ΠροηγούμενοΕπόμενο

11 ΚΡΙΟΣ

 

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Πρέπει να μην κουνήσεις ρούπι Κριέ του 1ου! Όχι, όχι δεν συμβαίνει κάτι κακό! Απλά αυτήν την εβδομάδα, ξεχειλίζεις ερωτισμό, σεξουαλικό ταλέντο και απίστευτες… αντοχές! Η θέση σου είναι στην κρεβατοκάμαρα! Σε «κόβω» να είσαι ο μόνος που θα έχεις χάσει κιλά μέχρι τις γιορτές! Εσύ του 3ου, είσαι σε φάση «αναπολώ το παρελθόν», «μου λείπει ο/η πρώην» και όσο κι αν είναι απαισιόδοξη η αρχή της εβδομάδας, guess  what, το τέλος της εβδομάδας σου ετοιμάζει ένα πισωγύρισμα, όλο δικό σου!
Τα «ΜΗ»: Εσύ Κριέ του 2ου δεκαημέρου, μην μείνεις σπίτι και μην ασχοληθείς με κανέναν πρώην έρωτα! Εσένα σε θέλω party animal, με νέες γνωριμίες, νέα ξεκινήματα, αλλαγές και χαρά που ξεχειλίζει!

1. ΚΡΙΟΣ

22 ΤΑΥΡΟΣ

 


Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:
Ταυράκι του 2ου δεκαημέρου δεν ακούω τίποτα! Είσαι από τους πιο ευνοημένους της εποχής! Σχέση, σεξ και χρήμα και εσύ γκρινιάζεις! Απόλαυσε το πια!
Τα «ΜΗ»: Αν είσαι Ταύρος του 1ου δεκαημέρου άσε τα νεύρα και τους τσακωμούς…. Αν θες κάπου να βγάλεις αυτήν την… ένταση, διάλεξε την κρεβατοκάμαρα πουλάκι μου! Εσύ του 3ου δεκαημέρου, άντε πάλι πισωγυρίσματα! Μη χαίρεσαι όμως! Το μπλα-μπλα ή το σεξ με πρώην, δεν σημαίνει απαραίτητα και επανασύνδεση!

 

2. ΤΑΥΡΟΣ

33 ΔΙΔΥΜΟΣ

 


Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:
Ναι, ναι, ναι Διδυμάκι του 3ου δεκαημέρου! Αυτός που σε κάνει να κλαις τώρα, επιστρέφει μετανιωμένος το ΣΚ… Περίμενε και θα δεις…
Τα «ΜΗ»: Πάλι τα ίδια βρε Δίδυμε του 2ου; Πάλι λάθη, παραμυθιάσματα και ψευδαισθήσεις; Δεν έχουμε πει ότι δεν αντέχουμε άλλη απογοήτευση; Δίδυμε του 1ου καλά το πας! Δεν είναι ώρα για έρωτες τώρα! Είναι ώρα για την πάρτη σου, για την δουλειά σου και για την… κορμοστασιά σου! Έρωτες από την επόμενη εβδομάδα…

 

3. ΔΙΔΥΜΟΣ

44 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 


Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:
1ο και 2ο δεκαήμερο…., hey  sexy καβουράκι! Άλλη μια εβδομάδα με πάθος, επιτυχία στον έρωτα (για παρελθοντικό, νυν ή μελλοντικό ταίρι), λάμψη, καλοπέραση και σεξ!!! Καλά να περάσεις σου εύχομαι-και σε ζηλεύω λίγο-!
Τα «ΜΗ»: Καρκίνε του 3ου… Επιτέλους ηρεμία… Επιτέλους δικαίωση και επιτέλους, έρχονται κάποια πρωινά που θα ξυπνάς και θα λες «Ευχαριστώ»! Όχι μόνο στο σύμπαν, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό που κατάφερες και άντεξες την προηγούμενη περίοδο!

