1Κριός Ιούνιος 2019 Κάρτα Ταρώ : Το Φίδι

Βαθμολογία: 5

Ο Ιούνιος αποτελεί για σένα μια σοβαρή προειδοποίηση, ιδίως για τα άτομα που συναναστρέφεσαι ερωτικά! Αν είσαι ελεύθερος, θα ανακαλύψεις ότι σε ξεγέλασαν, ότι το εμπόδιο να κατακτήσεις το πρόσωπο που θες είναι ένα τρίτο άτομο ή πως ήλπιζες σε έναν άνθρωπο που τελικά με την συμπεριφορά του σε πληγώνει! Αν είσαι δεσμευμένος, υπάρχει η περίπτωση της εξαπάτησης ή ακόμα και της προδοσίας!

Τυχερή μέρα: Σάββατο
Ιδανικά ταιριάσματα : Σκορπιός, Αιγόκερως
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Ταύρος, Καρκίνος

 

2Ταύρος Ιούνιος 2019 Κάρτα Ταρώ : Το Σπίτι

Βαθμολογία: 8

Αν είσαι δεσμευμένος, αυτόν τον μήνα η σχέση σου φαντάζει σαν μια ζεστή φωλιά, που σου προσφέρει επιτέλους, ασφάλεια και αξιοπιστία. Η πιθανότητα μάλιστα για μία απόφαση συγκατοίκησης, είναι πολύ πιθανή τώρα! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η τάση σου να θεωρείς δεδομένο το ταίρι σου, αλλά και αυτό εσένα, γεγονός που οδηγεί στην ρουτίνα της σχέσης! Αν είσαι ελεύθερος, η πολυαναμενόμενη ευκαιρία για επανασύνδεση, είναι εδώ!

Τυχερή μέρα: Δευτέρα
Ιδανικά ταιριάσματα : Καρκίνος, Ταύρος
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Αιγόκερως, Σκορπιός

 

3Δίδυμος Ιούνιος 2019 Κάρτα Ταρώ : Η Καρδιά

Βαθμολογία: 10

Ένας μήνας απόλυτα ερωτικός που θα τα έχει όλα! Πρόκειται για μία περίοδο-πηγή αισθήσεων και αγάπης! Ο Ιούνιος είναι σίγουρα απόλυτα χαρούμενος μήνας, γεμάτος διασκέδαση και πυροτεχνήματα συναισθηματικά! Τελειοποίηση της σχέσης σου, αν είσαι δεσμευμένος, νέος δυνατός έρωτας αν είσαι ελεύθερος! Όσο για το σεξ; Μοναδικό!

Τυχερή μέρα: Παρασκευή
Ιδανικά ταιριάσματα : Ζυγός, Ταύρος
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Κριός, Σκορπιός

 

4Καρκίνος Ιούνιος 2019 Κάρτα Ταρώ : Ο Ήλιος

Βαθμολογία: 10

Ο Ιούνιος θα είναι για σένα αρχή μίας δημιουργικής και απόλυτα τυχερής περιόδου. Ο μήνας χαρακτηρίζεται από λάμψη, κατακτήσεις, χαρά, ειλικρίνεια, ζεστασιά και ερωτική επιτυχία! Μετά από μία αρνητική περίοδο, βιώνεις μια καλή διέξοδο από την κρίση και ανάκτηση ευτυχίας. Φρόντισε μόνο αυτή η εύνοια να είναι σταθερή και ανθεκτική, γιατί η έπαρση λόγω υπερβολικής θετικότητας της περιόδου, θα σε κάνει επιρρεπή σε λάθη και γκάφες!

