1ο δεκαήμερο: Δύσκολος ο Μάιος, παρόλο που ξεκινά σχετικά ευχάριστα όσον αφορά την συντροφική σου ζωή. Για το λόγο αυτό, ό,τι πετύχεις ερωτικά τις πρώτες 15 ημέρες του μήνα, θα πρέπει να το προστατέψεις με όλη σου την καρδιά, διότι στα τέλη του μήνα θα κριθούν πολλά. Καταλυτικές αλλαγές, αλλά και ρήξεις, μπορεί να σε πληγώσουν και να σου αλλάξουν όλα σου τα δεδομένα, αν δεν προσέξεις!

2ο δεκαήμερο: Η πρώτες ημέρες του μήνα, είναι αφιερωμένες σε δουλειά και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Τα μέσα του μήνα, θα είναι απόλυτα ερωτικά, με καυτές, αλλά και συντροφικές στιγμές! Όλα αυτά, αρκεί να συγκρατήσεις ζήλια και κτητικότητα! Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, είναι απλά τέλειο! Φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές, νέα σχέση, απαλλαγή από προβλήματα και μόνο χαρούμενες ερωτικές εξελίξεις, σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι!

3ο δεκαήμερο: Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, ομορφαίνεις και βελτιώνεις στο έπακρο την εμφάνιση σου, παρόλο που σε τρέχουν τα επαγγελματικά σου ζητήματα! Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, σε συμβουλεύει να απολαύσεις τον έρωτα και την συντροφικότητα, κρατώντας μικρό καλάθι! Ναι, θα υπάρξουν ευκαιρίες πολλές, να βρεις το άλλο σου μισό, να πετύχεις επανασύνδεση ή να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο, αρκεί να είσαι έντιμος, αλλά και σχετικά καχύποπτος στα μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, για να μην πληγωθείς! Οι τελευταίες ημέρες, σου υπόσχονται καυτές στιγμές!

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαΐου 2021 για τον Αιγόκερω!
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαΐου 2021 για τον Σκορπιό!
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.