Ο Πλούτωνας, παραδοσιακά συμβολίζει την σεξουαλική έλξη, την εσωτερική δύναμη, την αναγέννηση, την μεταμόρφωση, το βαθύ και έντονο πάθος, τον σφοδρό συναισθηματισμό, την ανάγκη για χειραγώγηση, εξουσία και έλεγχο των πάντων.

Οι αρνητικές όψεις (Σύνοδος, Αντίθεση, Τετράγωνο) του Πλούτωνα σε μία ερωτική συναστρία, μπορεί να μεταμορφώσουν τις παραπάνω ανάγκες σε επικίνδυνες ερωτικές επιδιώξεις, καταδιώξεις και εμμονές.

Ο Πλούτωνας κρίνεται συχνά ένοχος, για εγκλήματα πάθους, σεξουαλικές παρανομίες, μοιραίες καταστροφικές σχέσεις, υπόγεια ερωτικά μπερδέματα και σωματική ή ψυχική βία.

Μία τέτοια όψη, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια θαμμένους πόθους, περίπλοκα σεξουαλικά γούστα, κυριαρχικές βίαιες συμπεριφορές, καταστροφή από “αγάπη” στον σύντροφο ή και στο ίδιο το πλουτώνιο άτομο.

Τα παιχνίδια ισχύος και εξουσίας, δεν σταματούν ποτέ και συχνά το υποχείριο, ας πούμε “θύμα”, είναι συχνά και ο ίδιο ο κυρίαρχος της σχέσης, δηλαδή, ο “θύτης”.

Ο Πλούτωνας είναι εκείνος που ευθύνεται για τον συχνό προσωπικό ασυνείδητο εξευτελισμό του εαυτού μας, απέναντι σε μία διεφθαρμένη, ψυχοφθόρα σχέση που προσφέρει μόνο εμμονή, σεξουαλικότητα και ένα εθιστικό σκοτάδι.

Ο Πλούτωνας σε κακή γωνία, δεν αναγνωρίζει νόμους, ταμπού και ηθικούς κώδικες. Σπάει τα όρια αλλά πάντα υπόγεια.
Ευθύνεται για σεξουαλικά σκάνδαλα, άσκηση βίας, ψυχολογικούς εκβιασμούς και συντριπτικά ανεξήγητα πάθη…

Προηγούμενο άρθροΗ ουτοπική πλευρά του Έρωτα : Ποσειδώνας
Επόμενο άρθροΟι γυναίκες του Ζωδιακού τις… δύσκολες μέρες του μήνα!
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.