Φλεβάρης λένε… Άγιος Βαλεντίνος λένε… Γιορτή του Έρωτα λένε… Καλοκαίρι θα μυρίσει λένε… και δεν συμμαζεύεται!

Είναι όμως έτσι;

Ναι οκ…  Θα έχουμε και τις εξομολογήσεις μας και τους κεραυνοβόλους έρωτες μας και τον ρομαντισμό μας και τα καυτά μας πάθη!

Έλα όμως που θα έχουμε και εντάσεις και απογοητεύσεις και ψέματα και μπόλικα ψυχολογικά!

Don’ t worry guys! Αυτός ο μήνας θα αποδειχθεί απαραίτητος, αφού όλοι μας (ή σχεδόν όλοι anyway), ακόμα και μέσα από δυσκολίες, θα έχουμε αυτά που θέλουμε και αυτά που θα διεκδικήσουμε!

Είστε έτοιμοι; (…που λέει και ο Σάκης…)

ΚΡΙΟΣ: ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018 ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ

ΤΑΥΡΟΣ: ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018 ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ

ΔΙΔΥΜΟΣ: ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018 ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018 ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ

ΛΕΩΝ: ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018 ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018 ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ

ΖΥΓΟΣ: ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018 ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018 ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018 ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018 ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018 ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ

ΙΧΘΥΣ: ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018 ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ

 

Προηγούμενο άρθροΤαρώ Lenormand: Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων Φεβρουαρίου 2018
Επόμενο άρθροΦεβρουάριος 2018: Ερωτικές Μηνιαίες Προβλέψεις των Ζωδίων
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.