1ο δεκαήμερο: Αρχικά, επικεντρώνεσαι στον συντροφικό τομέα και καλά κάνεις! Βλέπεις, οι εξελίξεις θα είναι πολλές και αρκετές από αυτές, θα είναι αναπάντεχα δυσάρεστες. Δεν θα λείψουν οι καυγάδες και οι ανεπιθύμητες αλλαγές και εσύ οφείλεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, διαχειρίζοντας συνετά τα προβλήματα. Στα τέλη του μήνα, παρά τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα, απολαμβάνεις καυτές σεξουαλικές στιγμές!

2ο δεκαήμερο:
Πολύ σημαντικός μήνας ο Φλεβάρης, για τα ερωτικά σου! Είτε θα κάνεις μία νέα γνωριμία, που θα καταλήξει σε μία σταθερή σχέση, είτε θα πετύχεις την επανασύνδεση που τόσο καιρό επιθυμούσες. Ωστόσο, για να καταφέρεις τα παραπάνω, απέφυγε εγωισμούς, κόντρες, παρορμητικότητα και ανούσια ξεσπάσματα!

3ο δεκαήμερο: Μία νέα εποχή έφτασε, για την ερωτική σου ζωή! Ναι, τώρα μπορεί να βρεις το άλλο σου μισό ή να προχωρήσεις σε μία επισημοποίηση ή ένα σοβαρό βήμα, με το ταίρι σου! Οι ελεύθεροι μάλιστα, θα έχουν και ευκαιρία για επανασύνδεση! Το μόνο ίσως που πρέπει να προσέξεις αυτόν τον μήνα, είναι η τάση σου για νεύρα και τσακωμούς!

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2021 για τον Καρκίνο!
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2021 για τον Παρθένο!
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