1ο δεκαήμερο: Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, ανοίγει μπροστά σου, μία περίοδο, γεμάτη εύνοια και επιτυχίες, ιδίως στον αισθηματικό τομέα. Ιδανική εποχή, για να λύσεις κάθε πρόβλημα που κουβαλάς από παλιά! Ωστόσο, οι τελευταίες ημέρες του μήνα, θα φέρουν καταλυτικές αλλαγές, προβλήματα σε έρωτα, σπίτι και δουλειά, ρήξεις και αναγκαστικές επίπονες καταστάσεις. Φρόντισε να είσαι ώριμος και ψύχραιμος, απέναντι στις εξελίξεις!

2ο δεκαήμερο: Οι πρώτες ημέρες του μήνα, φέρνουν μία άσχημη είδηση, όσον αφορά τα ερωτικά σου ζητήματα! Οι υπόλοιπες ημέρες του Μαΐου πάντως, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές! Εξομολογήσεις, κεραυνοβόλοι έρωτες, αποφάσεις για συγκατοίκηση, λύσεις για παλιά προβλήματα, ερωτικές επιστροφές, αισθησιακές στιγμές και ερωτική σιγουριά!

3ο δεκαήμερο: Το πρώτο μισό του μήνα, σου υπόσχεται επικοινωνιακή επιτυχία όσον αφορά τα ερωτικά σου! Μηνύματα, τηλεφωνήματα και ειδήσεις, σου δίνουν χαρά και πολλές ευκαιρίες να πετύχεις αυτό που θες. Φρόντισε λοιπόν να είσαι σοβαρός και συγκεντρωμένος στον στόχο σου! Το δεύτερο δεκαπενθήμερο, είναι μάλλον απογοητευτικό! Εκεί που τα γεγονότα σε ικανοποιούν και είσαι πεπεισμένος πως όλα πάνε καλά, εμφανίζονται προβλήματα που σε προσγειώνουν απότομα! Μην παραμυθιάζεσαι λοιπόν! Ευτυχώς οι τελευταίες ημέρες του Μάη, θα σου δώσουν μία ευκαιρία, να ξεπεράσεις τα προβλήματα!

Προηγούμενο άρθροO Μάιος 2021 με μία λέξη για κάθε Ζώδιο
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαΐου 2021 για τον Υδροχόο!
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.