4. ΚΑΡΚΙΝΟΣ

55 ΛΕΩΝ

 


Τα «ΠΡΕΠΕΙ
»: Αχ, γλυκό μου Λιονταράκι του 3ου δεκαημέρου! Έρχεται το παρελθόν να σου χτυπήσει την πόρτα ακριβώς όποτε και όπως θες! Κι αν δεν σε νοιάζει το παρελθόν; Ναι, μια μεγάλη ερωτική χαρά έρχεται μέσα από ένα μήνυμα, τηλεφώνημα ή είδηση που θα «στρώσει» όλους τους μέχρι τώρα προβληματισμούς σου!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο έλεος δηλαδή… Αφού όλα πάνε τόσο καλά, εσύ γιατί δεν απολαμβάνεις αυτά που έχεις (ή θα έχεις) στον Έρωτα και ελπίζεις ή φαντάζεσαι όλο και περισσότερα; Για να απογοητευτείς; Εσύ του 1ου, έχεις επίσης πάρε-δώσε με το παρελθόν… Έλα όμως που αντί για Έρωτα, θα καταλήξει σε Πόλεμο! Δεν στρώνεις λίγο την κατάσταση στο σπίτι που γίνεται ο κακός χαμός και να αφήσεις τα… παρελθοντικά πάθη;

 

5. ΛΕΩΝ

66 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 


Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:
Παρθένε του 1ου ετοιμάσου… Ετοιμάσου από αυτήν την εβδομάδα και ύστερα να γοητεύσεις, να επικοινωνήσεις, να γνωρίσεις, να γίνεις πιο ερωτικός, πιο περιζήτητος, πιο σέξι! Τρέλανε μας και εκπλήρωσε ερωτικούς στόχους!
Τα «ΜΗ»: Όχι γλυκό μου Παρθενάκι του 2ου  και του 3ου δεκαημέρου…. Μην ευγνωμονείς τον Ανάδρομο που σου φέρνει το ερωτικό παρελθόν και πάλι στη ζωή σου… Το αποτέλεσμα θα είναι απογοήτευση, γι’ αυτό όχι, όχι όχι! Πάμε για νέα πράγματα!  

6. ΠΑΡΘΕΝΟΣ

77 ΖΥΓΟΣ

 


Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:
Φυσικά και είσαι εκείνος που μισεί την ρουτινο-αρχή της εβδομάδας και περιμένει το Παρασκευοσαββατοκύριακο! Ε, εσύ ειδικά του 3ου δεκαημέρου καλά κάνεις, αφού το τέλος της εβδομάδας έρχεται ένα νέο/μήνυμα/τηλεφώνημα (μπορεί και από κάποιον πρώην) που θα σε κάνει να χοροπηδήσεις από την χαρά σου! Όχι ότι σου 2ου δεκαημέρου πας πίσω… Μια χαρά και εσένα το κινητό σου χτυπάει όλη την ώρα…. Φορτιστή να πάρεις…
Τα «ΜΗ»: Ε μα Ζυγέ του 2ου… Ανάδρομο έχουμε… Όχι στα κουτσομπολιά, όχι στα παρορμητικά μηνύματα, όχι στις λάθος επικοινωνιακές επιλογές, όχι στις παρεξηγήσεις… Η Γκάφα είναι κάπου εκεί και περιμένει να την… πραγματοποιήσεις!

7. ΖΥΓΟΣ

88 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Από την μια έχω τον σέξι, δυναμικό, ακαταμάχητο Σκορπιό του 1ου δεκαημέρου που πετυχαίνει τον έναν ερωτικό στόχο μετά τον άλλο και από την άλλη έχω τον Σκορπιό του 2ου δεκαημέρου, που απλά αρπάζει ευκαιρίες που του δίνονται από το πουθενά και εκπληρώνει μεγάλα ερωτικά όνειρα! Μια χαρά παιδιά, καλή διασκέδαση εύχομαι!
Τα «ΜΗ»: Σκορπιέ του 3ου;;; Τι στο καλό έχεις πάθει; Που πήγαν οι υποψίες σου και η διορατικότητα σου; Προσδοκίες διαλύονται όσον αφορά την σταθερότητα της αισθηματικής σου ζωής και εσύ χάνεις την αυτοπεποίθηση σου! Πως ξεσπάς; Σε shopping therapy που επίσης θα μετανιώσεις μετά… Γι’αυτό άσε τα όνειρα και «πιάσε» τα γεγονότα, που δεν είναι κι άσχημα!

