1
ο δεκαήμερο: Με χαρούμενες εξελίξεις, κατακτήσεις και ερωτικές επιτυχίες αναμένονται στο πρώτο μισό του μήνα. Επιπλέον, μπροστά σου ανοίγεται μία περίοδος, γεμάτη ευκαιρίες για να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου ζωή! Οι τελευταίες ημέρες του μήνα όμως, απαιτεί ωριμότητα και ταπεινότητα από εσένα στον έρωτα, αλλά και στην φιλία, αν δεν θες να υπάρξουν απώλειες!

2ο δεκαήμερο: Με γκρίνια, ρήξεις και προβλήματα σε έρωτα, δουλειά και οικογένεια, ξεκινά ο Μάιος. Επιπλέον, καλό θα ήταν να μείνεις μακριά από το ερωτικό σου παρελθόν! Το υπόλοιπο του μήνα ωστόσο, παρά τα συνεχόμενα εργασιακά προβλήματα, είναι ιδιαίτερα θετικό για τα ερωτικά σου! Φέρνει ερωτικές επιτυχίες, χαρούμενες εξελίξεις, κατακτήσεις, φλερτ, ερωτική σταθερότητα και απαλλαγή από αισθηματικά προβλήματα.

3ο δεκαήμερο: Οι πρώτες 15 ημέρες του Μάη, φέρνουν λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος, ευκαιρίες για επανασύνδεση ή και συγκατοίκηση! Προσοχή μόνο στην τάση σου, για υπερβολική μουρμούρα και γκρίνια! Το δεύτερο μισό του μήνα, είναι ακόμα καλύτερο! Γεμάτο πολλές ερωτικές επιλογές, ευκαιρίες και επιτυχίες, πάθος, ρομαντισμό, φλερτ και μόνο θετικές εξελίξεις! Πες όχι στην παράλογη απαιτητικότητα!

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαΐου 2021 για τον Ιχθύ!
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαΐου 2021 για τον Αιγόκερω!
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.