Τα «Πρέπει» σήμερα: Ταύρε, Καρκίνε, Παρθένε, Σκορπιέ, Αιγόκερε και Ιχθύ του 3ου, η ώρα της Τύχης είναι εδώ! Σύνοδος Ερμή-Δία λέμε! Αισιοδοξία, χαρά, τύχη και ευεξία! Χαρούμενα μηνύματα, τηλεφωνήματα, ειδήσεις, μετακινήσεις και ταξίδια! Το iq σου, ανανεωμένο και για χειροκρότημα! Έχεις γνώση και φιλοσοφική διάθεση! Ναι, οι μισοί σε θαυμάζουν και οι άλλοι μισοί σε ζηλεύουν!

Τα «Μη» σήμερα: Λένε πως η καλή (ή και η κακή) μέρα από το πρωί φαίνεται… Με Αντίθεση Σελήνης-Κρόνου πρωινιάτικα και μάλιστα Δευτεριάτικα, μάλλον σε κακό mood σε κόβω Κριέ, Καρκίνε, Ζυγέ και Αιγόκερε του 1ουΥπομονή, μια Τσαγκαροδευτέρα είναι, θα περάσει!


Ερωτικοτυχεροί της Ημέρας με σειρά προτεραιότητας

1. Σκορπιός
2. Ιχθύς
3. Ταύρος
4. Παρθένος
5. Καρκίνος
6. Αιγόκερως
7. Τοξότης
8. Δίδυμος
9. Λέων
10. Υδροχόος
11. Ζυγος
12. Κριός


Το Τραγούδι της Ημέρας

Προηγούμενο άρθροΕξάγωνο Ήλιου-Κρόνου 28/10: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΝοέμβριος 2018 και Έρωτας: Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.