Η ερμηνεία των καρτών Λέονορμαν (Lenormand) για την μέθοδο της ερωτικής επανασύνδεσης!

Εφόσον έγραψες σε ένα χαρτί το τελικό αποτέλεσμα, έφτασε η ώρα να πάρεις τις απαντήσεις σου, διαβάζοντας την ερμηνεία του αριθμού!

1.Ο καβαλάρης: Θα έχεις απρόσμενο μήνυμα ή τηλεφώνημα από τον παλαιό σου έρωτα!

2.Τα σπαθιά: Σε σκέφτεται έντονα. Πιθανόν στο άμεσο μέλλον να επικοινωνήσει μαζί σου!

3.Το πλοίο:  Θέλει να συναντηθείτε! Αν σου κάνει πρόταση εξόδου, πες ναι και εκμεταλλεύσου την εύνοια!

4 Το σπίτι:  Η επανασύνδεση είναι πολύ κοντά και μάλιστα, θα έρθει και θα μείνει!

5. Το δέντρο:  Δυστυχώς, το παρελθοντικό σου ταίρι, σε θεωρεί δεδομένο/η. Ακόμα κι αν σε σκέφτεται ακόμα, δεν θα κάνει βήμα, αφού είναι σίγουρο ότι θα του πεις ναι και δεν χρειαστεί καν να σε διεκδικήσει! .

6Τα σύννεφα:  Βλέπει αρκετά εμπόδια μεταξύ σας, που μοιάζουν απροσπέραστα! Προς το παρόν, δεν θα κάνει κίνηση επαναπροσέγγισης!

7Φίδι:  Υπάρχει τρίτο άτομο στην ζωή του.

8. Το φέρετρο:  Έχουν τελειώσει οριστικά τα συναισθήματά του για εσένα! .

9Τα άνθη: Μετράς ημέρες ή ακόμα και ώρες για το πολυπόθητο μήνυμα!

10. Το δρεπάνι: Συνειδητά, απομακρύνεται από εσένα κι έχει βάλει οριστικό τέλος, ακόμα κι αν πονάει!

11. Η ράβδος: Αισθάνεται θυμό προς το πρόσωπο σου και δεν θέλει επανασύνδεση. Ωστόσο, υπάρξει περίπτωση για σεξουαλική επαφή!

12. Τα πουλιά : Σε σκέφτεται συχνά, θέλει επικοινωνία μαζί σου, αλλά ταυτόχρονα αναλογίζεται  και τις δυσκολίες μεταξύ σας και ίσως για το λόγο αυτό, δεν θα κάνει κίνηση επανασύνδεση! .

13. Το παιδί: Θέλει να κάνετε μία νέα αρχή και να βελτιώσετε τα πάντα! Ωστόσο, παραμένει ανώριμος και βιαστικός!

14. Αλεπού:  Προσοχή! Η επιστροφή του, μπορεί να έρθει μόνο για σε τιμωρήσει ή για να σε εκδικηθεί! .

15. Αρκούδα:  Ίσως να μην κάνει κίνηση επανασύνδεσης, αφού χρειάζεται χρόνο! Κι όμως σε σκέφτεται ουσιαστικά, σε ζηλεύει και ακόμα και αργά, θα σου δείξει ότι ακόμα σε αγαπά!

16. Τα άστρα:  Η προσωπικότητα σου και οι δράσεις σου, θα τον κάνουν να σε ερωτευτεί ξανά και να γυρίσει σε εσένα, στο άμεσο μέλλον!

17. Ο πελαργός:  Θέλει θετική αλλαγή της κατάστασης μεταξύ σας και βελτίωση της σχέσης σας. Θα υπάρξει έμμεση επαναπροσέγγιση! .

18. Σκύλος : Ένας κοινός σας φίλος, θα βοηθήσει για να επανασυνδεθείτε! Επίσης, μπορείς να είσαι σίγουρος, πως δεν υπάρχει άλλο άτομο στην ζωή του!

19. Ο πύργος:  Υπάρχει συναισθηματική απόσταση ανάμεσα σας και συνειδητά, δεν πρόκειται να επιδιώξει επανασύνδεση προς το παρόν!

