Τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού!
Μία δυναμική αλλά και σοβαρή όψη, είναι εδώ για να αλλάξει τα πάντα σε κοσμικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο!

Ερωτικά συνειδητοποιούμε ότι είναι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αλλαγές, ανατροπές, να απαλλαχτούμε από τις τοξικές καταστάσεις και πρόσωπα, να κάνουμε έρευνες και μελέτες,  ώστε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και  να απελευθερωθούμε από τα δεσμά μιας αρρωστημένης ίσως σχέσης και να τολμήσουμε το καινούργιο, το διαφορετικό και αυτό που θα μπορέσει να μας βελτιώσει την ερωτική μας ζωή!

Κριέ, μην φοβηθείς την επανάσταση τώρα! Η αισιοδοξία σου είναι λογική και προσγειωμένη, αλλά είναι ταυτόχρονα και στα ύψη! Μπορείς τώρα να πετύχεις ακόμα και τους πιο υψηλούς ερωτικούς τους στόχους μην πεις όχι σε ένα άτομο διαφορετικό από τα μέχρι τώρα γούστα σου ίσως είναι η θετική αλλαγή που περίμενες τόσο καιρό για την ερωτική σου ζωή!

Ταύρε, αλλάζεις όλα σου τα δεδομένα στη σεξουαλική σου ζωή, ανατρέπεις τα στάνταρ σου και ξέρεις πλέον ακριβώς τι ζητάς για να απολαμβάνεις τον έρωτα! Απαλλάσσεσαι από απωθημένα, εμμονές και… πρώην, που μέχρι τώρα βάραιναν την ερωτική σου ζωή! Οικονομικά βρίσκεις λύσεις και μπορείς απαλλαγμένος από τα άγχη, να αφεθείς στη γεμάτη πάθος και ερωτισμό συναισθηματική σου ζωή.

Δίδυμε, ίσως έχεις τις περισσότερες πληγές στην συντροφική ζωή, λόγω των πλανητικών διελεύσεων των περασμένων χρόνων… Ωστόσο, ήρθε η ώρα να πετύχεις αυτό που θες απλά υλοποιώντας κάποιες ιδέες και αποφάσεις που έχεις τώρα! Ναι, ήρθε η στιγμή να κάνεις την αλλαγή και να βελτιώσεις κατά πολύ τη συντροφική σου ζωή, είτε με μία επισημοποίηση, είτε με ανανέωση της σχέσης σου, είτε με μία νέα σχέση που τώρα έρχεται για να σε αναστατώσει θετικά!

Καρκίνε, ήρθε η ώρα να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές στην εμφάνισή σου, ώστε να ομορφύνεις, ώστε να αποκτήσεις γοητεία και κανένας να μην μπορεί να σου αντισταθεί! Τώρα, είναι πιθανό μία επαγγελματική σχέση να γίνει και ερωτική! Τόλμησε το και μην φοβάσαι τίποτα!

Λέοντα, δεν δέχεσαι τίποτα λιγότερο από αυτό που είσαι! Δηλαδή το… τέλειο! Οι κατακτήσεις σου είναι πλέον ποιοτικές, το φλερτ σου αποτελεσματικό και μπορείς τώρα να κάνεις ακριβώς αυτό που θες στην ερωτική σου ζωή και μάλιστα, να περιλαμβάνει και σοβαρότητα! Διασκέδαση, γονιμότητα και δημιουργικότητα είναι τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν την ερωτική σου ζωή να λάμψει!

Παρθένε, πέρα από την οικογενειακή ευτυχία και εύνοια, μπορείς τώρα να διεκδικήσεις την επανασύνδεση που καιρό τώρα μπορεί να επιθυμείς! Το παρελθόν σου ξαναχτυπά την πόρτα και εσύ με τις κατάλληλες κινήσεις το φέρνεις στα μέτρα σου, ώστε να μπορέσετε να ξανά είστε μαζί!

Ζυγοί, τα γοητευτικά εκφραστικά σου μέσα, δεν θα αφήσουν κανέναν αδιάφορο, μέσα από συζητήσεις, επαφές, τηλεφωνήματα, μηνύματα, αλλά και συναντήσεις, θα μπορέσεις να αποκτήσεις αυτό που θες ερωτικά, απλά με μία σου λέξη!! Όλα μπορούν να συμβούν αρκεί να σκεφτείς διαφορετικά από ότι συνήθως!

Σκορπιέ, αυτό που ζητάς στην ερωτική σου ζωή, τώρα μπορεί να συμβεί! Σιγουριά, σταθερότητα και αναγνώριση της αξίας σου, όπως και έντονο πάθος και ερωτισμός, είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών! Θα φτιάξει το κέφι σου, θα βελτιωθούν τα οικονομικά σου και θα μπορέσεις να απολαύσεις ακόμα περισσότερο την ερωτική σου ζωή!

Τοξότη, είσαι ο πρωταγωνιστής… επαναστάτης των ημερών, αφού με πρωτοποριακές ιδέες και καινοτόμες δραστηριότητες, καταφέρνεις και πετυχαίνεις πολλούς από τους στόχους σου, στην ερωτική ζωή! Τόλμησε αυτές τις ημέρες να κερδίσεις αυτό ακριβώς που θες στον έρωτα! Είσαι ο πλέον ευνοημένος!

Αιγόκερε, βάζεις τέλος σε ερωτικές ανασφάλειες, φοβίες και ερωτικά λάθη!  Ήρθε η ώρα να ανανεωθείς ψυχικά και συναισθηματικά! Ναι, μπορεί τώρα ένας παρασκηνιακός έρωτας να σε συναρπάσει και να σε οδηγήσει σε μαγευτικά μονοπάτια! Φρόντισε μόνο να διαχειριστείς σωστά τις καταστάσεις και να κερδίσεις πολλά, κινούμενος μυστικά στην ερωτική ζωή!

Υδροχόε, ήρθε η ώρα να κάνεις την καινοτομία και την πρωτοτυπία… φίλες σου! Μπορείς μέσα από ίσως και ανορθόδοξες ιδέες,  να κερδίσεις πάρα πολλά στην ερωτική ζωή, είτε με νέες γνωριμίες, είτε με πλήρη ανανέωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου! Ναι, μπορεί τώρα μία φιλία να μεταμορφωθεί σε έναν μεγάλο έρωτα! Κυνήγησε χωρίς ενδοιασμό τα όνειρά σου, χρησιμοποιώντας απλά τις ιδέες που έχεις αυτή την εποχή, για τα ερωτικά σου σχέδια!

Ιχθύ, βγάζεις τον καλύτερο σου εαυτό στον έρωτα και πραγματικά αξίζεις χειροκρότημα! Συνδυάζεις συναίσθημα με λογική και πετυχαίνεις τα σίγουρα και ουσιαστικά ερωτικά «θέλω» σου! Με την γοητεία σου, κερδίζεις ακριβώς αυτό που θες!

Προηγούμενο άρθροΟ Δίας στον Σκορπιό και η επιρροή του στις ερωτικές μας εξελίξεις
Επόμενο άρθροΣυνοδός Αφροδίτης-Δία: Θα γίνει του ‘Ερωτα!
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.