5  Love  Astro  Tips Δεκεμβρίου  για σένα, το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου!

 

ΠροηγούμενοΕπόμενο

11 ΚΡΙΟΣ

 

1)Πες ναι σε αυτό το νέο άτομο που έρχεται στη ζωή σου και σε συναρπάζει! Μπορείς να τα αλλάξεις όλα τώρα στην ερωτική σου ζωή, ξεκινώντας μία σχέση τελείως διαφορετική από τα μέχρι τώρα δεδομένα σου!

2)Το ερωτικό παρελθόν σου χτυπάει την πόρτα και μάλιστα τόσο ξαφνικά που αιφνιδιάζεσαι πιο ευχάριστα από ποτέ! Κάνε τώρα το μεγάλο βήμα της επανασύνδεσης!

3)Όχι… τα νεύρα, τα ξεσπάσματα και η επιθετικότητα σου δεν θα φέρει τα πράγματα εκεί που θες και μάλλον θα χάσεις και αυτά που ήδη έχεις, γι’ αυτό… ψυχραιμία!

4)Αν και αυτό το μήνα δεν καταφέρεις να κατακτήσεις εκείνον τον ερωτικό στόχο που έχεις καιρό τώρα (ξέρεις εσύ…), δεν θα μπορέσεις ποτέ! Γι’ αυτό δραστηριοποιήσου και διεκδίκησε τον!

5)Αυτό το μήνα οφείλεις να ανοίξεις τους ερωτικούς σου ορίζοντες και να κάνεις το «κάτι παραπάνω» είτε έχεις σχέση, είτε όχι, ρισκάροντας και τολμώντας! ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ!

 

1. ΚΡΙΟΣ

22 ΤΑΥΡΟΣ

 

1)Αν είσαι μόνος, τότε σίγουρα ανοίγεται μπροστά σου μία περίοδος γνωριμιών και θετικών αλλαγών ή ξεκινημάτων στην ερωτική σου ζωή!

2)Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, τόλμησε τώρα αλλαγές και ανανέωση στη σχέση σου με τον σύντροφο, είτε εμπλουτίζοντας τις κοινωνικές σας δραστηριότητες, είτε με ένα ταξιδάκι!

3)Το σεξ με τον… πρώην είναι πάντα καυτό, αλλά μήπως αργότερα πληγωθείς και πάλι; Σκέψου καλά πριν κάνεις το βήμα… προς τα πίσω..

4)Μέσα στο πρόγραμμα του Δεκέμβρη είναι σίγουρα μία νέα σχέση ή ακόμα και μία επισημοποίηση! Ο συντροφικός σου τομέας είναι ενεργοποιημένος, γι’ αυτό μην χάσεις καμία ευκαιρία!

5)Ήρθε η ώρα να είναι όλοι-μα όλοι-οι πλανήτες στο πλευρό σου για να καταφέρεις να αγαπήσεις αλλά και να ΑΓΑΠΗΘΕΙΣ!

 

2. ΤΑΥΡΟΣ

33 ΔΙΔΥΜΟΣ

 

1)Μπορεί η αλήθεια μερικές φορές να πονάει, αλλά αν συνεχίσεις να ξεγελάς τον εαυτό σου ή τους άλλους, επειδή απλά σε συμφέρει, ο πόνος της μετέπειτα απογοήτευσης θα είναι χειρότερος.

2)Καλή η… επανασύνδεση αλλά αν «γυρνάς πίσω» χωρίς να έχεις βάλει μυαλό, από τα παρελθοντικά σου λάθη, τότε το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό.

3)Οι υπερβολικές συναισθηματικές σου μεταπτώσεις, η κυκλοθυμία σου και ίσως κάποια ξεσπάσματα σου, δεν θα σε φέρουν πιο κοντά στις επιθυμίες σου… Αντιθέτως θα προκαλέσουν επίπονες ρήξεις, γι ‘αυτό προσοχή!

4)Ευτυχώς παρά τις δυσκολίες, θα υπάρξουν κάποια υπερβολικά χαρμόσυνα και θετικά απρόσμενα γεγονότα στην ερωτική σου ζωή που θα σε κάνουν ξανά ευτυχισμένο, αρκεί να το ζήσεις με όλη σου την καρδιά! Έρχονται εκπλήξεις, έρωτες κεραυνοβόλοι και εξομολογήσεις!

