Τα «Πρέπει» σήμερα: Έτσι αγάπη μου Ταύρε, Καρκίνε, Παρθένε, Σκορπιέ, Αιγόκερε και Ιχθύ του 1ου! Ήρθε η ώρα να ανταμειφθούν οι κόποι σου μωρό μου! Πετυχαίνεις στόχους ουσιαστικούς στον έρωτα και όχι για λίγο… Το καλό το αποτέλεσμα θα έρθει εδώ για να μείνει! Πας ένα βήμα μπροστά και το άλλο μισό σε θαυμάζει και σε σέβεται! Αν πάλι είσαι μοναχούλι, οι κατακτήσεις που θα έχεις θα είναι αξιόλογες και αξιοζήλευτες! Αχ, μ’αρέσει αυτή η ωφέλιμη σοβαρότητα του Εξαγώνου Ήλιου-Κρόνου!

Τα «Μη» σήμερα: Και μια που λέμε για σοβαρότητα, εσύ ο Λέοντας ή ο Υδροχόος του 1ου, άσε τους έρωτες σήμερα… Επικεντρώσου σε δουλειά και οικογένεια και γίνε υπεύθυνος και σωστός! Σοβαρέψου λοιπόν και οι έρωτες θα έρθουν από τον ερχομό του Νοέμβρη… Τώρα ο Ουρανός ετοιμάζεται να τσακωθεί με Αφροδιτούλα!


Ερωτικοτυχεροί της Ημέρας με σειρά προτεραιότητας
1. Καρκίνος
2. Ιχθύς
3. Παρθένος
4. Αιγόκερως
5. Σκορπιός
6. Ταύρος
7. Τοξότης
8. Δίδυμος
9. Ζυγός
10. Κριός
11. Λέων
12. Υδροχόος


Το Τραγούδι της Ημέρας

Προηγούμενο άρθροΔίας στον Τοξότη 8 Νοεμβρίου 2018-2 Δεκεμβρίου 2019: Προβλέψεις Ζωδίων
Επόμενο άρθροΣύνοδος Ερμή-Δία 29/10: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.