. Οι ελεύθεροι ίσως νοσταλγήσουν ένα άτομο του παρελθόντος, ενώ οι δεσμευμένοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν ζητήματα άλυτα από παλιά! Σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν βρίσκεσαι όμως, οφείλεις να κρατάς μικρό καλάθι και να μην παρασύρεσαι από ψευδαισθήσεις και απατηλές ελπίδες, για να μην απογοητευτείς!

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαρτίου 2021 για τον Σκορπιό!
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαρτίου 2021 για τον Αιγόκερω!
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here