Τυχερή μέρα: Κυριακή
Ιδανικά ταιριάσματα : Λέων, Κριός
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Υδροχόος, Ζυγός

 

5Λέων Ιούνιος 2019 Κάρτα Ταρώ : Τα Ποντίκια

Βαθμολογία: 5

Αυτός ο μήνας σε προειδοποιεί για απώλεια και αρνητικότητα στα ερωτικά σου ζητήματα!Ίσως σε ξεγελάσουν με ψέματα ή πιθανόν να κάνεις λόγια που πονούν. Δώσε προσοχή στα μικρά πράγματα στη ζωή και φρόντισε τα προτού πέσεις ξαφνικά από τα σύννεφα! Προσπάθησε να μην λάβεις σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά τον έρωτα και κυρίως να μην κάνεις νέα ξεκινήματα ή σοβαρές συζητήσεις! Πεσμένη διάθεση και αρκετές δυσκολίες. Προσπάθησε να προστατέψεις τα ερωτικά σου, από σχόλια και κουτσομπολιά!

Τυχερή μέρα: Τετάρτη
Ιδανικά ταιριάσματα : Δίδυμος, Παρθένος
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Τοξότης, Ιχθύς

 

6Παρθένος Ιούνιος 2019 Κάρτα Ταρώ : Το Άστρο

Βαθμολογία: 9

Καλή τύχη θα έχεις σε κάθε σου ερωτική δραστηριότητα! Άπειρες οι ευκαιρίες και οι προοπτικές, για να πετύχεις αυτό που θες ερωτικά, αυτόν τον μήνα! Τα γεγονότα και οι συγκυρίες μπορεί να είναι με το μέρος σου, αλλά πρέπει και εσύ να κινητοποιηθείς και να διεκδικήσεις δυναμικά αυτό που θες! Προσοχή, όλα θα πάνε καλά, αλλά αν έχεις συνεχώς υπερβολικά υψηλά ιδανικά και προσδοκίες, το ανικανοποίητο και η απογοήτευση, δεν θα λείψουν! Μείνε ολιγαρκής!

Τυχερή μέρα: Πέμπτη
Ιδανικά ταιριάσματα : Τοξότης, Καρκίνος
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Δίδυμος, Αιγόκερως

 

7Ζυγός Ιούνιος 2019 Κάρτα Ταρώ : Η Σελήνη

Βαθμολογία: 8

Ο Ιούνιος είναι ο μήνας των αναμνήσεων και της επανασύνδεσης, για σένα που είσαι ελεύθερος και θέλεις επανένωση με το πρώην ταίρι σου! Αν είσαι δεσμευμένος, η περίοδος αυτή σε ενθαρρύνει να κοιτάξεις το παρελθόν για να καταλάβεις τις αιτίες, του τι ακριβώς συμβαίνει τώρα και να απαλλαχτεί η σχέση σου από παλαιά βάρη! Οι καλύτερες ώρες για να πάρεις πρωτοβουλίες, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, είναι σίγουρα μετά την δύση του ηλίου! .

Τυχερή μέρα: Δευτέρα
Ιδανικά ταιριάσματα : Καρκίνος, Ταύρος
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Αιγόκερως, Σκορπιός

 

8Σκορπιός Ιούνιος 2019 Κάρτα Ταρώ :  Το Πλοίο

Βαθμολογία: 9

Ο ιδανικός μήνας για ταξίδια, μετακινήσεις, συναντήσεις και μπόλικα… ραντεβουδάκια! Ξεκινάς κάτι εντελώς καινούριο και ανανεώνεις την ερωτική σου ζωή, είτε με ένα καινούργιο πρόσωπο στην ζωή σου, είτε βελτιώνοντας την ήδη υπάρχουσα σχέση σου! Ετοιμάσου για θετικές αλλάγές και νέες ερωτικές συναρπαστικές εμπειρίες! Σχέσεις από απόσταση, ευνοούνται ιδιαίτερα!

