Η Ταρώ Λένορμαν ( Lenormand) του Μεσαιωνικού Ωροσκοπίου, προβλέπει για τον Μάρτιο 2019 και αποκαλύπτει πως θα εξελιχθεί ο μήνας και για τα 12 ζώδια στην ερωτική τους ζωή

Στείλε ΑΝ4 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994.

Μάρτιος 2019 Κάρτα Ταρώ : Ο Πύργος

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα ρίξει το σοβαρό του βλέμμα στον Έρωτα και πολλοί από εμάς συχνά θα επιλέξουμε την απομόνωση μας, προκειμένου να πάρουμε σωστές αποφάσεις για τα ερωτικά μας!

Όχι, δεν πρόκειται σίγουρα για έναν παθιασμένο και συναισθηματικό μήνα…, αλλά για μία περίοδο που θα υπάρξουν επισημοποιήσεις, σοβαρές ουσιαστικές σχέσεις και μόνιμες επανασυνδέσεις.

Πολλοί έρωτες θα γεννηθούν τώρα, σε χώρους εργασίας, όπως δημόσιες υπηρεσίες, πανεπιστήμια ή νοσοκομεία.

Επιπλέον, πολλές σχέσεις συμφέροντος θα κάνουν την εναρξή τους τώρα, για λόγους προίκας, αίσθησης μοναξιάς και προξενιού!

Τυχεροί του Μήνα:  Αιγόκερως, Υδροχόος
Άτυχοι του Μήνα:  Καρκίνος, Λέων

Δες την Μηνιαία Ερωτική Πρόβλεψη Ταρώ Lenormand  για το ζώδιο σου!

ΚΡΙΟΣ Μηνιαία Ταρώ Lenormand 

ΤΑΥΡΟΣ Μηνιαία Ταρώ Lenormand

 ΔΙΔΥΜΟΣ Μηνιαία Ταρώ Lenormand

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ Μηνιαία Ταρώ Lenormand

 ΛΕΩΝ Μηνιαία Ταρώ Lenormand

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ Μηνιαία Ταρώ Lenormand

 ΖΥΓΟΣ Μηνιαία Ταρώ Lenormand

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ Μηνιαία Ταρώ Lenormand

 ΤΟΞΟΤΗΣ Μηνιαία Ταρώ Lenormand

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Μηνιαία Ταρώ Lenormand

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ Μηνιαία Ταρώ Lenormand

 ΙΧΘΥΣ Μηνιαία Ταρώ Lenormand

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο από 25 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου 2019
Επόμενο άρθροΜάρτιος 2019 και Έρωτας: Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.