5) Όσες αναποδιές ή απογοητεύσεις κι αν έρθουν, ο Έρωτας θα σου φιλάει το καλό-το πολύ καλό-για το τέλος! ΕΡΩΤΕΥΣΟΥ!

 

3. ΔΙΔΥΜΟΣ

44 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

1)Απέβαλλε τον παρορμητικό σου εαυτό αυτό το μήνα, ιδίως όσον αφορά το ερωτικό παρελθόν! Η επιρρέπεια σου στα αυθόρμητα λάθη είναι δεδομένη…

2)Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, θα υπάρξει σίγουρα ρομαντισμός, πάθος, έρωτας, γονιμότητα και δημιουργικότητα! Μην αφήσεις την ερωτική τύχη να πάει χαμένη!

3)Ναι, αυτό το μήνα θα έχεις μία τεράστια ευκαιρία, είτε για μία νέα αξιόλογη σχέση, είτε για μία επισημοποίηση με την ήδη υπάρχουσα!

4)Είσαι ήδη χάρμα οφθαλμών αυτό το μήνα! Μην ρισκάρεις με αλλαγές στην εμφανισή σου γιατί δεν το «έχεις» αυτήν την περίοδο.

5)Μην μείνεις στιγμή στο σπίτι αυτόν τον μήνα! Οι θαυμαστές σου σε περιμένουν! ΛΑΜΨΕ!

 

4. ΚΑΡΚΙΝΟΣ

55 ΛΕΩΝ

 

1)Είσαι έτοιμος για καταιγισμό… πρώην, που γυρνούν μετανιωμένοι; Πολλοί θα βρουν αφορμή τις ευχές των γιορτών για να σε πλησιάσουν ξανά! Φρόντισε να δώσεις ευκαιρία μόνο αν αξίζει τον κόπο!

2)Καλοπέραση, διασκέδαση και αυτό που θέλεις πιο πολύ: θαυμασμός από τον σύντροφο, τις κατακτήσεις σου ή ακόμα και το… μεγάλο σου απωθημένο!

3)Πάρα πολλές οι ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις τα πιο μεγάλα σου ερωτικά όνειρα και στόχους! Να είσαι σε ετοιμότητα γιατί αυτές οι ευκαιρίες θα έρθουν ξαφνικά και απρόσμενα!

4)Μήνυμα προς συγκεκριμένους Λέοντες: Αν ανήκεις σε εκείνους που περιμένουν είτε την δημιουργία οικογένειας, είτε απλά μία συγκατοίκηση ή επισημοποίηση, αυτός ο μήνας είναι η ευκαιρία σου να το πετύχεις!

5)Ο φετινός Δεκέμβρης είναι η εποχή σου! Βρίσκεις τον αληθινό γοητευτικό και λαμπερό εαυτό σου και είσαι το επίκεντρο της προσοχής! ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕ!

 

5. ΛΕΩΝ

66 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

1)Μία συνάντηση ή κάποια επικοινωνιακή επαφή με εκείνον τον πρώην που ακόμα σε «τρώει», δεν σημαίνει απαραίτητα επανασύνδεση. Περιόρισε και εκλογίκεψε τις προσδοκίες σου για το παρελθόν, αλλιώς θα έρθουν πάλι απογοητεύσεις.

2)Μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες και επαφές, νέα και ειδήσεις , μετακινήσεις , αλλά και εξόδους ψυχαγωγίας, έρχονται θετικές ερωτικές εξελίξεις! Εκμεταλλεύσου την επικοινωνιακή σου γοητεία και λάμψη!

3)Αυτός ο μήνας θα είναι η ευκαιρία σου να βάλεις γερές βάσεις, ουσία και σοβαρότητα στην ερωτική σου ζωή. Αν επιμένεις να παραμυθιάζεις και να παραμυθιάζεσαι, θα χάσεις  τα «δώρα» των πλανητών!