Τυχερή μέρα: Πέμπτη
Ιδανικά ταιριάσματα : Τοξότης, Καρκίνος
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Δίδυμος, Αιγόκερως

 

9Τοξότης Ιούνιος 2019 Κάρτα Ταρώ : Τα Σπαθιά

Βαθμολογία: 9

Αυτός ο μήνας φέρνει μπόλικη τύχη, αλλά πρέπει να την αρπάξεις καθώς έρχεται, γιατί είναι μάλλον… βιαστική. Όσο γρήγορα έρχεται, τόσο γρήγορα εξαφανίζεται! Αν όμως την εκμεταλλευτείς θα απολαύσεις στην σχέση σου μια απλή, ατελείωτη, γαλήνια επίγεια ευτυχία και άνεση με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, κάποιος σε σκέφτεται και τώρα, αυτός ο κρυφός θαυμαστής, αποκαλύπτεται!

Τυχερή μέρα: Κυριακή
Ιδανικά ταιριάσματα : Λέων, Ιχθύς
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Υδροχόος, Παρθένος

 

10Αιγόκερως Ιούνιος 2019 Κάρτα Ταρώ : Η Ράβδος

Βαθμολογία: 6

Ο μήνας της τιμωρίας ή… της ανταμοιβής, μόλις ήρθε! Σίγουρα πρόκειται για μία εξαιρετικά δυσάρεστη περίοδος που φέρνει διαφορές, καυγάδες και διαμάχες. Όμως έτσι θα καταλάβεις πολλά για την ερωτική ιστορία που σε αφορά! Ήρθε η ώρα για αναθεώρηση των παλαιών ζητημάτων, για αλλαγή στρατηγικής, αλλά και για ξεκάθαρες συζητήσεις! Συγκράτησε την ψυχραιμία σου και δέξουν τις συνέπειες των πράξεων σου! Σεξουαλικά, είναι η καλύτερη και πιο απολαυστική περίοδος!

Τυχερή μέρα: Τρίτη
Ιδανικά ταιριάσματα : Κριός, Σκορπιός
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Ζυγός, Ταύρος

 

11Υδροχόος Ιούνιος 2019 Κάρτα Ταρώ : Ο Σταυρός

Βαθμολογία: 4

Αρκετές οι αντιφάσεις τον Ιούνιο, αφού όλες οι ερωτικές ανατροπές που θα έρθουν, θα σε κουράσουν ψυχικά! Ψάξε και βρες έναν δημιουργικό τρόπο να αντιμετωπίσεις τα απρόσμενα και τους καυγάδες που θα έρθουν, ώστε να τα ξεπεράσεις και να είσαι έτοιμος να δεχτείς την πρόκληση. Αντιμετώπισε δυναμικά τις δοκιμασίες και τις καταλυτικές αλλαγές που θα έρθουν! Κάνε ξεκαθαρίσματα, μην παίρνεις βαριά κάποια πράγματα και μην πας κόντρα στο ρεύμα.

Τυχερή μέρα: Σάββατο
Ιδανικά ταιριάσματα : Σκορπιός, Αιγόκερως
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Ταύρος, Καρκίνος

 

12Ιχθύς Ιούνιος 2019 Κάρτα Ταρώ : Το Όρος

Βαθμολογία: 6

Τόσοι πολλοί οι στόχοι σου στον έρωτα αυτόν τον μήνα, αλλά και άλλες τόσες οι δυσκολίες και τα εμπόδια, για να τους εκπληρώσεις! Να είσαι έτοιμος για αναποδιές και προκλήσεις! Ο δρόμος για την ερωτική επιτυχία θα είναι ακανθώδης και οφείλεις να σκεφτείς πολύ προσεκτικά το κάθε σου βήμα. Αν αντιμετωπίσεις ώριμα και προσγειωμένα αυτές τις αντίξοες συνθήκες στα ερωτικά σου, η επιτυχία θα είναι δεδομένη και σίγουρη! Απαιτεί πολύ θάρρος και υπομονή, ο μήνας, όπως και μείωση των προδοκιών σου!

Τυχερή μέρα: Σάββατο
Ιδανικά ταιριάσματα : Υδροχόος, Αιγόκερως
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Λέων, Καρκίνος

Προηγούμενο άρθροΙούνιος 2019 και Έρωτας: Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο από 3 έως 9 Ιουνίου 2019
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.