Τα «Πρέπει» σήμερα: Αυτή είναι δύναμη και μυαλό ξουράφι φίλε! Τρίγωνο Ερμή-Άρη και μιλάς ανοιχτά, παίρνεις την ανταπόκριση που θες και με ευφυΐα κατακτάς στόχους! Για σένα μιλάω Κριέ, Δίδυμε, Λέοντα, Ζυγέ, Τοξότη και Υδροχόε του 1ου!  Cool διάθεση, αλλά με δυναμισμό, επιβεβαίωση, επιτυχία, είδηση που «τα σπάει», σωστές αποφάσεις, γρήγορη σκέψη! Τι ωραία που τα λες βρε άτιμο Αέρινο και Πύρινο των πρώτων ημερών!

Τα «Μη» σήμερα: Ω, μωρέ Δίδυμε, Παρθένε, Τοξότη και Ιχθύ του 2ου… Όλα καλά σου πάνε, τα ψυχολογικά σου σήμερα όμως, ιδίως αυτά τα «χωρίς λόγο έχω νεύρα», τι φάση; Αυτό το Φεγγαράκι που μυρίζει ψαρίλα, μάλλον σε κάνει υπερευαίσθητο!


Ερωτικοτυχεροί της Ημέρας με σειρά προτεραιότητας

1. Υδροχόος
2. Λέων
3. Ζυγός
4. Κριός
5. Δίδυμος
6. Τοξότης
7. Σκορπιός
8. Ταύρος
9. Καρκίνος
10. Αιγόκερως
11. Ιχθύς
12. Παρθένος


Το Τραγούδι
της Ημέρας

Προηγούμενο άρθροΣύνοδος Ήλιου-Ερμή : Ημερήσιο Ερωτοσκόπιο 21/9/18
Επόμενο άρθροΟκτώβριος 2018 και Έρωτας: Love Astro Tips για όλα τα Ζώδια
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.