Η Ταρώ Λένορμαν ( Lenormand) του Μεσαιωνικού Ωροσκοπίου, προβλέπει για το 2019 και αποκαλύπτει πως θα εξελιχθεί η χρονιά και για τα 12 ζώδια στην ερωτική τους ζωή…

Κάρτα Ταρώ Λένορμαν 2019: Το Πλοίο

Σύμβολο κάρτας: Δέκα Σπαθιά

Φύση: Θετική

Πλανήτης: Δίας

Ζώδιο: Τοξότης

Μία χρονιά… ταξίδι, κυριολεκτικά και μεταφορικά!
Μετακινήσεις, ταξίδια αλλά και σχέσεις με άτομα που βρίσκονται μακριά ή στο εξωτερικό, ευνοούνται!
Παράλληλα η διάθεση του… ταξιδιώτη και του τουρίστα, θα γεμίζει την καθημερινότητα μας με ενθουσιασμό, με περιέργεια για το διαφορετικό, με επιθυμία για νέα πράγματα, με περιπετειώδη φύση και με αισιοδοξία!

Αρνούμαστε το… εξοικειωμένο στοιχείο και διαλέγουμε το άγνωστο, ανοίγοντας ορίζοντες!

Ερωτικά, έρχονται νέες γνωριμίες και ενδυνάμωση των ερωτικών επικοινωνιών αλλά και έξαρση των ρομαντικών εκδρομών! Επιπλέον οι σχέσεις μεταξύ 2 ατόμων διαφορετικής εθνικότητας, κουλτούρας και θρησκείας, όπως και οι σχέσεις εξ αποστάσεως, αυξάνονται!

Εξάπλωση, εξέλιξη, χαρά, επίτευξη των στόχων μας με χαρά και δυναμικότητα!

Τα Ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν το 2019:

-Έχω τις σωστές αξίες;
-Έχω φιλοσοφήσει σωστά την ζωή;
-Τι έχω αφήσει ανεξερεύνητο στην ζωή μου;
-Πώς μπορώ να γίνω πιο περιπετειώδης;
-Να ρισκάρω στο διαφορετικό;

Τυχερή μέρα: Πέμπτη
Τυχερό Ζώδιο : Τοξότης
Ζώδιο που πρέπει να προσέχει : Αιγόκερως

 

ΚΡΙΟΣ Ετήσια Ταρώ Lenormand 2019

ΤΑΥΡΟΣ Ετήσια Ταρώ Lenormand 2019

ΔΙΔΥΜΟΣ Ετήσια Ταρώ Lenormand 2019

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ετήσια Ταρώ Lenormand 2019

ΛΕΩΝ Ετήσια Ταρώ Lenormand 2019

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ετήσια Ταρώ Lenormand 2019

ΖΥΓΟΣ Ετήσια Ταρώ Lenormand 2019

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ετήσια Ταρώ Lenormand 2019

ΤΟΞΟΤΗΣ Ετήσια Ταρώ Lenormand 2019

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ετήσια Ταρώ Lenormand 2019

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ετήσια Ταρώ Lenormand 2019

ΙΧΘΥΣ Ετήσια Ταρώ Lenormand 2019

 

Προηγούμενο άρθροΓάμος και Ζώδια 2019: Πότε να παντρευτώ;
Επόμενο άρθροΕξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα 11 Νοεμβρίου: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.