4)Αν σε πονάει το παρελθόν, μην προσπαθήσεις να το επαναπροσεγγίσεις, κάνοντας τα ίδια λάθη! Αν δεν βάλεις εσύ πρώτα μυαλό, πως θα βάλει κι ο άλλος;

5)Μην αρνείσαι την ΑΛΗΘΕΙΑ αυτό το μήνα! Μπορεί κάποιες καταστάσεις να είναι επίπονες αλλά το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ σου, αρκεί να δεις καθαρά!

 

6. ΠΑΡΘΕΝΟΣ

77 ΖΥΓΟΣ

 

1)Σεξουαλικότητα, γοητεία και δυναμισμός σε καθιστούν ακαταμάχητο ερωτικό στόχο! Σαγηνεύεις το άτομο που επιθυμείς και πετυχαίνεις πολλούς από τους ερωτικούς σου στόχους.

2)Έρχονται αναπάντεχες και ξαφνικές καταστάσεις στον ερωτικό τομέα, ιδίως μέσα από επαφές, που θα σου επαναφέρουν το χαμένο χαμόγελο σου στα χείλη! Προετοιμάσου γιατί όλα μπορούν να συμβούν τώρα!

3) Το παρελθόν επιστρέφει είτε με ένα μήνυμα, είτε με ένα τηλεφώνημα, είτε με μία τυχαία συνάντηση! Σκέψου πολύ πριν ξαναγυρίσεις σε κάποιον που δεν αξίζει την συγχώρεση σου, απλά για να ικανοποιήσεις τα απωθημένα σου και την ανάγκη σου για συντροφικότητα! για άλλη μια φορά σε παρασύρει σε λάθος ερωτικές καταστάσεις που δεν σου αξίζουν!

4) Δεν σου πάνε οι τσακωμοί και εσύ επιμένεις να «ψάχνεσαι»! Κράτα την ψυχραιμία σου, ώστε να μην «χαλάσεις» την εύνοια ολόκληρου του μήνα για λίγα νεύρα!

5) Τα πλούσια εκφραστικά σου μέσα και το επικοινωνιακό σου ταλέντο θα σε φέρει πολύ κοντά σε ένα μεγάλο ερωτικό στόχο! ΜΙΛΑ!

 

 

7. ΖΥΓΟΣ

88 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

1)Αν είσαι ελεύθερος έρχονται νέες γνωριμίες που θα είναι αξιόλογες και πολλά υποσχόμενες! Μην χάσεις ευκαιρία! Μην διατυμπανίζεις την χαρά σου και τα γεγονότα της ερωτικής σου ζωής. Κράτα τα ιδιωτικά, όπως ξέρεις πολύ καλά να κάνεις!

2)Αν είσαι δεσμευμένος, βρίσκετε τον τρόπο, μέσω της επικοινωνιακής οδού, να λύσετε ένα μεγάλο σας θέμα! Επικοινώνησε μαζί του!

3)Φουλαρισμένος με συναίσθημα και γοητεία, δεν θα λείψει, ούτε ο ρομαντισμός, ούτε και το καυτό πάθος αυτό το μήνα, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση.

4)Πολλοί Σκορπιοί αρέσκονται αυτό το μήνα στις κρυφές, παρασκηνιακές και απαγορευμένες ερωτικές ιστορίες. Απόλαυσε το, απλά φρόντισε μην εκτεθείς!

5)Η ερωτική επιτυχία και ευτυχία είναι δεδομένες τον Δεκέμβρη! Κυνήγησε το όνειρό σου γιατί η ΤΥΧΗ θα σε βοηθήσει σίγουρα να το κατακτήσεις!

8. ΣΚΟΡΠΙΟΣ

99 ΤΟΞΟΤΗΣ

 

1)Δυστυχώς… μυαλό δεν βάζεις… Επιρρεπής σε ψέματα και ουτοπίες, άλλη μια φορά, ξεγελάς ερωτικά και ξεγελιέσαι, με αποτέλεσμα να προσγειωθείς απότομα και να απογοητευτείς. Δες και πες την καθαρή αλήθεια!

2)Σχεδόν για όλους τους Τοξότες τα… «πάρε δώσε» με το ερωτικό παρελθόν, είναι δεδομένα! Επιδίωξε καθ’όλη την διάρκεια του μήνα την επανασύνδεση που τόσο καιρό ήθελες!

