1ο δεκαήμερο: Η καλύτερη περίοδος για αλλαγές στην εμφάνιση σου, για φλερτ, συζητήσεις και νέες γνωριμίες, είσαι σαφώς το πρώτο μισό του Μάη! Το υπόλοιπο του μήνα, θα έχει αρκετό άγχος, αναποδιές και αποκαλύψεις που θα βλάψουν την ερωτική σου ζωή! Για το λόγο αυτό, πες όχι σε παρασκηνιακούς και απαγορευμένους έρωτες!

2ο δεκαήμερο: Μπορεί οι αρχές του μήνα να είναι κάπως ψυχρές, αλλά σίγουρα δεν θα φέρουν αρνητικές εξελίξεις. Στα μέσα του μήνα, συγκράτησε νεύρα για παλαιά θέματα που έχουν ξεπεραστεί. Έτσι κι αλλιώς, ο μήνας θα σου δώσει κεραυνοβόλους παθιασμένους έρωτες, εξομολογήσεις, ξαφνικές προτάσεις, εκπλήξεις, ομορφιά και λύσεις!

3ο δεκαήμερο: Οι πρώτες 15 ημέρες του μήνα, είναι τέλειες για τα ερωτικά σου! Έχεις λάμψη, γοητεία, κατακτήσεις, φλερτ, επιτυχίες, συναίσθημα, ρομαντισμό, πάθος, σεξουαλικότητα, νέα ξεκινήματα, νέα σχέση, χαρούμενες εξελίξεις και επίτευξη ερωτικών στόχων! Το δεύτερο μισό του μήνα, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου και σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας! Οι τελευταίες ημέρες όμως, φέρνουν καυτές στιγμές, ρομαντισμό και συντροφικότητα!

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαΐου 2021 για τον Υδροχόο!
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαΐου 2021 για τον Τοξότη!
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.