Ο Άρης στον Λέοντα έως 18 Αυγούστου 2019!

Οι 10 Λέξεις Κλειδιά για να πετύχουμε ερωτικά αυτήν την περίοδο, με τον Άρη στον Λέοντα:

Πάθος
Λάμψη
Θάρρος
Αυτοπεποίθηση
Αποφασιστικότητα
Δυναμικότητα
Γοητεία
Ενθουσιασμός
Διασκέδαση
Δημιουργικότητα

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης στον Λέοντα:

Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή – Άρη, 9 Ιουλίου: Εκπλήρωση σκοπών μέσα της επικοινωνιακής οδού, μηνύματα από ερωτικό παρελθόν, νίκη σε διαφωνίες σε συζητήσεις, λύσεις για παρελθοντικά και παροντικά προβλήματα, για Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου!

Τρίγωνο Άρη – Χείρωνα, 11 Ιουλίου: Όμορφες στιγμές, θετικές εξελίξεις, επιθυμιών και κλείσιμο πληγών, για Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου!

Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, 11 Ιουλίου: Ανατροπές, άγχος, αρνητική διάθεση, βιασύνη, σκληρότητα, εγωισμός,  ρήξεις, εξάντληση και λάθη για Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου!

Τρίγωνο Άρη-Δία, 25 Ιουλίου: Λύσεις, ταξίδια, χαρά, κίνηση, τύχη, ταχύτητα, νέα ξεκινήματα, πετυχημένη δράση, ευκαιρίες, αισιοδοξία, ενθουσιασμός, καλή διάθεση, ενέργεια, κέφι, δυναμικότητα, καλοπέραση για Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου!

Δες τις αναλυτικές ερωτικές σου προβλέψεις με τον Άρη στον Λέοντα έως 17/8/2019, ανά δεκαήμερο, ΕΔΩ>>

ΚΡΙΕ, ΝΑΙ στο ερωτικό πάθος, στην διασκέδαση και στις κατακτήσεις, ΟΧΙ στον εγωκεντρισμό με τον Άρη στον Λέοντα!

ΤΑΥΡΕ, ΝΑΙ στην εκπλήρωση στόχων σε σπίτι και οικογένεια, ΟΧΙ στο ερωτικό παρελθόν με τον Άρη στον Λέοντα!

ΔΙΔΥΜΕ, ΝΑΙ στα ερωτικά μηνύματα, το φλερτ και ευχάριστα νέα, ΟΧΙ σε κουτσομπολιά και λεκτικά λάθη με τον Άρη στον Λέοντα!

ΚΑΡΚΙΝΕ, ΝΑΙ στις αισθησιακές ερωτικές στιγμές, ΟΧΙ στην ερωτική κτητικότητα με τον Άρη στον Λέοντα!

ΛΕΟΝΤΑ, ΝΑΙ στην διεκδίκηση των επιθυμιών σου και στην ισχυρή γοητεία, ΟΧΙ σε παρορμητικότητα, νεύρα και ρήξεις με τον Άρη στον Λέοντα!

ΠΑΡΘΕΝΕ, ΝΑΙ στην ψυχική και συναισθηματική ενδυνάμωση, ΟΧΙ στον παρασκηνιακό έρωτα με τον Άρη στον Λέοντα!

ΖΥΓΕ, ΝΑΙ στην ενδυνάμωση του φιλικού τομέα και στην κατάκτηση των στόχων σου, ΟΧΙ στις εντάσεις και την προκλητικότητα με τον Άρη στον Λέοντα!

ΣΚΟΡΠΙΕ, ΝΑΙ στην διεκδίκηση των υψηλών φιλοδοξιών σου , ΟΧΙ στην πλήξη της κοινωνικής σου εικόνας και στις βιασύνες στην καριέρα με τον Άρη στον Λέοντα!

ΤΟΞΟΤΗ, ΝΑΙ σε ερωτικές επαφές και ταξίδια, ΟΧΙ στην υπεραισιοδοξία με τον Άρη στον Λέοντα!

ΑΙΓΟΚΕΡΕ, ΝΑΙ στην ουσιαστική και ισχυρή γοητεία, ΟΧΙ στα ερωτικά παιχνίδια εξουσίας και στην ζήλια με τον Άρη στον Λέοντα!

ΥΔΡΟΧΟΕ, ΝΑΙ στο πάθος στην συντροφική ζωή, ΟΧΙ σε ανούσιους ερωτικούς καυγάδες και ρήξεις με τον Άρη στον Λέοντα!

ΙΧΘΥ, ΝΑΙ στην ανανεωμένη γοητευτική εμφάνιση, ΟΧΙ στα επαγγελματικά λάθη και γκάφες με τον Άρη στον Λέοντα!

Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!

Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου! Κάλεσε στο ☏ 14994!

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο από 1 έως 7 Ιουνίου 2019
Επόμενο άρθροΑφροδίτη στον Καρκίνο 3 έως 27 Ιουλίου 2019 & η Ερωτική Ζωή των Ζωδίων
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here