1Κριός Αύγουστος 2020 Κάρτα Ταρώ : Το Δαχτυλίδι


Βαθμολογία: 9

 

Ένας απόλυτα συναισθηματικός μήνας είναι εδώ!

Αν είσαι δεσμευμένος αυτόν τον Αύγουστο, θα έχεις σίγουρα προτάσεις, χαρούμενα νέα ή ακόμα και επισημοποίηση με τον σύντροφο σου!

Αν είσαι ελεύθερος, πες ναι σε μία νέα γνωριμία, που θα υπόσχεται μέλλον και ίσως μετατραπεί σε μία όμορφη σταθερή σχέση!

Φρόντισε ωστόσο, να έχεις την αίσθηση του ερωτικού καθήκοντος και της εντιμότητας, για να μην χάσεις τις ουσιαστικές ευκαιρίες που τώρα θα έρθουν!

 

Τυχερή μέρα: Παρασκευή

Ιδανικά ταιριάσματα : Ταύρος, Ζυγός

Ακατάλληλα ταιριάσματα : Σκορπιός, Κριός

2Ταύρος Αύγουστος 2020 Κάρτα Ταρώ : Η Σελήνη

Βαθμολογία: 8

 

Αυτόν τον μήνα, οι βραδινές και νυχτερινές ώρες, είναι σαφώς πιο ευνοϊκές για σένα, όσον αφορά τα ερωτικά σου!

Ο Αύγουστος θα επαναφέρει θέματα του παρελθόντος στην ερωτική σου ζωή!

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση, αφού ένας έρωτας από το παρελθόν σου, επιστρέφει σε σένα!

Αν είσαι δεσμευμένος ωστόσο, κάποια παρελθοντικά προβλήματα του δεσμού σου, επανέρχονται και οφείλεις να τα τακτοποιήσεις, ώστε να νιώσεις ξανά σιγουριά και κοντά στον σύντροφο σου, συναισθηματικά!

Τυχερή μέρα: Δεύτερα

Ιδανικά ταιριάσματα : Ταύρος, Καρκίνος

Ακατάλληλα ταιριάσματα : Σκορπιός, Αιγόκερως

3Δίδυμος Αύγουστος 2020 Κάρτα Ταρώ : Οι Κρίνοι

Βαθμολογία: 7

 

Ο Αύγουστος, θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή, με τον πιο ουσιαστικό τρόπο και να καταφέρεις νέα αξιόλογα ξεκινήματα, που θα έρθουν για να μείνουν!

Ωστόσο, αυτός ο μήνας, θα σου επιφυλάσσει «τιμωρίες» για κάθε λάθος κίνηση σου! Κάθε ερωτική δράση σου πρέπει να χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα, εντιμότητα και καθαρότητα!

Η ερωτική ανεντιμότητα και επιπολαιότητα τώρα, είναι απαγορευτική, διότι θα σου προκαλέσει αρκετά προβλήματα!

Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές, αλλά δεύτερες ευκαιρίες δεν θα υπάρξουν!

 

Τυχερή μέρα: Δευτέρα

Ιδανικά ταιριάσματα : Καρκίνος, Λέων

Ακατάλληλα ταιριάσματα : Αιγόκερως, Υδροχόος

4Καρκίνος Αύγουστος 2020 Κάρτα Ταρώ : Το Γράμμα

 

Βαθμολογία: 8

 

Η χαρά στον έρωτα, έρχεται μέσα από επαφές, μηνύματα, μετακινήσεις, ταξίδια, ειδήσεις και τηλεφωνήματα!

Όλες οι εξελίξεις είναι θετικές, ανανεωτικές και θα έχουν ταχύτητα.

Νέες γνωριμίες, φλερτ και ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα του Αυγούστου!

Ο μήνας ωστόσο, στερείται βαθέως συναισθήματος και πάθους και ίσως κάποιες ιστορίες ή καταστάσεις, σου φανούν θετικές, αλλά  θα αποδειχθούν επιφανειακές ή εφήμερες!

