1ο δεκαήμερο: Στις αρχές του μήνα, χορταίνεις ερωτική τύχη, συναισθηματικές επαφές, χαρούμενες εξελίξεις και επίτευξη στόχων, από εκεί που δεν το περιμένεις! Στα μέσα του μήνα, ενδυναμώνεις το συναίσθημα σου και νιώθεις πιο δυνατός, ωστόσο καλό θα ήταν, να αποφύγεις κρυφές ή παράνομες ερωτικές ενέργειες. Στα τέλη του μήνα, παρόλο που συνεχίζονται οι χαρούμενες ερωτικές επαφές, εσύ θα επικεντρωθείς στον επαγγελματικό και τον οικογενειακό. Ιδίως με την Πανσέληνο, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις ώριμα επαγγελματικά, οικογενειακά, αλλά και ερωτικά προβλήματα που θα προκύψουν! Μακριά από το ερωτικό παρελθόν!

2ο δεκαήμερο: Φλερτ, πάθος, γνωριμίες, νέα ξεκινήματα, χαρούμενες ερωτικές εξελίξεις, τύχη, πραγματοποίηση επιθυμιών και εκπλήρωση στόχων, ολόκληρος ο Μάρτιος για σένα. Ίσως λίγο να σε ξενερώσουν οι τελευταίες ημέρες του μήνα, όπου θα αναγκαστείς να επικεντρωθείς στα επαγγελματικά σου ζητήματα! Συμβουλή: Από τα μέσα του Μάρτη και μετά, μείνε μακριά από παρασκηνιακούς και απαγορευμένους έρωτες!

3ο δεκαήμερο: Ένας απόλυτα τυχερός μήνας, είναι ο Μάρτης για σένα, όχι μόνο για τα ερωτικά σου, αλλά και γενικά, σε όλα τα θέματα που σε ενδιαφέρουν! Στα αισθηματικά σου πάντως, να αναμένεις φλερτ, γνωριμίες, νέα ξεκινήματα, χαρμόσυνες εξελίξεις, χαρούμενες στιγμές με το άτομο της καρδιάς σου και κυρίως ευχάριστες ερωτικές επικοινωνίες!

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαρτίου 2021 για τον Δίδυμο!
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαρτίου 2021 για τον Λέοντα!
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.