1ο δεκαήμερο: Επικεντρωμένο στην συντροφική ζωή σε βρίσκει ο Μάρτιος! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις ξαφνικές εξομολογήσεις ή έναν κεραυνοβόλο έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, απόλυτη βελτίωση της σχέσης σου ή εκπλήξεις από τον σύντροφο! Στα τέλη του μήνα, το πάθος φουντώνει ακόμα πιο πολύ και ίσως αν δεν υπάρξουν όρια, να έρθουν καυγάδες για λόγους ζήλιας και κτητικότητας!

2ο δεκαήμερο: Παρά τις οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, ο Μάρτης θα αποδειχθεί απόλυτα συντροφικός! Ναι, η πιθανότητα μίας νέας σχέσης, είναι μεγάλη για τους ελεύθερους, ενώ για τους δεσμευμένους, η απόφαση επισημοποίησης! Στα τέλη του μήνα, να περιμένεις βελτίωση και στον σεξουαλικό τομέα!

3ο δεκαήμερο: Ένας μήνας ολόκληρος, αφιερωμένος στην συντροφική σου ζωή! Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές, είτε για να βρεις το άλλο σου μισό, είτε για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να κάνετε μαζί ένα μεγάλο βήμα ανόδου για την σχέση σας! Ωστόσο, οι παγίδες θα είναι πολλές, αφού με τον Ποσειδώνα πλέον, να επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο, θα πρέπει να προετοιμαστείς, για απομυθοποιήσεις, ψέματα, αποκαλύψεις και απογοητεύσεις…

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαρτίου 2021 για τον Λέοντα!
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαρτίου 2021 για τον Ζυγό!
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here