1ο δεκαήμερο: Ένας μήνας που σίγουρα είναι ερωτικός και σεξουαλικός! Νιώθεις μάλιστα τόσο επιθυμητός, που είσαι έτοιμος να δοκιμάσεις και καινούργια πράγματα, για χάρη της απόλαυσης! Πέρα από το παθιασμένο πρόσωπο του Μάρτη, στα τέλη του μήνα, μπορείς να αναμένεις και μπόλικο φλερτ, χαρούμενες ερωτικές εξελίξεις, νέες γνωριμίες και απόλυτη τύχη!

2ο δεκαήμερο:
Όλα τα έχει αυτός ο Μάρτης! Σεξουαλικότητα, πάθος, εκπλήρωση επιθυμιών, ευχάριστες αλλαγές και εκπλήξεις, νέες γνωριμίες, ευχάριστα μηνύματα και νέα, τύχη και αισιοδοξία! Το μόνο ίσως που πρέπει να προσέξεις, είναι η τάση σου για νεύρα και καυγάδες, αυτόν τον μήνα!

3ο δεκαήμερο: Ο μήνας αυτός, θα σου δώσει σίγουρα την ευκαιρία να έχεις επιτέλους εσύ το πάνω χέρι στις ερωτικές σου σχέσεις, να πραγματοποιήσεις βαθιές και ίσως απωθημένες επιθυμίες, αλλά κυρίως να απολαύσεις καυτές ερωτικές στιγμές, με το άτομο του πόθου σου! Ο σεξουαλικός τομέας, στα καλύτερα του!

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαρτίου 2021 για τον Καρκίνο!
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαρτίου 2021 για τον Παρθένο!
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here