1ο δεκαήμερο: Μπορεί ο Μάρτης να ξεκινά λίγο βαρετά, με εσένα να απασχολείσαι κυρίως με τα επαγγελματικά σου ζητήματα, ωστόσο μετά συνεχίζει τελείως διαφορετικά! Μπορείς να αναμένεις αλλαγές, χαρμόσυνες εκπλήξεις, επίτευξη στόχων, πάθος, φλερτ, γνωριμίες και νέα ξεκινήματα!

2ο δεκαήμερο: Ήρεμα ξεκινά ο Μάρτης με κάποιες ερωτικές επικοινωνίες που σου δίνουν χαρά, παρά την προσκόλληση σου στα επαγγελματικά! Ωστόσο, τα πιο θετικά νέα για τα ερωτικά σου, έρχονται το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, που θα χορτάσεις θετικές αλλαγές, ξαφνικά χαρμόσυνα γεγονότα, φλερτ, τύχη, μηνύματα, νέα ξεκινήματα και ευχάριστες στιγμές με το άτομο της καρδιάς σου!

3ο δεκαήμερο: Δύσκολος μήνας ο Μάρτιος, αφού πέρα από τα επαγγελματικά και οικογενειακά τρεξίματα, θα φέρει και ερωτικές απογοητεύσεις! Προσπάθησε να είσαι έντιμος στα ερωτικά σου, να μην πιστεύεις μεγάλα λόγια, να μην σε ξεγελούν με υποσχέσεις και να κάνεις ώριμες επιλογές!

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαρτίου 2021 για τον Ταύρο!
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαρτίου 2021 για τον Καρκίνο!
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here