1ο δεκαήμερο: Έντονος μήνας ο Φεβρουάριος, γεμάτος πάθος και συναίσθημα! Σίγουρα όλη αυτή η ένταση και ο αναβρασμός, πέρα από σεξουαλικές στιγμές, θα φέρει και αρκετά νεύρα, λόγω οικονομικών προβλημάτων, αλλά και λόγω ζήλιας ή λόγω συναισθηματικής τοξικότητας! Το τέλος του μήνα, είναι σαφώς πιο ανάλαφρο και τυχερό! Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, η επίτευξη ερωτικών στόχων και οι ανανεωτικές στιγμές με το άλλο σου μισό!

2ο δεκαήμερο: Ο σεξουαλικός τομέας, είναι αυτός που θα σε απασχολήσει αυτόν τον μήνα και μάλιστα σεξ με πρώην, είναι πολύ πιθανό! Ωστόσο, είναι αμφίβολο αν θα καταλήξει σε επανασύνδεση, αφού τα προβλήματα και τα ξεσπάσματα θα είναι πολλά! Για κάποιον που θέλει μία νέα γνωριμία, η καταλληλότερη περίοδος, είναι τα μέσα του μήνα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, πάθος και σεξουαλικότητα με το άλλο σου μισό, αλλά θα αντιμετωπίσεις και αρκετές εντάσεις, για το ποιος έχει το πάνω χέρι στην σχέση!

3ο δεκαήμερο: Απαλλαγμένος επιτέλους, από τα οικονομικά προβλήματα, απολαμβάνεις σεξουαλικές στιγμές, γοητεία, εκπλήρωση επιθυμιών και στόχων, νέες γνωριμίες, βοήθεια από φίλους, αλλαγές και γενικά ερωτική ανανέωση και ικανοποίηση!

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2021 για τον Δίδυμο!
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2021 για τον Λέοντα!
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.