20. Κήπος: Του λείπεις πολύ! Σκέφτεται συχνά τις όμορφες στιγμές σας! Ναι, οι πιθανότητες να σε προσεγγίσει άμεσα, είναι πολλές!

21. Το βουνό:   Θεωρεί ότι υπήρχαν πολλά προβλήματα και εμπόδια στην σχέση σας. Αν θες επανασύνδεσης, πρέπει να προσπαθήσεις πολύ και να μειώσεις τον εγωισμό σου!

22. Οι δρόμοι: Ένα δίλημμα τον απασχολεί! Δεν ξέρει αν πρέπει να είστε ξανά μαζί. Επιπλέον, ίσως υπάρχει κι άλλο άτομο στην ζωή του! .

23. Τα ποντίκια:  Τα συναισθήματα του, δεν είναι αρκετά για να επανασυνδεθείτε! Επιπλέον, μιλάει με άσχημα λόγια στον περίγυρο του, για την σχέση σας!

24. Καρδιά: Η επανασύνδεση είναι εδώ! Δεν μπορεί ο ένας μακριά από τον άλλον! .

25. Βέρα:  Ετοιμάσου για το «ξανά μαζί»! Όχι απλά θα υπάρξει επανασύνδεση, αλλά θα είναι και μόνιμη!

26. Το βιβλίο:  Όχι καλή περίοδος για προσπάθεια επανασύνδεσης. Το πρώην ταίρι σου δυσκολεύεται, ακόμα και να επικοινωνήσει μαζί σου!

27. Το γράμμα:  Ετοιμάσου! Έρχεται μήνυμα επαναπροσέγγισης!

 1. Ο άντρας: Σε σκέφτεται πολύ και θέλει οπωσδήποτε να επικοινωνήσετε και να συναντηθείτε .Ωστόσο, αν επικοινωνήσετε και μιλήσετε για την σχέση σας, θα «ρίξει» όλο το φταίξιμο επάνω σου!

  29. Γυναίκα:   Σε σκέφτεται πολύ και θέλει οπωσδήποτε να επικοινωνήσετε και  να συναντηθείτε .Ωστόσο, αν επικοινωνήσετε και μιλήσετε για την σχέση σας, θα βγάλει πολλά παράπονα και πληγές!

  30. Οι κρίνοι:  Λειτουργεί κάπως επιφυλακτικά απέναντι σου, αλλά αν αποδείξεις ότι αξίζεις μία δεύτερη ευκαιρία, θα σου την δώσει και μάλιστα μακροπρόθεσμα!

  31. Ο ήλιος : Σε θαυμάζει και σε έχει πολύ ψηλά σαν οντότητα! Σε αγαπάει αληθινά και θέλει σαν τρελός να τα ξαναβρείτε! Θα κάνει άμεσα κίνηση επαναπροσέγγισης!

  32. Το φεγγάρι:  Το χαρτί της επανασύνδεσης! Θα είστε ξανά μαζί και πιο συναισθηματικά από ποτέ!

  33. Το κλειδί:  Θέλει ένα καινούργιο ξεκίνημα ανάμεσα σας, αλλά δεν βρίσκει τον σωστό τρόπο! Όπως και να’χει, θα επικοινωνήσει μαζί σου σύντομα!

  34. Τα ψάρια:  Έχει σίγουρα συναισθήματα για εσένα, ωστόσο αν σε πλησιάσει για επανασύνδεση, να κρατάς μικρό καλάθι, αφού θα σου πει μεγάλα λόγια και ορισμένα ψεματάκια! .

  35. Άγκυρα: Δεν μπορεί να ξεκολλήσει από εσένα και δεν έχει μάτια για άλλο άτομο! Καίγεται από πόθο, συναίσθημα και επιθυμία! Να αναμένεις επικοινωνία από μέρους του!

  36. Σταυρός: Είναι αρκετή η θλίψη που περνά μετά τον χωρισμό σας. Δυστυχώς έχει απογοήτευση από εσένα!  Όπως και να έχει πάντως, μην έχεις πολλές ελπίδες, θεωρεί την σχέση σας τελειωμένη.

 

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 11 έως 17 Απριλίου 2022
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 18 έως 24 Απριλίου 2022
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.