 

Τυχερή μέρα: Τετάρτη

Ιδανικά ταιριάσματα : Δίδυμος, Παρθένος

Ακατάλληλα ταιριάσματα : Τοξότης, Ιχθύς

 

5Λέων Αύγουστος 2020 Κάρτα Ταρώ : Το Όρος


Βαθμολογία: 6

Αρκετά προκλητικός θα είναι ο Αύγουστος για τα ερωτικά σου, αφού θα έρθουν στον δρόμο σου, αρκετά εμπόδια, που πρέπει πολύ να προσπαθήσεις, για τα ξεπεράσεις!

Φυσικά, όσο περισσότερο αγωνιστείς για ξεπεράσεις τα κακώς κείμενα, τόσο πιο σίγουρη και μακροπρόθεσμη θα είναι η επιτυχία, ακόμα κι αν κουραστείς!

Αν είσαι ελεύθερος, οι δυσκολίες για να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα αυξηθούν και ίσως πρέπει να αλλάξεις τεχνική!

Αν είσαι δεσμευμένος, μην αφήνεις γνώμες ή πράξεις τρίτων, να μπουν ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφο σου!


Τυχερή μέρα: Σάββατο

Ιδανικά ταιριάσματα : Αιγόκερως, Υδροχόος
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Καρκίνος, Λέων

 

 

6Παρθένος Αύγουστος 2020 Κάρτα Ταρώ : Ο Δρόμος

Βαθμολογία: 8

 

Αυτός ο μήνας θα έχει σίγουρα χαρμόσυνες μετακινήσεις και ταξίδια!

Ο μήνας ωστόσο, θα σε φέρει μπροστά σε μια δύσκολη επιλογή και εσύ οφείλεις να πάρεις τώρα την σωστή απόφαση και να μην πέσεις στα ίδια λάθη!

Πιθανότητα για δίλημμα μεταξύ δύο υποψηφίων συντρόφων, για παράλληλη σχέση, για απόφαση που αφορά την ήδη υπάρχουσα σχέση σου και γενικότερα, για αμφιβολίες σχετικά με την ερωτική σου ζωή!

Μάθε να ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά, απέναντι σε κάθε ευκαιρία που θα έρθει αυτόν τον μήνα στον δρόμο σου, πριν αποφασίσεις!

 

Τυχερή μέρα: Παρασκευή

Ιδανικά ταιριάσματα : Ταύρος, Ζυγός

Ακατάλληλα ταιριάσματα : Σκορπιός, Ταύρος

 

 

 

7Ζυγός Αύγουστος 2020 Κάρτα Ταρώ : Ο Σταυρός


Βαθμολογία: 5

 

Αρκετές οι αντιφάσεις τον Αύγουστο, αφού αρκετές από τις ερωτικές εξελίξεις που θα έρθουν, θα σε κουράσουν ψυχικά και θα σε απογοητεύσουν!

Ψάξε να βρεις έναν δημιουργικό τρόπο να αντιμετωπίσεις τα κακώς κείμενα που θα έρθουν, ώστε να τα ξεπεράσεις και να είσαι έτοιμος να δεχτείς την πρόκληση.

Αντιμετώπισε δυναμικά τις δοκιμασίες και τις καταλυτικές αλλαγές που θα έρθουν, κάνε ξεκαθαρίσματα, μην παίρνεις βαριά κάποια πράγματα και μην πας κόντρα στο ρεύμα.

 

Τυχερή μέρα: Σάββατο

Ιδανικά ταιριάσματα : Σκορπιός, Αιγόκερως

Ακατάλληλα ταιριάσματα : Ταύρος, Καρκίνος

8Σκορπιός Αύγουστος 2020  Κάρτα Ταρώ : Τα Ποντίκια


Βαθμολογία: 6

Αυτός ο μήνας σε προειδοποιεί για αίσθηση απώλειας και αρνητικότητας, όσον αφορά τα ερωτικά σου ζητήματα!

Πιθανόν να σε ξεγελάσουν με ψέματα ή να κάνεις λόγια που πονούν.

Δώσε σημασία στις λεπτομέρειες και γίνε πιο καχύποπτος!

Προσπάθησε να μην λάβεις σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά τον έρωτα και κυρίως να μην κάνεις νέα ξεκινήματα ή σοβαρές συζητήσεις!

Προσπάθησε επίσης, να προστατέψεις τα ερωτικά σου, από σχόλια και κουτσομπολιά!

