Τέλος τα ψέματα και οι παρεξηγήσεις. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά θα μου πεις αλλά οι φήμες δεν είναι πάντα αληθινές baby…
Ώρα να απομυθοποιήσουμε 5… φήμες λοιπόν…

1.«Ο Ωροσκόπος βγαίνει μετά τα 30»
Όχι! Όχι! Όχι! Είμαστε και το Ζώδιο και ο Ωροσκόπος μας από τότε που γεννιόμαστε! Μία φήμη που ξεκίνησε και επικράτησε από καθαρά ψυχολογικούς παράγοντες, αφού μετά τα 30 ή μία ηλικία τελοσπάντων σχετικής προσωπικής ωρίμανσης, ξέρουμε τι είμαστε και τι θέλουμε και ο Ωροσκόπος, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι αυτά που θέλουμε να πετύχουμε, αυτό που θέλουμε να γίνουμε και αυτό που θέλουμε να αφήσουμε ως εντύπωση στους άλλους!

2. «Τα διπλά ζώδια (Δίδυμοι, Ζυγοί, Ιχθείς) είναι διπρόσωπα και άπιστα!»
Ούτε καν! Οι Δίδυμοι είναι Ζώδια του Ερμή και από το πολύ μπλα-μπλα, απλά παίζει να τους ξεφύγει καμία σαλτσούλα σε αυτά που λένε και πιστέψτε με είναι αρκετά πιστοί όταν είναι πραγματικά και κυρίως εγκεφαλικά ερωτευμένοι!
Οι Ζυγοί είναι διπλωματικοί-υπερβολικά ορισμένες φορές-λόγω της εμμονής τους για αποδοχή, ηρεμία και γαλήνη. Ναι, δεν θα σου πουν την αλήθεια αν σε παχαίνει ένα μπλουζάκι, αλλά το κάνει για να σε ευχαριστήσει! Άπιστοι, ναι, αλλά λόγω ανασφάλειας! Αν ο σύντροφος τους, τους δώσει την απαραίτητη ασφάλεια, δεν λοξοκοιτούν!
Τα Ψάρια έχουν ταλέντο στο να ξεγελούν και να απατούν-με μπαμπά τον Ποσειδώνα-, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα το κάνουν κιόλας! Είναι βαθιά συναισθηματικά άτομα και αν αγαπήσουν μένουν «εκεί»!

3. «Τα Ζώδια της Αφροδίτης (Ταύρος, Ζυγός) τρώνε πολύ!»
Μέγα λάθος! Τα Ζώδια της Αφροδίτης τρώνε… καλά! Δεν είναι φαταούλες και σαν Ζώδια της Αφροδίτης, ξέρουν να φροντίζουν την εμφάνιση τους και να μην πάρουν παραπανίσια καλά! Απλά λόγω του άπλετου γούστου τους στα πάντα, ξέρουν να εκτιμούν και το καλό φαγητό και τις φυσικές απολαύσεις!

4. «Θα παντρευτώ το Ζώδιο που έχει ακμή ο 7ος οίκος μου»
Έλα τώρα… Απλή λογική, είναι δυνατόν; Όσοι έχουν Ωροσκόπο Λέων π.χ., που έχουν κατά πάσα πιθανότητα ακμή του 7ου στον Υδροχόο, θα παντρευτούν Υδροχόο; Ε όχι δα!

5. «Τα Ζώδια της Φωτιάς είναι εγωιστές»
Δυναμικοί ναι, ξεχωριστοί ναι, ισχυρογνώμονες ίσως, αλλά όχι εγωιστές! Αν βρεις άνθρωπο πιο γενναιόδωρο από Κριό, Λέοντα ή Τοξότη, σφύρα μου! Και πίστεψε με γενναιοδωρία και εγωισμός, δεν πάνε πακέτο!

Προηγούμενο άρθροΑριθμολογία και Ταρώ Lenormand: Ημερήσια Προσωπική Πρόβλεψη
Επόμενο άρθροΔεν ταιριάζουμε, αλλά στο σεξ,… ”συμπεθεριάζουμε”!
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.