1ο δεκαήμερο: Οι πρώτες ημέρες του Μάρτη, είναι μία έκπληξη για σένα! Έρχονται ευχάριστες αλλαγές και επίτευξη ερωτικών στόχων, ξαφνικά! Αν αποφύγεις τάσεις για τσακωμούς, ο Άρης στο ζώδιο σου, θα σου δώσει μέσα στον Μάρτιο, πολλές ευκαιρίες για παθιασμένες στιγμές, αλλά και για να βρεις λύσεις σε παλαιά προβλήματα στην ερωτική ζωή! Στα τέλη του μήνα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, να πάρεις χαρά, από ένα ερωτικό σου απωθημένο!

2ο δεκαήμερο: Μέχρι και να μέσα του μήνα, χορταίνεις ευχάριστες αλλαγές, φλερτ και νέα ξεκινήματα! Ύστερα, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε εργασία και χρήμα, αλλά σίγουρα θα έχεις και αρκετές αισθησιακές στιγμές να απολαύσεις! Τα τέλη του μήνα, υπόσχονται συναισθηματική ανανέωση και ηρεμία, εκπλήξεις χαρμόσυνες και ίσως έναν παρασκηνιακό έρωτα που θα σε συναρπάσει!

3
ο δεκαήμερο: Ένας μήνας που θα αλλάξει τα πάντα (προς το καλύτερο) ο Μάρτιος για σένα! Βελτιώνονται οι ερωτικές σου, όπως και οι φιλικές σου σχέσεις στο έπακρο! Βάζεις στόχους και τους πετυχαίνεις, απολαμβάνεις πάθος, συναίσθημα, ρομαντισμό και νέα ξεκινήματα και χορταίνεις φλερτ και καλά νέα!

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαρτίου 2021 για τον Κριό!
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαρτίου 2021 για τον Δίδυμο!
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here