 

8. ΣΚΟΡΠΙΟΣ

99 ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: It’s party time Τοξότη του 3ου δεκαημέρου! Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε θες κάτι νέο στη ζωή σου, η χαρά και η θετική αλλαγή, έρχονται στα ξαφνικά!  Αν δε, θέλεις επανασύνδεση, εκεί να δεις! Τέτοιο ερωτικό reunion, δεν έχεις ξανά-ματαδεί!
Τα «ΜΗ»: Όχι σε σένα Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, που τα… συναισθηματικά σου μπερδέματα θα σε φέρουν σε λάθος παρορμητικές συμπεριφορές και αντιδράσεις. Μην γίνεσαι στόχος κουτσομπολιών και κράτα κρυφές τις μετέπειτα κινήσεις σου στον Έρωτα! Αν θες… απαγορευμένους έρωτες, τι  να πω… Το νου σου μη σε ανακαλύψουν μόνο… Όχι και σε σένα Τοξότη του 2ου δεκαημέρου που ακόμα ελπίζεις σε έναν έρωτα ανεκπλήρωτο, λάθος, τελειωμένο… Οι ουτοπίες και οι απογοητεύσεις του Ποσειδώνα, ξαναέρχονται!

9. ΤΟΞΟΤΗΣ

1010 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αχ αυτά τα κρυφά και απαγορευμένα 2ο και 3ο δεκαήμερο… Συνεχίζουν και αυτήν την εβδομάδα και το απολαμβάνεις! Ειδικά αν πρόκειται για έρωτα κρυφό και από το παρελθόν…, εκεί να δεις χαμούλη!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο εσύ είσαι το «τώρα» και του «επί τούτου»! Ξεκινά μία περίοδος έντονα δραστήρια επικοινωνιακά και τα εκφραστικά σου ταλέντα, είναι εκείνα που θα σε φέρουν στην επίτευξη των ερωτικών σου στόχων! Ποιο είναι το «Μη»; Όχι, όχι, όχι στο ερωτικό παρελθόν! Πάμε για νέα πράγματα!

 

10. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1111 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο και 3ο δεκαήμερο, είμαι σίγουρη ότι διαβάζεις την πρόβλεψη αρχή της εβδομάδας-που ομολογουμένως είναι ξενέρωτη για σένα-, γιατί το υπόλοιπο της εβδομάδας, δεν θα έχεις χρόνο, ούτε να αναπνεύσεις! Ναι, ναι… φουλ κινητοποίηση στον ερωτικό τομέα και από πρώην και από νυν και από μετέπειτα εραστές…
Τα «ΜΗ»:  Υδροχόε του 1ου… μην το παρακάνεις με το… ταπεραμέντο σου, γιατί και την εικόνα σου χαλάς και στην δουλειά τα «κάνεις σαλάτα» και πλήττεις την σταθερότητα της ερωτικής σου ζωής… Το θέλουμε αυτό; Όχι δεν το θέλουμε… !

 

 

11. ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1212 ΙΧΘΥΣ

 

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο ποιος σε πιάνει! Ανοίγεται μπροστά σου μία περίοδος πάθους, κατακτήσεων και ανέλπιστων ερωτικών ευκαιριών και επιτυχιών! Δεν έχω να πω τίποτα κακό! Γλέντησε το!
Τα «ΜΗ»:  Ιχθύ του 3ου όλα οκ, αλλά μην περιμένεις και ιδιαίτερη ανταπόκριση από το παρελθόν… Τα πράγματα δεν είναι τόσο «ζεστά» από την άλλη πλευρά, δυστυχώς…Ιχθύ του 2ου…. Έλεος πια με τα όνειρα τα ανεκπλήρωτα! Ούτε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έτσι! Αφού βλέπεις ότι «δεν», τότε γιατί επιμένεις «να»; Αφού εσύ κλαις στο τέλος…

12. ΙΧΘΥΣ
ΠροηγούμενοΕπόμενο
Προηγούμενο άρθρο5 Love Astro Tips Δεκεμβρίου 2017 για κάθε ζώδιο!
Επόμενο άρθροΑνάδρομος Ερμής έως 23/12: Οι ευνοημένοι για ερωτικές επιστροφές και επανασυνδέσεις
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here