1ο δεκαήμερο: Ο μήνας ξεκινά με ξαφνικές συναισθηματικές χαρές, από έναν παρασκηνιακό ή ανεκπλήρωτο έρωτα! Συνεχίζει με παθιασμένες συνομιλίες και μηνύματα. Τελειώνει με ερωτική τύχη και εύνοια λόγω της Αφροδίτης στο Ζώδιο σου μεν, αλλά και αρκετά ξεσπάσματα ή και ρήξεις, στην συντροφική ζωή, λόγω της Πανσελήνου απέναντι σου!

2ο δεκαήμερο: Ολόκληρος ο Μάιος, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός επικοινωνιακά, αλλά και για να κάνεις αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Παράλληλα, κρυφοί ή απωθημένοι έρωτες, θα σου δώσουν χαρά, αρκεί να μην παραμυθιαστείς και τελικά απογοητευτείς! Τα καλύτερα, έρχονται στα τέλη του μήνα, αφού με την Αφροδίτη στο Ζώδιο σου, όχι απλά ομορφαίνεις και χορταίνεις ερωτικές επιτυχίες, αλλά θα μπορέσεις εύκολα να δημιουργήσεις και κάτι σταθερό και αξιόλογο στην ζωή σου!

3ο δεκαήμερο: Στα… “σκοτεινά” ο έρωτας αυτόν τον μήνα! Κι αυτό σημαίνει, πως είσαι σε μία φάση που ξεκαθαρίζεις συναισθήματα (έστω και μέσα από απομυθοποιήσεις) και καταλαβαίνεις μετά το πέρασμα του Μάρτη, που ακριβώς βρίσκεσαι ερωτικά. Επίσης σημαίνει, πως πιθανόν να παρασυρθείς σε έναν παραμυθένιο, παθιασμένο έρωτα παρασκηνιακό, ο οποίος ενδεχομένως να σε απογοητεύσει ή να φανερωθεί εκεί που δεν πρέπει. Γι’αυτό προσοχή!

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 15 έως 21 Φεβρουαρίου 2021
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαρτίου 2021 για τον Ταύρο!
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.