Ο Ποσειδώνας, παραδοσιακά συμβολίζει την φαντασία, τα όνειρα, τις φαντασιώσεις, τον ρομαντισμό, την φυγή-ή αποφυγή- και την δημιουργικότητα.

Οι αρνητικές όψεις (Σύνοδος, Αντίθεση, Τετράγωνο) του Ποσειδώνα σε μία ερωτική συναστρία, ενισχύουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά, μετατρέποντας τα σε ψευδαισθήσεις, ουτοπίες, αποπροσανατολισμό και άρνηση.

Ο Ποσειδώνας είναι εκείνος που θα μας χαϊδέψει τρυφερά το κεφάλι, γυρνώντας το απαλά προς τα αριστερά, την ώρα που δεξιά μας καίγεται το σπίτι μας και θα μας συμβουλέψει να απολαύσουμε την θερμότητα από τις φλόγες.

Ο Ποσειδώνας με αρνητικές γωνίες, ευθύνεται για τις σχέσεις που ναυάγησαν σε απατηλά όνειρα, ελπίδες και προσδοκίες, για τις απογοητεύσεις που μας έφεραν εξιδανικεύσεις προσώπων, προδοσίες, ψέματα, απάτες και εξαπατήσεις από αυτά τα πρόσωπα.
Επιλέγει ασυνείδητα να συγκρατεί μόνο ωραίες εικόνες και να απωθεί την πεζή ή σκληρή πραγματικότητα.
Δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στην αλήθεια, πιστεύει συνεχώς σε θαύματα και βασίζεται σε ψεύτικες υποσχέσεις.

Αναζητά την ερωτική πληρώτητα, μέσα από όνειρα και αυταπάτες και γυρνάει την πλάτη σε πρακτικές λύσεις που ίσως δεν τον ευχαριστούν.
“Βαφτίζει” την σχέση όπως εκείνος θέλει, χωρίς να ακούει την κοινή γνώμη ή την φωνή της λογικής.

Ο μεγαλύτερος του φόβος είναι η αποκάλυψη της αλήθειας που πεισματικά αρνιόταν. Προτιμά να θυσιάζεται, να κλείνει τα μάτια και να δημιουργεί ένα κόσμο μέσα από τις αρχικές του προσδοκίες.
Η απογοήτευση που προκαλεί μετά την αποκάλυψη, σβήνει κάθε πλάνη την οποία πλέον αντικαθιστά ο γήινος πόνος.

Προηγούμενο άρθροΔεν ταιριάζουμε, αλλά στο σεξ,… ”συμπεθεριάζουμε”!
Επόμενο άρθροΗ σκοτεινή πλευρά του Έρωτα: Πλούτωνας
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.