Να τα μας και πάλι!
Ο Ερμής φαινομενικά Ανάδρομος στο Ζώδιο του Λέοντα από 8 έως 18 Ιουλίου και στι Ζώδιο του Καρκίνου από 19 έως 31 Ιουλίου 2019!

Τα αρνητικά τα ξέρουμε, έτσι; Γκάφες επικοινωνιακές, λεκτικά λάθη, ασυνεννοησία,  μπερδέματα, επαναφορά προβλημάτων, καθυστερήσεις, αναβολές και ακυρώσεις… Πφφ…

Όμως δεν είσαι εδώ για να διαβάσεις αυτά! Είσαι εδώ για να διαβάσεις για τα ερωτικά πισωγυρίσματα, του κύριου Ανάδρομου Ερμή!
Βλέπεις, το πρώην ταίρι γυρνάει, παρασυρόμενος από αναμνήσεις, νοσταλγία, συναίσθημα και πάθος… Στέλνει μήνυμα και με ένα «Μου έλειψες», τσουπ, μόλις έγινε το πρώτο βήμα για επανασύνδεση!

Το νου μας όμως λιγουλάκι, ιδίως αν ανήκουμε στον Σταθερό Σταυρό του 1ου δεκαημέρου, οκ; Ο Ανάδρομος Ερμής συναντιέται με τον Άρη στο Λέοντα και πολλά πισωγυρίσματα είναι υπερβολικά παρορμητικά και παρασυρόμενοι από το πάθος, θα την κάνουμε την… βλακεία και κάτι μου λέει, πως όλο αυτό θα καταλήξει σε καυγά και όχι σε επανασύνδεση!

Κατά τ’άλλα όμως, Ταύρε, Καρκίνε, Παρθένε, Σκορπιέ, Αιγόκερε και Ιχθύ  του 3ου δεκαημέρου, όπως και εσύ Κριέ, Δίδυμε, Λέοντα, Ζυγέ, Τοξότη, Υδροχόε του 1ου, δέχεσαι μηνύματα και τηλεφωνήματα από πληθώρα πρώην, αλλά και καταφέρνεις να έχεις γενικά επαφές και συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος!

Δες Εδώ» ποια Ζώδια θα έχουν Επανασύνδεση με τον Ανάδρομο Ερμή, 8 έως 31 Ιουλίου 2019>>

Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!
Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου!
Κάλεσε στο ☏ 14994!

Προηγούμενο άρθροΑφροδίτη στον Καρκίνο 3 έως 27 Ιουλίου 2019 & η Ερωτική Ζωή των Ζωδίων
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο από 8 έως 14 Ιουλίου 2019
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here