Αφροδίτη στον Καρκίνο από 3/7 έως 27/7/2019 και…


ΚΡΙΕ… Πες ΝΑΙ στην επανασύνδεση, στην συζήτηση για συγκατοίκηση και στην επαναφορά καλών αναμνήσεων!
Πες ΟΧΙ σε καυγάδες, γκρίνια, ρήξεις, αλλά και λάθη που έχουν να κάνουν με πρώην τον σύντροφο σου!

ΤΑΥΡΕ… Πες ΝΑΙ στην ερωτική επικοινωνία με πρώην, στο φλερτ, στα χαρμόσυνα μηνύματα και τηλεφωνήματα και στις νέες γνωριμίες!
Πες ΟΧΙ στην τάση σου να λες ψέματα, να τσαντίζεσαι και να κουτσομπολεύεις!

 

ΔΙΔΥΜΕ… Πες ΝΑΙ στην αυτοεκτίμηση, την ερωτική πίστη και αφοσίωση, στον αισθησιασμό και στην ερωτική επιτυχία, ακόμα και με ένα πρώην ταίρι!
Πες ΟΧΙ στην κτητικότητα, την ζήλια και στις διατροφικές υπερβολές!

ΚΑΡΚΙΝΕ… Πες ΝΑΙ στον έρωτα, την ομορφιά, την συναισθηματική εύνοια, την γοητεία, στις πολλές ερωτικές εξελίξεις, στην απόλυτη επιτυχία, είτε με κάτι νέο, είτε με κάτι παλιό!
Πες ΟΧΙ σε έπαρση, εγωισμό, ρήξεις, σοβαρά λάθη, σε επικίνδυνα λάθη, κόντρα και καυγάδες!

ΛΕΟΝΤΑ… Πες ΝΑΙ σε κρυφές παρασκηνιακές ερωτικές εξελίξεις, γεμάτες συναίσθημα και στην ισχυρή διαίσθηση σου!
Πες ΟΧΙ στα επικίνδυνα απαγορευμένα, στα νεύρα, στις εξιδανικεύσεις, στις αποκαλύψεις και στις απογοητεύσεις λόγω μεγάλων προσδοκιών!

ΠΑΡΘΕΝΕ… Πες ΝΑΙ  στην αλλαγή, σε νέες γνωριμίες, σε φιλία που μετατρέπεται σε έρωτα, στην εκπλήρωση ενός μεγάλου ονείρου και στην ευχάριστη έκπληξη!
Πες ΟΧΙ στην προκλητικότητα και στην οξυθυμία!

Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!

Μάθε αναλυτικά όλες τις προβλέψεις σου!  

Κάλεσε στο  14994
 

ΖΥΓΕ… Πες ΝΑΙ στην σοβαρότητα, το ήθος και την ορθή, ώριμη συμπεριφορά στον έρωτα!
Πες ΟΧΙ στα λάθη που έχουν να κάνουν με την καριέρα, στην πλήξη της καλής κοινωνικής σου εικόνας και στην ρήξη σημαντικών για σένα ερωτικών σχέσεων!


ΣΚΟΡΠΙΕ… Πες ΝΑΙ στην ανανέωση της ερωτικής σου ζωής, σε νέες γνωριμίες, στην αισιοδοξία και την ερωτική τύχη, σε ευχάριστα νέα και μηνύματα, στα ταξίδια και  σε ερωτικές περιπέτειες!
Πες ΟΧΙ πες όχι στο ρίσκο και στον υπέρμετρο ενθουσιασμό!

 

ΤΟΞΟΤΗ… Πες ΝΑΙ στο τέλειο σεξ, στην οικονομική εύνοια και στις ερωτικές επιστροφές!
Πες ΟΧΙ σε ζήλια, χειραγώγηση και εντάσεις στην συναισθηματική ζωή!


ΑΙΓΟΚΕΡΕ… Πες ΝΑΙ στη συντροφικότητα, σε μία νέα σχέση, στην επισημοποίηση ή και σε μία επανασύνδεση!
Πες ΟΧΙ στις τελειωτικές ρήξεις, στις λάθος ερωτικές κινήσεις και δράσεις, στα νεύρα και στους τσακωμούς!

ΥΔΡΟΧΟΕ… Πες ΝΑΙ στην ομορφιά, την βελτίωση της εξωτερικής σου εμφάνισης αλλά και της φυσικής σου κατάστασης, όπως και σε κάποιες ερωτικές επιστροφές!
Πες ΟΧΙ στην υπερβολική ψυχρότητα, στασιμότητα και στην παραμέληση του έρωτα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων!

ΙΧΘΥ… Πες ΝΑΙ στην απόλυτη διασκέδαση, στον μεγάλο έρωτα, σε κατακτήσεις και θαυμαστές, σε πάθος και ρομαντισμό, στην δημιουργικότητα και στην επανασύνδεση!
Πες ΟΧΙ σε εγωκεντρισμό, απληστία και έπαρση!

 

Προηγούμενο άρθροΟ Άρης στον Λέοντα έως 18 Αυγούστου 2019 & η Ερωτική Ζωή των Ζωδίων
Επόμενο άρθροΑνάδρομος Ερμής από 8 έως 31 Ιουλίου 2019 και Ερωτική Επανασύνδεση
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here