Η Ταρώ Λένορμαν ( Lenormand) του Μεσαιωνικού Ωροσκοπίου, προβλέπει για τον Φεβρουάριο 2018 και αποκαλύπτει πως θα εξελιχθεί ο μήνας και για τα 12 ζώδια στην ερωτική τους ζωή…

Φεβρουάριος 2018 Κάρτα Ταρώ : Η Άγκυρα
Ο Έρωτας γιορτάζει παραδοσιακά αυτό το μήνα! Με την Κάρτα Άγκυρα να αντιπροσωπεύει την ερωτική ζωή τον Φλεβάρη, την χαρακτηρίζει σιγουριά και ασφάλεια, ιδίως μέσα από ξεκαθαρίσματα!
Είμαστε πλέον ωριμότεροι και καταφέρνουμε τις επόμενες ημέρες να εμπλουτίσουμε τις διαπροσωπικές μας σχέσεις με ουσία και σοβαρότητα.
Η ερωτική πίστη είναι νικήτρια αυτό το μήνα στις συντροφικές σχέσεις και οι κατακτήσεις θα είναι αξιόλογες και πολλά υποσχόμενες!
Το πάθος και η έλξη boostάρουν ακόμα περισσότερο την ερωτική ζωή, ωστόσο θέλει προσοχή η τάση μας για δογματισμό και κτητικότητα!

Τυχεροί του Μήνα:  Λέων, Ιχθύς
Άτυχοι του Μήνα :  Υδροχόος, Παρθένος

Δες την Μηνιαία Ερωτική Πρόβλεψη Ταρώ Lenormand  για το ζώδιο σου! 

 

ΚΡΙΟΣ ΤΑΡΩ LENORMAND ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018>> 

ΤΑΥΡΟΣ ΤΑΡΩ LENORMAND ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018>> 

ΔΙΔΥΜΟΣ ΤΑΡΩ LENORMAND ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018>>

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΑΡΩ LENORMAND ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018>>

ΛΕΩΝ ΤΑΡΩ LENORMAND ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018>> 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΤΑΡΩ LENORMAND ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018>> 

 ΖΥΓΟΣ ΤΑΡΩ LENORMAND ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018>> 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΑΡΩ LENORMAND ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018>>

ΤΟΞΟΤΗΣ ΤΑΡΩ LENORMAND ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018>>

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΤΑΡΩ LENORMAND ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018>>

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΤΑΡΩ LENORMAND ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018>>

ΙΧΘΥΣ ΤΑΡΩ LENORMAND ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018>>

 

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων 29 Ιανουαρίου έως 4 Φεβρουαρίου 2018
Επόμενο άρθροΦεβρουάριος 2018 και Έρωτας: Love Astro Tips για όλα τα Ζώδια
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.