3)Γοητεία, ομορφιά και κατακτήσεις φέρνουν ερωτικές επιτυχίες στα πόδια σου, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση!

4)Είναι δεδομένο ότι σου αρέσουν οι εκπλήξεις! Ετοιμάσου λοιπόν να ξεπεράσεις γρήγορα κάποιες απογοητεύσεις που κρύβει ο Δεκέμβρης, ώστε να δεχτείς ξαφνικά και ανέλπιστα γεγονότα και καταστάσεις στην ερωτική ζωή που θα σε συναρπάσουν!

5)Ένα είναι σίγουρο! Αυτός ο μήνας θα σου δώσει την δυνατότητα για την μεγάλη θετική ΑΛΛΑΓΗ! Εμπιστέψου τις ιδέες σου και βελτίωσε τα όλα!

 

9. ΤΟΞΟΤΗΣ

1010 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

1)Επιτέλους η ευκαιρία να σταθεροποιήσεις την ζωή σου ή να κάνεις μία νέα σταθερή σχέση, έρχεται μέσα στις γιορτές! Άρπαξε τη!

2)Βγες από τα «κουτάκια» σου αυτό το μήνα αν θες να εκπληρώσεις ένα μεγάλο σου όνειρο! Για να γίνει η αλλαγή, πρέπει να αλλάξεις εσύ πρώτος!

3)Τα ξεσπάσματα σου και η επιθετικότητα σου, απειλούν την σταθερότητα της ερωτική σου ζωής! Συγκρατήσου!

4) Ναι! Για ορισμένους Αιγόκερους, μία φιλία, μετατρέπεται σε Έρωτα! Τόλμησε το!

5) Οι κοινωνικές ομάδες που ανήκεις και οι φίλοι σου, είναι το «κλειδί» για την επιτυχία της ερωτικής σου ζωής, γι’ αυτό ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥ!

 

10. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1111 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

1)Αλλάζουν όλα αυτό το μήνα και τα πάντα βελτιώνονται, χάρη στις δικές σου ενέργειες! Συνέχισε έτσι!

2)Κάποιος φίλος σε βοηθά ώστε να κατακτήσεις ένα μεγάλο σου ερωτικό όνειρο! Μην παραλείψεις να ανταποδώσεις!

3)Αν είσαι ελεύθερος το Νέο Φεγγάρι θα σου φέρει μία νέα γνωριμία, ακριβώς όπως την ονειρευόσουν! Μην χάσεις καμία ευκαιρία!

4)Τα ξαφνικά θα είναι τα καλύτερα αυτό το μήνα! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρξει έστω μία ξαφνική ερωτική εξέλιξη, που θα σε αναστατώσει θετικά! Και ίσως έρθει από ένα πρόσωπο του παρελθόντος!

5)Ο Δεκέμβρης όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση είναι σκέτη… καλοπέραση! ΑΠΟΛΑΥΣΕ τον!

 

11. ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1212 ΙΧΘΥΣ

 

1)Μία βαθιά και μεγάλη επιθυμία ερωτική γίνεται πραγματικότητα! Είσαι σίγουρα από τους πιο τυχερούς του μήνα!

2) Αισιοδοξία, κέφι και μία απόκτηση ερωτικού στόχου σε ανανεώνει. Πιθανό ταξίδι ή μία ολοκαίνουργια γνωριμία που εξελίσσεται σε σχέση!

3)Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τις ψεύτικες υποσχέσεις σου και την τάση σου να ξεγελάς με ψέματα… Κινδυνεύεις με αποκαλύψεις και «τιμωρίες».

4)Αν είσαι ελεύθερος, μην πιστεύεις όσα σου λένε και μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις, ιδίως αν αφορούν το ερωτικό σου παρελθόν!

5) Ναι, όντως πρέπει να είσαι λίγο πιο υποψιασμένος όσον αφορά τις ερωτικές εξιδανικεύσεις, αλλά σίγουρα ένα πράγμα πρέπει να κάνεις όλο τον μήνα άφοβα: ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ!

12. ΙΧΘΥΣ
ΠροηγούμενοΕπόμενο
Προηγούμενο άρθροΤαρώ Lenormand: Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων Δεκέμβριος 2017
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων 4 έως 10 Δεκεμβρίου 2017
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.