Τυχερή μέρα: Τετάρτη
Ιδανικά ταιριάσματα : Δίδυμος, Παρθένος
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Τοξότης, Ιχθύς

 

9Τοξότης Αύγουστος 2020 Κάρτα Ταρώ : Το Φίδι


Βαθμολογία: 6

 

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας, που αποτελεί για σένα μια σοβαρή προειδοποίηση για τα ερωτικά σου!

Αν είσαι δεσμευμένος, υπάρχει η περίπτωση της εξαπάτησης ή ακόμα και της προδοσίας, από το άλλο σου μισό!

Αν είσαι ελεύθερος, θα ανακαλύψεις ότι σε ξεγέλασαν ή ότι το εμπόδιο να κατακτήσεις το πρόσωπο που θες, είναι ένα τρίτο άτομο!

 

Τυχερή μέρα: Σάββατο

Ιδανικά ταιριάσματα : Σκορπιός, Αιγόκερως

Ακατάλληλα ταιριάσματα : Ταύρος, Καρκίνος

10Αιγόκερως Αύγουστος 2020 Κάρτα Ταρώ : Ο Σκύλος


Βαθμολογία: 8

 

Ένας μήνας αρκετά χαρμόσυνος για τα ερωτικά σου ο Αύγουστος, όπως και για τα κοινωνικά σου ζητήματα, αφού πολλοί είναι οι άνθρωποι που σε θέλουν δίπλα τους!

Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου, σου είναι πιστός και απόλυτα έντιμος απέναντι σου! Επιπλέον, περνάτε μαζί με φίλους, ευχάριστες στιγμές.

Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις γνωριμίες, φλερτ και θαυμαστές! Επίσης, αν σε ενδιαφέρει ήδη ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ένας πολύ καλός σου φίλος, θα σε βοηθήσει να το κατακτήσεις!

 

Τυχερή μέρα: Παρασκευή

Ιδανικά ταιριάσματα : Ταύρος, Ζυγός

Ακατάλληλα ταιριάσματα : Σκορπιός, Κριός 

 

11Υδροχόος Αύγουστος 2020 Κάρτα Ταρώ : Η Αλεπού

Βαθμολογία: 7

Τον Αύγουστο, θα σε βοηθήσει πολύ το κοφτερό μυαλό σου και η διορατικότητα σου, όσον αφορά τον έρωτα!

Ωστόσο, πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσάρεστες και απογοητευτικές συμπεριφορές, από το άτομο της καρδιάς σου!

Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια από το άτομο που σε ενδιαφέρει, διότι γρήγορα θα τα πάρει πίσω!

Επιπλέον, μην στηρίζεσαι σε τρίτους για την προώθηση των ερωτικών σου σχεδίων, αφού  πολλοί επιβουλεύονται την ευτυχία σου και τους στόχους σου!

Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου αλλάζει χαρακτήρα και πολύ πιθανόν να σε σοκάρει με αυτήν την νέα του συμπεριφορά και να σε απογοητεύσει αρκετές φορές μέσα στον μήνα!

Τυχερή μέρα: Σάββατο
Ιδανικά ταιριάσματα : Σκορπιός, Ιχθύς
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Ταύρος, Παρθένος

 

12Ιχθύς Αύγουστος 2020 Κάρτα Ταρώ : Τα Σύννεφα


Βαθμολογία: 6

Η κατάσταση στον ερωτικό τομέα αυτόν τον μήνα, είναι έκρυθμη και αρκετά θολή, γεγονός που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα!

Ακόμα κι αν αντιμετωπίσεις αρνητικές καταστάσεις, αργά ή γρήγορα θα διαπιστώσεις, πως αυτή η μπορά, θα είναι και περαστική και σίγουρα θα ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, ακόμα και με επίπονο τρόπο!

Θα καταλάβεις πως ακριβώς έχουν τα πράγματα στην πραγματικότητα, θα σβήσεις ανασφάλειες και αβεβαιότητες για τα συναισθήματα του ατόμου της καρδιάς σου, ακόμα κι αν υπάρξουν απογοητεύσεις!

Τυχερή μέρα: Σάββατο
Ιδανικά ταιριάσματα : Αιγόκερως, Υδροχόος
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Λέων, Καρκίνος

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων 27 Ιουλίου – 2 Αυγούστου 2020
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 3 έως 9 Αυγούστου 2020
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.