Ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 19 Δεκεμβρίου 2021 έως 29 Ιανουαρίου 2022!

Η Αφροδιτούλα μας λοιπόν, κινείται φαινομενικά Ανάδρομη στο σοβαρό, σοφό και ώριμο ζώδιο του Αιγόκερω!

Προβληματάκια σε σχέσεις ερωτικές, επαναφορά δυσκολιών και αναποδιές στην αισθηματική μας ζωή, είναι δεδομένα! Ωστόσο, οι επανασυνδέσεις είναι πιο πιθανές από ποτέ και εκεί θα βασιστούμε!

Παρελθοντικές αγάπες και παλαιοί έρωτες επιστρέφουν σε εμάς και εμείς μπορούμε με τους σωστούς χειρισμούς, να πετύχουμε την πολυαναμενόμενη επανασύνδεση!

Για επανασύνδεση, ευνοούνται από 19 Δεκεμβρίου 2021 έως και 29 Ιανουαρίου 2022, κυρίως Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.

Την ημέρα των Χριστουγέννων, 25 του μήνα, η Σύνοδος Ανάδρομης Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα φέρει πάθος, ομορφιά, σεξουαλικότητα και… κρεβάτι με πρώην! Βέβαια δεν θα λείψουν οι ζήλιες και τα παιχνίδια εξουσίας, ιδίως με παλαιούς έρωτες!

Η Σύνοδος του Ερμή με την Ανάδρομη Αφροδίτη, υπόσχεται μηνύματα, τηλεφωνήματα, επικοινωνίες και συναντήσεις με παλαιούς έρωτες, στις 29 του Δεκέμβρη!

Στις 5 του Γενάρη, το Εξάγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, υπόσχεται τρυφερές και ρομαντικές επανασυνδέσεις, αρκεί να κινηθούμε σωστά και να αρπάξουμε ευκαιρίες!

Στις 8 Ιανουαρίου, η Σύνοδος του Ήλιου με την Ανάδρομη Αφροδίτη, είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία, για μία πετυχημένη και μόνιμη επανασύνδεση!

Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφω-να με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!

Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου για το 2022!

Κάλεσε στο ☏ 14724!

 

ΔΕΣ ΕΔΩ>>ποια Ζώδια θα έχουν Επανασύνδεση με την Ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω, από 19/12/21 έως 29/1/22!

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 20 έως 26 Δεκεμβρίου 2021
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 27 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.